Ferestre și uși

Ușa glisantă din sticlă conferă apartamentului o notă futuristă

Inspirații de design Audrey Hepburn pentru ușile glisante

Atunci ce părere ai despre unul vizibil Ușă glisantă din sticlă pentru acasa? Ușile glisante sunt la modă în ultima vreme. Acum, apartamentul modern are nevoie de un concept de interior cuprinzător, armonios, orientat spre viitor – în ceea ce privește designul mobilierului, aspectul confortabil etc. – totul trebuie să fie planificat cu atenție până în cele mai mici detalii. Spațiul de locuit deschis este interesant și versatil. Prin urmare, deschiderile ușilor sunt întinse iar și iar și pereții adiacenți sunt, de asemenea, rupți. O ușă glisantă ar fi mai potrivită în acest caz.

Ușă glisantă din sticlă cu un design curat și modern

Uși glisante OTC Design perete negru

Majoritatea oamenilor își doresc ceva relativ simplu pentru casa lor – lumină, armonie, confort și căldură. Designerii companiei italiene OTC Door îndeplinesc toate dorințele. Produsele dvs. pot fi numite pe bună dreptate capodopere. Sticlă și contrast – așa arată ușa perfectă pentru OTC. unu Ușă glisantă din sticlă nu mai este doar un plus modern care se armonizează bine cu mobilierul de birou. Bucătăria, dormitorul și camera de zi ar putea fi, de asemenea, închise cu uși glisante largi de sticlă.

O ușă glisantă din sticlă permite iluminarea naturală

Ușa roz glisantă forme curbate design clar

unu Ușă glisantă din sticlă, sau peretele din sticlă permite iluminarea naturală în subsolul altfel posomorât sau pe holul fără ferestre. Când spațiul este limitat, ușile glisante economisesc mult spațiu în comparație cu ușile cu aripi convenționale. Produsele OTC sunt complet echipate cu ochelari de siguranță, șine din oțel inoxidabil și role cu rulmenți cu bile. Sunt ușor de asamblat și cu durabilitate garantată.

Uși de sticlă contemporane cu o varietate de motive

Design ușă din sticlă model roz trandafir gri OTC

the Ușă glisantă din sticlă este completarea perfectă pentru mai mult spațiu în apartamentul modern. În seria de OTC sunteți sigur că veți găsi o ușă glisantă potrivită care să corespundă nevoilor dumneavoastră. Aceste uși moderne din sticlă vor lăsa o impresie durabilă indiferent unde vă aflați. Ieftin, elegant, neobișnuit și potrivit pentru fiecare apartament, cabinet, birou. Colecția este, de asemenea, disponibilă într-o gamă de motive, accente îndrăznețe și culori strălucitoare sau acromatice. De asemenea, pot fi personalizate cu un tratament special de suprafață – sablare sau gravură pe cristal. Pentru toți fanii de la Hollywood, compania a creat modele inspirate de uși glisante Audrey Hepburn și Marilyn Monroe.

Ușă de designer pentru o ambianță modernă

Idei de design usi perete negru

Idei de amenajare cu accente colorate – ușă glisantă roz

Cameră pentru fete. Design futurist al ușii - ușă roz perete alb

Aduceți flerul de la Hollywood acasă

Iluminare roșie a ușii glisante inspirată de design Merilyn Monroe

Perete albastru și ușă glisantă ornamentală cu motive violet

Uși de design din sticlă cu motive violet albastru

Idei de viață – ușă modernă

otc Uși glisante din sticlă-Model alb Floral

Noua generație de uși glisante

Idei moderne de amenajare a sticlei pentru uși glisante

Idei de mobilier interesante – ușă glisantă din sticlă

Design modern de uși glisante motive florale OTC

Design de perete interesant – ușă de sticlă cu elemente decorative

Idei pentru uși glisante cameră fete roz deschis