dormitor

Ușă de hambar în dormitor pentru o ambianță rustică

dormitor ușă hambar oglindă dublă oglindă acoperire paturi romantice

În ultimii ani, proprietarii de case au dorit din ce în ce mai mult să se îndepărteze de interiorul pompos și strălucitor și să abordeze stilul modest din ce în ce mai mult în designul caselor. Acest lucru a dus la o creștere fenomenală a proiectelor de renovare care arată reutilizarea adaptativă a clădirilor și materialelor în cel mai strălucit mod posibil. Exact din același motiv, am văzut o mare renaștere a stilurilor, de exemplu stilurile industriale, rustice și country și-au sărbătorit revenirea. Această mișcare de stil către un design simplu a determinat mulți designeri de interior să opteze pentru clasic Ușa hambarului în dormitor și alte spații.

Ușă de hambar în dormitor – stil modern și rustic combinate

Ușă de hambar în dormitor ușă glisantă modernă rustică pat de acoperiș înclinat

Ușa glisantă ca ușă elegantă a hambarului în dormitor este destul de ușor de recunoscut datorită utilizării lemnului vechi greu. Deși există variante moderne în care lemnul este înlocuit cu sticlă, oțel și alte materiale, preferăm modelul clasic și credem că este cel mai bun dintre toate. Ușa glisantă cu sistem glisant are multe avantaje care completează estetica ușii în sine. Fermecătoare, diverse și uneori și ecologice – așa puteți descrie ușile glisante ale hambarului! Aruncați o privire la 20 de idei de design cu o ușă de hambar în dormitor și redescoperiți farmecul rustic al acestor uși! Bucurați-vă pe deplin de imaginile adorabile din galeria noastră de fotografii de mai jos!

Ușă de hambar în dormitor cu culoare și contrast

dormitor hambar usa menta pat verde steag america comoda stil rustic

Ușa hambarului din dormitor ca ușă glisantă este modalitatea perfectă de a adăuga o frumusețe vizuală și structurală unui dormitor, întrucât toate aceste camere par destul de monotone în principiu. Indiferent de tema și stilul designului camerei dvs., puteți utiliza o ușă de hambar ca ușă glisantă pentru a aduce un model unic din lemn în ambianță. Lemnul recuperat este adesea alegerea populară pentru frumoasele porți batante sub formă de uși de hambar din dormitor, deoarece este ecologic, nu exercită o presiune mare asupra portofelului și aduce imediat „eleganță veche” în cameră.

Ușă galbenă a hambarului în dormitor ca accent

dormitor ușă hambar culoare galbenă accent deco sifonier tapet alb verde menta

Dar poate nu vrei să subliniezi textura lemnului, ci vrei mai multă culoare în dormitorul tău. Apoi, puteți vopsi ușa hambarului în dormitor ca o ușă glisantă într-o culoare la alegere. De la roșu aprins și galben vibrant la albastru rece și gri stoic, orice ar fi posibil! Acest lucru nu numai că va aduce culoarea în cameră, ci va transforma și ușa glisantă într-un aspect atrăgător!

Ușă de hambar cu același design al peretelui

dormitor hambar usa perete placare lemn baie chiuveta comoda rustic

Ușa hambarului ca ușă la baie

dormitor hambar usa stil rustic pat lenjerie de pat rosie dulap pantofi baie

Dormitor în stilul anilor 1960 cu ușă de hambar în fața băii și a zonei de birouri

dormitor usa hambar maro alb mobilier pat covoare lemn birou

Ușă de accent sub forma unei uși de hambar întunecate cu un stil rustic

dormitor usa hambar culori turcoaz arunca perne comoda din lemn inchis la culoare

Dormitor cu o atmosferă întunecată și ușă roșie de hambar

Ușă de hambar în dormitor accent roșu perdele rustice rustice

Ușa hambarului în dormitor – nu doar rustică!

Ușă de hambar în dormitor gresie din lemn alb lucios stil minimalist

O concepție greșită obișnuită în rândul pasionaților de design este că ușa hambarului din dormitor este potrivită numai pentru camerele rustice sau rustice. De fapt, în acest caz, este exact opusul, deoarece aceste minuni minunate din lemn arată și mai atractiv într-o cameră modernă. Chiar și camerele mici și moderne pot beneficia doar de astfel de modele, deoarece ușa glisantă va aduce căldură plăcută și mult contrast cu ambianța. De asemenea, servește ca o tranziție rece între dormitor și baia alăturată. Ușa hambarului din dormitor se caracterizează prin unicitate și vine în propriul său pe fundalul neutru al dormitorului modern.

dormitor hambar ușă oglindă design idee pat duș plantă

Ușă de hambar în dormitor baie pat parchet rustic de covor

dormitor hambar usi decor candelabru mobilier modern rustic alb

Ușă de hambar în dormitor – O ușă din față izbitoare

Ușa hambarului din plăcile de lemn din dormitor proiectează grinzi de acoperiș din parchet colorat

Dar ușa hambarului din dormitor este vizibilă nu numai datorită aspectului său special. De fapt, un astfel de design de ușă se caracterizează prin funcționalitatea sa, deoarece economisește mult spațiu pe care o ușă normală îl ocupă în principiu. Majoritatea ușilor ocupă chiar și spațiu suplimentar datorită mișcării lor de oscilație, lucru pe care mulți dintre noi nu ni-l permitem, mai ales în dormitorul mic. Vrem ca astfel de uși să rămână deschise în timpul zilei. Ușa hambarului din dormitor este soluția perfectă în acest sens, deoarece pur și simplu alunecă. Desigur, în acest caz mai aveți nevoie de spațiu pe perete pentru funcția de alunecare, dar asta nu ar fi o problemă, nu-i așa??

Ușă de hambar în dormitor ambianță rustic cabană pat jaluzele din lemn

dormitor ușă hambar cameră de oaspeți parchet raft pat rabatabil

dormitor usa hambar living separator camera grinzi din lemn tavan stil rustic

Ușa hambarului în dormitor – ascundeți dulapurile încorporate

Ușă de hambar în ușa dormitorului dressing covor masă de cafea canapea

De ce funcția culisantă este un aspect atât de important al ușii hambarului? După cum am spus mai înainte, acest lucru economisește spațiu la intrarea în dormitor. O astfel de soluție este, de asemenea, ideală pentru ușa dulapului încorporat, care este pur și simplu închisă atunci când este necesar. Este o modalitate excelentă de a ascunde acel dressing, mic birou de acasă în dormitor sau un raft dezordonat, fără a utiliza ușile tradiționale care se deschid. Mulți proprietari folosesc designul ușii hambarului în dormitor pentru o cauză bună. În acest fel, vă separați zonele de lucru de acasă de celelalte camere de acasă și pierdeți puțin spațiu.

dormitor ușă hambar separator cameră heimbuero rafturi birou ușă glisantă

Ușă de hambar în dormitor paturi supraetajate duble scaun ușă glisant vacă