fitness

Păstrați-vă picioarele în formă cu exercițiile Pilates – antrenamentul stelelor

Exerciții picioarele abdominale tonifiază mușchii corpului

De mai bine de zece ani, Pilates este una dintre metodele de antrenament preferate ale vedetelor – antrenamentul intensiv și în același timp plăcut menține corpul în formă. Actrița Vanessa Paradis înjură pe ei Exerciții Pilates – o ajută să-și mențină picioarele în formă.

 Cu exerciții Pilates la figura de vis

Păstrați echilibrul inhalați planul de antrenament pentru pilates

Cei care se antrenează regulat își vor atinge rapid silueta de vis. Pentru cele mai bune rezultate, o combinație de 30 de minute rulate urmată de 30 de minute Exerciții Pilates recomandat în timpul zilei. Nu trebuie să mănânci nimic timp de cel puțin 2 ore înainte de antrenament – altfel riști probleme cu stomacul. Mergeți pe loc timp de 5 minute pentru a vă încălzi. Apoi începeți să faceți exercițiile culcate. Îmbrățișează-ți piciorul drept cu mâinile și trage-l încet spre tine. Țineți celălalt picior drept înainte. Un exercițiu foarte eficient este acesta – întindeți mai întâi brațele înainte, apoi mestecați-vă. Întindeți încet piciorul drept înainte. Apoi pas înapoi în poziția inițială. Începătorii își pot sprijini spatele de un perete. Repetați de 20 de ori.

Exercițiile Pilates tonifică șoldurile

Practicarea respirației echilibrate combină mușchii

Strângeți mușchii picioarelor Exerciții Pilates în combinație cu Theraband. Puteți folosi panglica pentru a lega un cerc de aproximativ 50cm în diametru în jurul picioarelor și apoi mutați un picior înainte și apoi celălalt.

Picioarele și șoldurile pot fi pedepsite diferit – urcați scările în loc să luați liftul. Aceasta pregătește mușchii pentru antrenamentele de seară și îi menține în formă.

Exercițiile mențin echilibrul picioarelor trenului

Picioarele antrenează femeile cu siluetă bună, pilates

Exercițiu pentru a rămâne sănătos Exerciții cu brațe abdominale

Pilates la domiciliu se întinde

Exercitați-vă picioarele și slăbiți rapid

Exerciții începători brațe picioare fotografii

Exercițiile de slăbire a casei mențin picioarele în formă

Metoda de antrenament stelele slăbesc mențin picioarele în formă