fitness

Care sunt cele mai bune aparate cardio pentru sala de sport acasă?

Mulți ar dori să facă mai mult pentru fitness, dar nu prea au chef să meargă sau să meargă cu bicicleta după muncă sau în ziua liberă. Nici mersul la sală nu este întotdeauna ușor, așa că înființarea unei săli de gimnastică în propriul tău perete nu este o idee rea. Dacă aveți un subsol transformat sau o cameră, vă puteți îndeplini visul de a avea propriul dvs. studio de fitness cu echipamentul potrivit.

Ce dispozitive nu ar trebui să lipsească în sala de gimnastică de acasă??

Echipament de gimnastică acasă aparat eliptic și minge de exercițiu

Pentru a arde eficient grăsimile, aparatele cardio sunt cel mai bun pariu. Dar care dintre numeroasele aparate cardio este perfect pentru a pierde în greutate și ce înseamnă banda de alergat, mașina de vâslit și? Antrenor cross? Dacă aveți scopul de a pierde în greutate și de a vă pune sistemul cardiovascular în funcțiune, nu trebuie doar să vă concentrați asupra antrenamentelor de forță, ci să vă gândiți și la antrenamentele cardio. În acest domeniu, există mai multe moduri în care rezistența și antrenamentul de forță pot fi combinate în mod ideal. Cu toate acestea, este important ca ture să facă parte din planul de antrenament, deoarece este amestecul care face ca sportul acasă și sportul în afara să fie atât de sănătos.

Antrenament de anduranță în sala de gimnastică de acasă pe antrenor cross

Fii acolo cu bucurie

Oricine a fost vreodată într-un studio de fitness își poate aminti cu siguranță încă de cei care cumva au mers pe jos pe bandă și au stat pe stepper, clar plictisiți. Alții se joacă cu smartphone-ul în acest timp sau preferă să aibă o conversație plină de viață cu vecinii lor decât să se concentreze pe antrenament. Această abordare nu face ca sportul să fie eficient, deoarece ar trebui implicați și cei care își iau timpul pentru a face sport. Dacă te antrenezi în sala de gimnastică de acasă, trebuie să-ți lași telefonul mobil afară și să te concentrezi doar pe sport, pentru că doar așa te poți bucura de el.

Antrenează-te eficient acasă

Ce dispozitive sunt recomandate?

Echipament de fitness pentru ergometre de canotaj acasă

Desigur, este o chestiune de preț ce echipamente intră în sala de gimnastică de acasă. Recomandat este un Ergometru cu canotaj, care antrenează toate grupele musculare majore și arde 1000 de calorii pe oră. La puțin sub 300 de euro, acest dispozitiv nu este prea scump. Un clasic este banda de alergat, care este aleasă de mulți care au amenajat o sală de sport acasă. Banda de alergat face posibilă stabilirea obiectivelor și alergarea în orice vreme. În funcție de viteză, se pot arde între 400 și 1000 de calorii, dar costul cu puțin sub 800 de euro pentru acest dispozitiv este foarte mare. Stairmaster, care înlocuiește urcarea scărilor în viața de zi cu zi, nu este, de asemenea, o afacere. Se pot arde până la 1000 de calorii pe oră, iar picioarele și fundul sunt antrenate în mod optim. Prețul pentru un astfel de stairmaster este puțin sub 1050 de euro.

Aparate de cardio în banda de alergat de acasă

Oricui îi place să meargă pe bicicletă, dar nu prea are chef să meargă pe bicicletă prin mediul rural în toate condițiile meteorologice, ar trebui să pună un ergometru pentru biciclete în sala de sport de acasă. Cu aceasta puteți arde cu ușurință 1000 de calorii pe oră. Ciclismul antrenează picioarele și fesele, la fel ca săritura de coardă, un antrenament care costă puțin, dar este foarte eficient. De obicei, un singur dispozitiv de fitness este suficient pentru a vă menține silueta permanent și a vă menține în formă. Dacă doriți și mai multă formă fizică, puteți alerga sau merge cu bicicleta în aer liber.

Antrenament la domiciliu sărind coarda în sufragerie