Ferestre și uși

Uși frontale exclusive pentru proiecte de prestigiu: viață fără bariere cu noua generație de uși frontale

Conceptul „Smart Home” se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare de câțiva ani. Aparatele de bucătărie, încălzirea și iluminatul pot fi acum controlate prin intermediul aplicațiilor. Intrarea modernă nu este doar perfectă din punct de vedere estetic, ci oferă și opțiuni inovatoare pentru deschiderea și închiderea ușii de intrare. Ușile frontale exclusive permit o viață fără bariere și oferă confort și securitate suplimentară. De la mânerele ușilor invizibile până la pereții de intrare complet automatizați: ușile de intrare ale viitorului pot face acest lucru!

Uși frontale exclusive: sistemele inteligente de deschidere a ușilor permit o viață fără bariere

Ușa din față exclusivă din metal și sticlă cu un sistem inovator de deschidere de la Prinar (1)

Deschideți-vă propria casă cu telefonul mobil și lăsați-vă prietenii să intre în apartament cu un clic de mouse: ușile inteligente de intrare oferă numeroase opțiuni pentru controlul intrării. Dar noile modele pot face și mai mult: sunt controlate de amprente și echipate cu recunoaștere a locației. Utilizarea datelor biometrice asigură o ușurință mai mare de utilizare în viața de zi cu zi și face intrarea în casă mai sigură. Sistemele video speciale oferă protecție împotriva spargerilor.

Companiile care s-au specializat în uși de intrare realizate manual, cu un design unic, de vârf, sunt deosebit de populare. Producătorul sloven Pirnar, de exemplu, este renumit pentru produsele sale Inovații în design și producție și a primit numeroase premii pentru aceasta. Compania a prezentat recent două noi modele care sunt exact în concordanță cu cele mai noi tendințe de casă inteligentă.

Uși de intrare cu sistemul de deschidere OneTouch de la Pirnar

Echipat cu un mâner inovator, invizibil, cu scaner de amprentă, Ușă de intrare cu tehnologie OneTouch von Pirnar poate recunoaște locuitorii casei. Sistemul scoate apoi mânerul de tragere al ușii, care luminează zona și ușa este deblocată. După ce locuitorii au intrat, mânerul de tragere a ușii revine la poziția sa inițială și închide ușa automat. Datorită sistemului inovator de blocare, orice manipulare de către infractori este împiedicată.

Uși moderne de intrare Theatrica de Pinar din sticlă

Theatrica este un perete de intrare plin de farmec, care se deschide cu ajutorul unui scaner facial biometric. Când rezidentul intră, acesta se închide automat. Este vorba despre o ușă frontală fără contact și complet automatizată. Datorită recunoașterii faciale, se deschide doar rezidenților. Theatrica are o construcție optimizată termic, care îndeplinește chiar și cerințele construcției pasive.

Trebuie luate în considerare multe lucruri la proiectarea intrării în casă. Iată câteva idei pentru modele la modă.

Uși frontale exclusive: eleganță modernă în stil hollywoodian

Ușă de intrare Pirnar realizată din metal și sticlă, fabricată manual, ușă modernă de intrare în stil hollywoodian

Ușile frontale moderne sunt caracterizate de linii clare și drepte. Limbajul lor de design simplu oferă o impresie de seriozitate și securitate. Designurile de înaltă calitate au scoruri cu suprafețe 3D pe mai multe niveluri și culoare completă, care conferă fațadei casei o notă modernă. Alegerea materialelor este de asemenea minimalistă: aluminiu și sticlă formează un ansamblu atractiv în stil hollywoodian. Datorită grosimii frunzei ușii de până la 14 cm și a detaliilor vitrate de patru ori, ușile de intrare de înaltă calitate oferă, de asemenea, proprietăți izolante excelente.

Tendința ușii din față: o notă de poftă urbană pentru viață

Fațadă de intrare din piatră naturală și ușă modernă din metal și sticlă cu iluminare

Ușile cu dublu coridor sunt în creștere de câțiva ani, deoarece reprezintă o simbioză perfectă a designului creativ și a eleganței eterne. Un design pe mai multe niveluri creează o impresie artistică jucăușă care transformă fațada fiecărei vile de oraș într-o singură dată admirabilă. Detaliile subtile cu iluminare cu LED adaugă finisajele și completează eficient conceptul urban.

Tendința ușii din față: atemporalitatea sticlei

Uși frontale de înaltă calitate din metal și sticlă, cele mai noi tendințe, eleganță modernă

Arhitectura contemporană se bazează pe sticlă. Materialul este utilizat abundent în proiectarea fațadelor și transmite ușurință și transparență. O ușă de intrare din lemn sau aluminiu nu s-ar potrivi. În acest caz, există o ușă de sticlă inovatoare, care este ascunsă discret într-un perete din sticlă mată, potrivită. Ochelarii mata blochează vederea, dar permit multă lumină solară în interior. În această operă de artă atemporală, se acordă multă atenție detaliilor, deoarece fiecare conexiune și fiecare slot trebuie să se potrivească cu cea mai mare precizie.

Când vine vorba de ușile frontale exclusive, liniile clare și formele minimaliste sunt foarte la modă. Ușile moderne de intrare pot face mult mai mult: oferă protecție la efracție, scoruri cu proprietăți de izolație excelente și, datorită sistemelor inovatoare de amprente, permit controlul intrării. Designul fără bariere se combină armonios cu fațada casei și garantează că noua ușă din față este cu adevărat durabilă.