fitness

Exerciții cu inelul Pilates: sfaturi utile și exerciții pentru antrenamentul final acasă!

Ridicarea greutăților și antrenamentul de forță, deși sunt drăguțe și eficiente, nu sunt pentru toată lumea. Vestea bună este că nu avem nevoie de echipamente scumpe și greutăți mari pentru a ne tonifica corpul și a construi mușchi. Indiferent dacă este vorba de antrenament LISS sau antrenamente de partener – există nenumărate modalități de a vă antrena la fel de eficient acasă. Delicat și în același timp super eficient – Pilates este în mod clar la modă și tot mai multe vedete precum Madonna și Cindy Crawford jură prin metoda de fitness. Pilates este un antrenament holistic pe tot corpul, care asigură succesul rapid, iar exercițiile pot fi efectuate cu ușurință sub propriul acoperiș. De la întinderea mușchilor spatelui până la strângerea gluteilor – inelul Pilates este un aliment de bază pentru toți iubitorii de Pilates, ceea ce face ca antrenamentul să fie și mai provocator. Adăugați câteva dintre exercițiile următoare cu inelul Pilates la rutina dvs. de antrenament, iar rezultatele vor fi vizibile și vizibile în doar câteva luni, vă promitem!

Femeile de antrenament din partea superioară a corpului care fac exerciții cu inelul pilates

Pilates este adesea echivalat cu yoga, dar acest lucru este departe de adevăr. Plictisitor, nu atât de obositor și potrivit numai pentru femei – cu greu există o altă metodă de antrenament care să fie atât de neînțeleasă și subestimată ca Pilates. Este un antrenament blând și în același timp super eficient pentru minte și corp, care a fost dezvoltat la începutul anilor 1920 de către germanul Joseph Hubert Pilates. Metoda se bazează pe șase principii: control, centrare, precizie, concentrare, respirație și fluxul de mișcare. Prin executarea conștientă a mișcărilor, tensionarea țintită a mușchilor și mai multe repetări, întregii mușchi adânci sunt antrenate și întărite. Deci, dacă preferați să vă antrenați acasă și nu doriți să cheltuiți bani pentru echipamente scumpe, atunci sunteți pe mâini bune cu exercițiile cu Inelul Pilates!

Ce este un inel de pilates și cum este folosit?

se pot face exerciții de slăbit Pilates cu inelul Pilates

Inelul Pilates, cunoscut și sub numele de „Cercul magic”, este un accesoriu complet de antrenament care poate fi folosit pentru a obține rezultate rapide. Cei dintre voi care au lucrat cu trupe de fitness vor găsi rapid că inelul corespunde aceleiași idei. Acesta este un inel de rezistență cu două mânere laterale, care este minunat potrivit pentru o varietate de exerciții pentru picioare, stomac și partea superioară a corpului. Gândiți-vă la inel ca la un amestec între un cerc de hula și o minge de exerciții. Sistemul de rezistență asigură un antrenament eficient pe tot corpul. În funcție de ce parte a corpului doriți să vă antrenați cu el, puteți ține inelul Pilates în mâini sau îl puteți prinde între picioare. Dispozitivul de antrenament este o dovadă clară că vă puteți defini și tonifica corpul fără un antrenament de forță intens. Comparativ cu alte mijloace de antrenament, inelul Pilates este foarte compact, ușor și ușor de depozitat, ceea ce îl face partenerul nostru perfect pentru acasă sau chiar pentru vacanță. Deoarece inelul este fabricat din plastic, nu ne putem răni cu el, de exemplu dacă îl lăsăm sau facem un exercițiu incorect.

Exerciții de antrenament pentru fese picioare abdominale cu inel pilates pentru acasă

Majoritatea exercițiilor din Pilates Ring sunt destul de blânde și nu pun la fel de multă presiune asupra corpului ca ridicarea greutăților, de exemplu. Și cel mai bun lucru? Datorită numărului incredibil de opțiuni de antrenament, antrenamentul nu va fi niciodată plictisitor! Este important doar să vă asigurați că spatele rămâne drept și că respirați în mod regulat. Inelul Pilates este de fapt foarte ușor de utilizat și, prin urmare, perfect pentru toată lumea care abia acum încearcă să intre în lumea fitnessului. Combinând întinderea, exercițiile de forță și respirația adecvată, exercițiile Pilates Ring sunt o modalitate excelentă de a obține rezultate rapide. Folosirea inelului nu numai că vă antrenează rezistența, forța și flexibilitatea, ci și vă îmbunătățește abilitățile de postură și coordonare. Înainte de a cumpăra un inel, ar trebui să acordați atenție materialului. Inelele Pilates din plastic sau cauciuc sunt ideale pentru un antrenament ușor și ușor, în timp ce inelele din metal sunt mai mult pentru persoanele care au nevoie de rezistență ridicată și doresc un antrenament mai intens.

Cele mai bune exerciții Pilates Ring pentru a le include în rutina de exerciții

Pilates exerciții plan exercițiu partea superioară a corpului pentru femei

Exercițiile cu inel Pilates sunt o modalitate excelentă și ușoară de a ușura stresul și de a vă tonifica corpul în același timp, fără a părăsi casa. Accesoriile de antrenament sunt extrem de versatile și, în funcție de starea ta de spirit, le puteți folosi pentru a vă antrena picioarele și fesele, precum și stomacul și partea superioară a corpului. Pentru a face un antrenament complet și eficient, alegeți 5 până la 6 dintre exercițiile următoare și faceți trei seturi din fiecare exercițiu cu o scurtă pauză între seturi. Numărul de repetări depinde de nivelul dvs. de fitness și de forță. Pentru a evita posibilele leziuni și dureri ale mușchilor, nu exagerați și antrenați-vă în limitele proprii.

  • Pod gluteal cu inel pilates este un exercițiu minunat pentru întărirea simultană a mușchilor feselor, stomacului și coapsei. Intindeți-vă pe un covor de exerciții, cu genunchii îndoiți și degetele de la picioare îndreptate înainte. Puneți inelul Pilates între coapse în afara genunchilor. Inspiră profund și încordează-ți stomacul, stoarce ușor inelul și ridică-ți fesele de pe podea până când corpul tău este în linie dreaptă de la genunchi la cap. Țineți poziția scurt, expirați și coborâți din nou pelvisul. Pentru a crește dificultatea, încercați să faceți o așezare ridicând capul și umărul spre stomac.
  • Exercițiu pentru partea din spate și partea din față a coapselor – Întindeți-vă pe un covor de exerciții cu genunchii îndoiți și țineți inelul Pilates cu ambele mâini. Ținând piciorul drept ridicat, trageți genunchiul stâng spre piept și poziționați mingea piciorului pe interiorul inelului. Expirați profund și îndreptați piciorul, apoi inspirați din nou și îndoiți piciorul. Încercați să faceți 10 până la 12 repetări pe picior.

Femeile cu antrenament complet, care fac exerciții cu pilates inelul abdominal

  • Exerciții de crunchere cu inel de pilates sunt ideale pentru întărirea mușchilor abdominali superiori. Așezați-vă în poziție verticală și dreaptă, cu picioarele la lățime de șold separate și paralele. Țineți inelul deasupra pieptului cu brațele întinse și întindeți-vă încet pe podea. Expirați profund și rotiți-vă încet spatele în poziția inițială. Chiar Încetări poate fi realizat minunat cu inelul Pilates. Pentru a face acest lucru, fixați inelul peste genunchi și întindeți-vă pe podea cu genunchii îndoiți. Expirați profund, apăsați inelul strâns împreună cu picioarele și îndreptați partea superioară a corpului. Țineți câteva secunde și reveniți încet la poziția inițială.
  • Presă laterală pentru picior – Dacă visezi coapse interioare subțiri și tonifiate, atunci acesta este exercițiul perfect pentru inele Pilates pentru tine! Întindeți-vă pe partea stângă și plasați inelul între picioare chiar deasupra genunchilor. Picioarele ar trebui să fie îndreptate înainte de restul corpului. Acum, respirând lent și adânc, strângeți inelul și țineți-l apăsat pentru un număr lent. Începeți încet la început și creșteți treptat ritmul. Asigurați-vă că abdominalele rămân activate în timpul exercițiului. Devine și mai dificil când ridici picioarele de pe podea cu inelul strâns.

Exerciții cu inelul Pilates pentru o parte superioară a corpului tonifiată

Antrenamentul corpului superior pentru exerciții la domiciliu cu inel pilates

În plus față de stomac, picioare și fese, căderea brațelor superioare este, de asemenea, zone problematice pentru multe femei. Pentru a ne putea tonifica și defini frumos brațele, ar trebui să includem exerciții speciale de biceps și triceps în rutina noastră de antrenament. Nu trebuie neapărat să ridici greutăți mari pentru a face acest lucru – exercițiile cu un inel Pilates sunt, de asemenea, ideale pentru a-ți forma corpul.

  • Strângeți inelul Pilates este un exercițiu destul de simplu la început, dar rezistența pune multă presiune pe mușchii și brațele pieptului. Stați în poziție verticală la o lățime de umăr și țineți inelul în fața pieptului cu ambele mâini. Acum apăsați ferm împreună cu toată puterea și mențineți poziția timp de aproximativ 5 secunde. Eliberați tensiunea și repetați.
  • Exercițiu triceps cu inelul Pilates – Ridică-te drept și ține inelul direct peste cap. Țineți spatele drept, tensionați stomacul și fundul și trageți inelul cât mai mult posibil.
  • Lunges sunt un exercițiu excelent pentru picioare și fese, iar când adăugați un inel Pilates, vă pot lucra și bicepsul și pectorii. Luați inelul în mâini și țineți-l direct în fața pieptului. Luați lovitura clasică și strângeți bine inelul. Reveniți la poziția de pornire și eliberați presiunea. Lunge din nou și stoarce inelul. Faceți aproximativ 10 până la 12 repetări pe picior.

Exerciții cu pilates inel biceps antrenament femei pentru acasă

  • Trageți picioarele la piept – Acesta este unul dintre cele mai bune și mai extenuante exerciții cu inel Pilates pentru a întări abdomenul și picioarele în același timp, îmbunătățind în același timp coordonarea. Așezați-vă pe podea și fixați inelul Pilates între picioare la nivelul gleznei. Acum ridicați picioarele și partea superioară a corpului de pe podea în același timp și lăsați-vă ușor înapoi. Strângeți bine inelul și trageți genunchii spre piept. Când faceți acest lucru, asigurați-vă că partea superioară a corpului rămâne dreaptă.
  • Extensor spate – Culcați-vă pe burtă cu picioarele drepte și cu ochii îndreptați în jos. Țineți inelul Pilates cu mâinile la spate. Respirați profund, încordați ușor partea superioară a corpului și împingeți-vă mâinile în sus și înapoi cât mai mult posibil. Expirați și reveniți încet la poziția de pornire, mișcând inelul Pilates înapoi spre cap cu mâinile.
  • Exerciții cu inel Pilates pentru umeri – Culcați-vă pe podea și țineți inelul cu ambele mâini. Ridicați picioarele ușor îndoite de podea și țineți-vă mâinile drepte peste cap. Strângeți-vă stomacul și strângeți inelul cât mai strâns posibil și aduceți-l din cap până la genunchi. Țineți scurt poziția, slăbiți tensiunea și reveniți la poziția inițială.

Femeile de antrenament biceps care fac exerciții cu inelul pilates