Ferestre și uși

Cumpărarea ferestrelor – ar trebui să fiți atenți la acest lucru

Sfaturi de cumpărare de ferestre-comenzi-online

Este greu de crezut: Windows poate fi acum cumpărat și online. Pentru mulți, este deja normal să comandați pantofi sau haine pe internet. Dar faptul că acest lucru este posibil și în cazul ferestrelor poate fi nou pentru una sau alta.

Cumpărarea ferestrelor – o investiție pe viață

Acordați atenție sfaturilor de cumpărare a ferestrelor online

Nu cumpărați ferestre noi la fiecare doi ani, sunt o achiziție pe viață. Prin urmare, ar trebui să vă informați în detaliu în prealabil cu privire la prețurile și posibilitățile construcției moderne de ferestre. Pentru că nu toate ferestrele sunt la fel. Aici decide nu numai prețul, ci și cum, unde și cu ce materiale a fost produsă o fereastră. Cu siguranță primul gând este cât mă va costa ferestrele mele. În cele din urmă, ar trebui să vă gândiți pe termen lung. Cum, de exemplu, cât de eficiente din punct de vedere energetic vor fi viitoarele mele ferestre și ce voi economisi cu ferestrele termoizolante pe termen lung?.

Mai întâi informați – care fereastră este cea mai bună

Cumpărați ferestre-fațade de sticlă-camere de zi-idei

Înainte de a decide să cumpărați o fereastră nouă, ar trebui să luați în considerare ce proprietăți ar trebui să aibă. Dacă locuiți pe banda de apropiere a unui aeroport sau pe o stradă aglomerată, este logic să echipați ferestrele cu sticlă izolată fonic. Trebuie selectată clasa corectă de izolare fonică. Cu toate acestea, mulți uită că instalarea trebuie efectuată și cu o spumă fonoabsorbantă. Cutiile de obloane cu role pot fi, de asemenea, prevăzute cu un covor absorbant de sunet.

Gândiți-vă la protecția împotriva muștelor atunci când cumpărați o fereastră

Fereastra-cumpara-investitie-viata-bucatarie

Ecranele Fly nu sunt doar un accesoriu drăguț, ci sunt un lux necesar de care nu mai vrei să fii. Oricine îi place să ventileze sau să doarmă cu fereastra deschisă știe cât de enervante pot fi țânțarii și alte animale nu numai noaptea. Ecranele moderne de zbor pot fi adaptate la fereastră sau integrate direct în oblon.

Cumpărați ferestre cu eficiență energetică potrivită

Economisirea energiei are sens. Mai ales când considerați că cea mai mare parte a energiei se pierde prin zona ferestrei. Prin urmare, nu este o coincidență faptul că tot mai mulți oameni aleg o fereastră de casă pasivă. Nu numai că puteți economisi o mulțime de costuri energetice aici, dar ferestrele pasive ale casei răspândesc în special un sentiment plăcut de viață. Aceste ferestre speciale radiază aproape fără frig și asigură astfel un mediu de viață confortabil. Prin urmare, nu se formează așa-numitele lacuri cu aer rece. Se spune chiar că ferestrele pasive ale casei trebuie să aibă criteriul de confort. Printre altele, acest lucru este înregistrat în DIN EN ISO 7730 și definește 6 factori măsurabili.

Acestea includ:

– îmbrăcăminte

– Activitate fizica

– umiditate

– viteza aerului

– temperatura aerului din cameră

– Temperatura suprafeței încăperilor care înconjoară camera.

Lucrul special la ferestrele casei pasive este că valoarea Uw trebuie să fie de 0,8 W / m² · K sau mai bună. Acest lucru poate fi obținut de obicei numai cu geamuri triple și o a treia garnitură centrală.

Lățimea cadrului joacă, de asemenea, un rol major.

Un configurator de ferestre ajută la cumpărarea ferestrelor

Sfaturi-pentru-cumpărarea-ferestrelor-de-bucătărie

După ce ați decis un profil de fereastră și știți ce componente ar trebui să fie instalate în fereastra mea, în mod firesc doriți să știți cât costă o astfel de fereastră.

Înainte ca internetul să nu existe, oamenii mergeau de obicei de la târg la târg sau vizitează producătorul local de ferestre. Găsirea prețurilor pentru producătorii de ferestre a fost adesea lungă și consumatoare de timp. Unul sau altul probabil l-au auzit așa sau similar.

Cu un configurator de ferestre puteți cumpăra nu numai ferestre, ci și selecta sau deselecta diferitele componente și astfel puteți compara prețurile în ceea ce privește structura. Fensterhandel.de este o astfel de platformă de internet care oferă informații, Preț și cumpărare Windows se conectează între ele. Pe de o parte, veți găsi o mulțime de informații despre ferestre aici. Acesta explică ce este un distanțier de sticlă, de exemplu, și despre ce este vorba despre valoarea U. Pe de altă parte, configuratorul de ferestre ajută la stabilirea prețurilor. În plus față de culori, profil, structură și opțiuni suplimentare, introduceți și voi dimensiunile. Un program calculează prețul ferestrei în câteva clicuri. Dacă doriți să știți cât costă o fereastră izolată fonic, atunci selectați această opțiune în configurator și prețul este afișat imediat. Puteți afla rapid și ușor ce costă o fereastră pasivă de casă sau o fereastră de balcon. Ferestrele pot fi de asemenea cumpărate direct folosind funcția coș de cumpărături.

Cât de sigur este să cumperi Windows prin Internet?

Ferestre-cumpărați-baie-idei-design

Cumpărarea ferestrelor prin Internet este ca și alte produse care pot fi cumpărate într-un magazin online. În orice caz, ar trebui să acordați atenție metodei de plată. Dacă achiziția este în avans, atunci ar trebui să acordați atenție dacă magazinul beneficiază de protecție pentru cumpărători prin, de exemplu, Trusted Shops. Dacă achiziția poate fi efectuată și pe cont, atunci vă aflați în orice caz în siguranță, deoarece primiți mai întâi marfa și abia apoi trebuie să plătiți. De asemenea, puteți utiliza evaluările disponibile pentru a vedea dacă magazinul este de încredere.

Și încă un sfat la final: sunați la comerțul cu ferestre și vedeți singur. Dacă la toate întrebările li se răspunde cu competență și într-un mod prietenos și dacă aveți un sentiment bun despre asta, atunci puteți cumpăra cu încredere ferestrele de la acest dealer.