Ferestre și uși

Filme de protecție solară pentru birou – căldură, orbire și protecție UV

Pelicule de protecție solară pentru ușa de birou semitransparentă

Vara, soarele și căldura – atât cât aceste atribute sunt pe ordinea de zi în vacanță sau în timpul liber, ele pot fi stresante în timpul muncii de zi cu zi. Deoarece lumina directă a soarelui pe suprafețele de sticlă creează în mod natural o acumulare de căldură care poate duce la temperaturi aproape insuportabile de cald în interior. Dar faptul că razele soarelui orbesc atunci când lucrează pe ecranul unui computer nu sunt doar o neplăcere pentru oricine lucrează la birou, ci au și un impact semnificativ asupra productivității. The filmele de protecție solară potrivite individual crea. Filmele de protecție solară pentru birou sunt eficiente împotriva căldurii și a razelor UV, aflați de ce.

Filme de protecție solară pentru birou – cantitatea de soare depinde de anotimp

Pelicule de protecție solară pentru fereastră-model-semitransparente

Radiația solară puternică, care lovește direct și geamurile de sticlă a ferestrelor, poate fi văzută mai ales vara. Dar chiar și primăvara și toamna, când soarele este mai mic și unghiul de incidență este nefavorabil pe suprafața netedă, influența este considerabilă. Puterea de căldură rezultată și riscul de orbire sunt, de obicei, chiar mai mari. Filmele de protecție solară pot oferi aici remediul perfect și nu numai că asigură temperaturi plăcute ale camerei, dar permit, de asemenea, o lucrare nestingherită pe ecran. Aceasta înseamnă că munca concentrată este posibilă din nou, orice probleme de concentrare sau chiar dureri de cap și amețeli în lumina directă a soarelui nu mai sunt o problemă. Costurile pentru orice aer condiționat pot fi, de asemenea, reduse foarte mult.

Avantajele filmelor de protecție solară pentru birou sunt clar recunoscute

Protecție solară film-fereastră-birou-model-stele

Filmele de protecție solară pentru birou oferă nu numai o reducere a căldurii, care poate ajunge până la 60%, ci și o reducere corespunzătoare a efectelor frigului în timpul iernii. În funcție de tipul de film și de geamurile ferestrelor, această valoare poate fi în continuare de până la 25% și nu este deloc nesemnificativă pentru încălzirea eficientă. Un alt factor important care este folosit ca argument în favoarea aplicării filmelor de protecție solară este reducerea razelor UV dăunătoare. Acestea pot fi oprite cu până la 99%, adică aproape complet, ceea ce întârzie foarte mult decolorarea mobilierului sau a covoarelor din interior.

Aplicați folii de protecție solară pentru birou în interior sau în exterior

Filme de protecție solară pentru birou, cu ferestre semi-transparente-cu dungi albe

Dacă vă uitați în jur în magazinele specializate, veți găsi că există diferite opțiuni pentru filmele de protecție solară. Indiferent dacă sunt instalate în interior sau în exterior, depinde, printre altele, de tipul de sticlă din fereastră. Oricine are geamuri simple aici poate alege și asambla modelele adecvate în funcție de capacitățile lor tehnice sau de preferințele personale.

Când se recomandă instalarea în exterior??

Filme de protecție solară pentru fereastra de birou-alb-mat

Instalarea externă este recomandată pentru geamuri duble sau multiple, dar și pentru înclinații și luminatoare sau chiar geamuri termopan și sticlă securizată. Motivele sunt evidente, deoarece golurile din geamurile duble sau multiple determină încălzirea suprafețelor de sticlă în grade diferite. Acest lucru poate sparge rapid geamul.

Film de protecție solară fereastră zidărie birou