fitness

Antrenament japonez cu prosop: care este tendința TikTok?

Cu siguranță ați fi de acord cu noi – din păcate, a pierde în greutate și a vă tonifica corpul nu este o sarcină ușoară. Stomac plat, picioare subțiri și coapse ferme – cine nu vrea asta? Un pachet de șase vizibil și definit, în special, a fost întotdeauna considerat epitomul potrivirii și este căutat atât de femei, cât și de bărbați. Cu toții cunoaștem exerciții clasice, cum ar fi croșete, scânduri și așezări. Dar pe TikTok circulă în prezent o nouă tendință de fitness care ne promite un stomac plat în mai puțin de 10 zile – și asta fără niciun efort. Sună prea bine ca să fie adevărat, nu-i așa? Cuvântul magic: antrenament cu prosop japonez! Ce anume se află în spatele acestui lucru și funcționează cu adevărat antrenamentul ab? Vă vom spune despre asta mai jos!

Antrenament cu prosop japonez: ce se află în spatele acestuia?

Exerciții de antrenament cu prosop japonez Exerciții de prevenire a durerii de spate

Fără niciun efort sau echipament de fitness și în doar 5 minute pe zi până la figura ta de vis – asta ar trebui să fie posibil cu antrenamentul japonez cu prosop. Deși metoda de instruire a devenit populară recent pe TikTok, ea a luat naștere în Japonia acum 10 ani. Medicul japonez Dr. Toshiki Fukutsudzi a prezentat efectele și exercițiile reflexologiei în cartea sa. El raportează despre cum putem îmbunătăți bunăstarea și postura noastră generală prin mișcări simple.

Ghid de antrenament cu prosopul japonez Exerciții abdominale absente

În timpul antrenamentului cu prosop japonez, spatele este întins cu un prosop, care, la rândul său, ar trebui să readucă șoldurile în formă și să amelioreze durerile de spate. Potrivit Dr. Fukutsudzi primele rezultate vor fi vizibile după mai puțin de o lună. Cu aproximativ 21 de milioane de vizualizări, oamenii care doresc să slăbească încearcă să strângă stomacul și să-și formeze corpul pe un prosop înfășurat – cel puțin asta este teoria.

Așa funcționează antrenamentul cu prosop japonez

Ghid de antrenament cu prosopul japonez Exerciții abdominale la domiciliu

Ați devenit curioși și ați dori să știți dacă este cu adevărat posibil să obțineți un stomac plat cu un pachet vizibil de șase fără niciun efort? Apoi, ia doar 5 minute și încearcă-l pentru tine. În cele ce urmează, vom explica exact cum funcționează antrenamentul japonez al prosopului!

  • Luați un prosop și pliați-l într-o rolă cilindrică.
  • Întindeți-vă pe un covor de yoga și poziționați prosopul rulat direct sub partea inferioară a spatelui, paralel cu buricul.
  • Puneți picioarele la lățimea umerilor și țineți degetele mari împreună.
  • Puneți mâinile peste cap și țineți degetele mici conectate.
  • Și acum țineți poziția timp de cel puțin 5 minute fără să vă mișcați.

Antrenamentul japonez cu prosopul poate fi puțin incomod la început, dar devine mai ușor în timp. Deci, aveți răbdare și nu renunțați! Ca orice alt exercițiu, executarea corectă este crucială. Pentru a vă putea face o idee mai bună despre cum să faceți exact antrenamentul cu prosopul japonez, consultați videoclipul de mai sus.

Chiar funcționează antrenamentul cu prosop japonez?

Exerciții de durere de spate Exercițiu de prosop japonez

Să te întinzi pe un prosop rulat timp de 5 minute pe zi și să-ți faci brusc stomacul plat – sună prea bine pentru a fi adevărat și, din păcate, trebuie să te dezamăgim. Oricât de mult am vrea să stăm pe podea câteva minute în loc să transpire în sala de sport, abdominalele ocupă mult mai mult timp. Pachetul definit de șase merge doar mână în mână cu o dietă sănătoasă și echilibrată și este rezultatul unui exercițiu intens și regulat cu construirea mușchilor. Din păcate, deși antrenamentul cu prosop japonez ar putea beneficia de postură și ameliora durerile de spate, nu face prea mult pentru pierderea în greutate.

Exerciții de instrucțiuni pentru antrenamentul prosopului japonez pentru durerile de spate