Ferestre și uși

Configurator online: Este atât de ușor să vă confecționați propriul jaluzel plisat personalizat!

Apartamentul este mica noastră oază de bine și cu toții dorim să-l facem cât mai personal și unic posibil. Fie că este în bucătărie, living sau dormitor – ferestrele au încetat de mult să mai servească doar ca surse de lumină. Decorurile frumoase ale ferestrelor sunt o modalitate excelentă de a vă împrospăta și de a face orice cameră mai familiară. Indiferent dacă căutați mai multă intimitate sau stil, găsirea protecției solare potrivite pentru fereastră poate fi o adevărată provocare. Practic și decorativ în același timp – jaluzelele plisate au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani. Vrei o mică schimbare, dar nu ai timp să mergi la un magazin specializat? Atunci ai dreptate cu noi! Citiți mai departe și aflați cum puteți utiliza un configurator online pentru a pune împreună jaluzelul pliat perfect în doar câțiva pași!

Jaluzele plisate realizate pe măsură Sfaturi de cumpărare configurator online cum se folosește

Jaluzelele plisate ca protecție solară ne oferă exact nivelul potrivit de luminozitate pentru fiecare cameră și s-au dovedit a fi deosebit de practice în ultimii ani. Acest lucru garantează nu numai o protecție solară suficientă, ci și o intimitate suficientă. De la modele monocrome și ușoare la modele și motive jucăușe – gama largă de modele și culori, precum și diferitele țesături și grade de transparență asigură o multitudine de opțiuni de design. Nu trebuie să vă descurcați fără un design șic – a Jaluzele plisate pe măsură se potrivește perfect mediului de viață și conferă camerei o atmosferă unică și confortabilă. De exemplu, jaluzelele plisate de la marca sensuna®️ oferă nu numai confidențialitate perfectă și protecție solară din materiale de înaltă calitate și în toate variantele imaginabile de culoare și model, dar pot fi adaptate cu ușurință la propriile dorințe și cerințe. Indiferent dacă este vorba de ferestre triunghiulare, rotunde sau trapezoidale – cele mai diverse variante de ferestre nu reprezintă o problemă pentru jaluzelele plisate de la sensuna®️..

Configurator online: selectați materialul și gradul de transparență

Mobilați camera de zi într-un mod modern Tendințe de viață Comandați jaluzele plisate de protecție solară personalizate

Înainte de a decide cu privire la o anumită țesătură sau culoare pentru noua dvs. jaluză plisată pe măsură, există câțiva factori importanți de luat în considerare. Ar trebui să servească drept ecran de confidențialitate, întunecare, protecție la căldură sau mai degrabă ca punct culminant și decor? Pentru a crea o imagine de ansamblu armonioasă, alegeți nuanțe care se potrivesc și completează restul interiorului. Țesăturile transparente și semitransparente creează o ambianță deosebit de prietenoasă și primitoare în camera de zi, în timp ce jaluzelele plisate sunt mai potrivite pentru dormitoare și camere pentru copii. Pentru a lua decizia corectă, utilizați valorile pentru absorbție, reflectare și transmitere a unei substanțe ca ghid. Acestea indică ce proporție a razelor solare sunt absorbite sau reflectate și în ce măsură lumina vine prin jaluzeaua plisată.

Configurator online jaluzele plisate pe măsură Sfaturi de cumpărare Mobilați un dormitor modern

Jaluzele plisate transparente permit multă luminozitate în cameră și, prin urmare, sunt folosite mult mai mult în scopuri decorative. Jaluzele plisate opace sau translucide sunt de preferință utilizate ca protecție împotriva ochilor curioși din fereastră. Toată lumea care are un apartament la parter știe problema. Aceste tipuri de jaluzele plisate oferă o intimitate bună atât ziua, cât și seara, dar lasă totuși multă lumină în cameră.

Ți-ar plăcea să dormi puțin mai mult și netulburat în weekend? Apoi, ar trebui să utilizați configuratorul online blackout plisat orb pus laolaltă. Jaluzele plisate neclare păstrați afară aproximativ 90% din lumină și creați o atmosferă slabă în cameră. În consecință, intimitatea perfectă și protecția solară sunt garantate. Jaluzele termoizolate cu toate acestea, protejați împotriva supraîncălzirii vara și promovați izolația termică iarna.

Introduceți dimensiunile corespunzătoare

Comandați protecție la fereastră plisată pe măsură utilizând configuratorul online

De la ferestre dreptunghiulare clasice la luminatoare moderne la ferestre trapezoidale și rotunde – ferestrele sunt acum disponibile într-o mare varietate de forme și dimensiuni. Pliurile fine scot în evidență și mai bine formele speciale și le fac centrul camerei. Pentru a comanda un jaluzel plisat pe măsură, este important să introduceți dimensiunile exacte ale comenzii în configuratorul online. Aceasta este singura modalitate de a vă asigura că jaluzeaua plisată se așează optim pe fereastră și își poate îndeplini funcțiile. Pentru a măsura corect ferestrele, cel mai bine este să folosiți instrucțiunile de măsurare, care sunt disponibile online sub formă de text și video.

Alegerea ansamblului potrivit

Jaluzele plisate de protecție solară pentru dormitor, pe măsură Utilizați configuratorul online

Deoarece modificările ulterioare nu sunt întotdeauna posibile, decizia cu privire la tipul de instalare și atașarea la fereastră este esențială. Dacă doriți să atașați jaluzeaua plisată fără găurire și cu un suport de prindere, dimensiunile sunt puțin mai mari decât atunci când este atașat la talonul de geam. Această metodă nu lasă urme sau găuri inestetice și, prin urmare, poate fi deosebit de avantajoasă pentru chiriași. Fixarea în talonul de sticlă este cel mai comun tip de instalare, iar jaluzeaua plisată este situată direct pe geam. Pentru a obține o imagine mai bună a ansamblului care ar arăta mai bine pentru dvs., puteți specifica tipul selectat în configuratorul online și astfel puteți compara cele două opțiuni. Culoarea profilului poate fi selectată și ca opțiune.

Utilizați configuratorul online Sfaturi Cumpărați jaluzele plisate pe măsură

Cu configuratorul online aveți posibilitatea să vă puneți împreună jaluzeaua plisată în funcție de gust sau preferințe. Puteți vedea în timp real cum se schimbă produsul dvs.!