fitness

A face sport iarna te face fericit și sănătos

familie vacanță natură copii mici mamă mai grasă aspect fericit zâmbet colibă

Toți asociem iarna cu romantismul și frigul. Cu toate acestea, toată lumea se poate distra chiar și iarna. În ciuda frigului și a zăpezii, o putem face și în Faceți sporturi de iarnă.

Multe oportunități te invită să „faci sport iarna”

schi pentru doi aproape de natură zăpadă relaxare fericit

Există o varietate de oportunități sportive care urmează să vă fie oferite. Te ajută să fii și tu im Faceți sporturi de iarnă și păstrați-vă într-o formă sportivă. Mersul cu rațele de zăpadă este considerat un exercițiu eficient pentru mușchii picioarelor. În medie, această activitate arde aproximativ 774 kcal pe oră pentru femei și până la 1046 kcal pentru bărbați. Schiul este considerat o activitate fizică deosebit de importantă și un exercițiu cardio excelent, deoarece îmbunătățește echilibrul și coordonarea și promovează dezvoltarea multor grupuri musculare. În cele din urmă, umerii, brațele, spatele, pieptul, stomacul și fundul sunt antrenate cu succes. Când schiezi, corpul arde mai multe calorii în comparație cu orice altă activitate fizică. Patinajul pe gheață este un exercițiu eficient, îmbunătățește coordonarea și aparatul vestibular. Doriți sportului modern 20 de calorii arse pe minut.

Avantajele pentru toți cei care vor să facă sport iarna

sărituri cu zăpadă peisaj alb ca zăpada starea de spirit cardio-antrenament arde grăsime

Indiferent de varianta sportivă pe care o alegeți, veți aștepta cu nerăbdare doar rezultate pozitive. în Faceți sporturi de iarnă întărește atât tonusul, cât și sistemul imunitar. În plus, mișcările fizice stimulează producția de endorfine, care la rândul lor îmbunătățesc starea de spirit de mai multe ori. Depresia este mai frecventă la oameni în sezonul de iarnă. Pentru a evita asta, lăsați-vă să vă influențeze magia iernii. Uitați de gândurile triste, stresul și îngrijorarea și lăsați drumul spre sentimente vesele și activități sportive interesante.

Schiatul cu prietenii este și mai distractiv

schi adunând prieteni într-un echilibru de coordonare de bună dispoziție scăpând de grăsime

 Patinajul pe gheață creează o dispoziție festivă

Patinaj pe gheață iarnă distracție rece păstrați în formă aparatul vestibular

Mersul cu rațele de zăpadă favorizează circulația sângelui în timpul iernii

mersul cu rațele de zăpadă circulația sângelui tonifică corpul tonuri interesante de grup

O combinație între vacanță și sport îi lasă pe copii mulțumiți

vacanță împreună distractiv sănătos interesant strâns legat

Creșteți producția de endorfine cu patinaj pe gheață

Patinajul pe gheață rămâne activ sportiv oportunitatea de iarnă răcoritoare