dormitor

Tendințele actuale ale dormitorului de la Pinterest pentru un interior modern

Tendinte dormitor idei mobilier modern pinterest lemn

Dormitorul este fără îndoială una dintre cele mai populare camere din casă și apartament. La urma urmei, acesta este locul în care ar trebui să veniți cu adevărat să vă odihniți și să vă relaxați. Așadar, nu este de mirare că se acordă atât de multă atenție mobilierului și designului. Nu este neobișnuit pentru cei cărora le este greu să vină cu ei înșiși ceva sau care doresc să-și asambleze mobilierul în funcție de tendințele actuale, să se retragă pe exemplele de pe Internet. Dacă acesta este și cazul dvs., puteți fi mulțumit, deoarece următoarele exemple de tendințe moderne și actuale ale dormitorului vă vor fi de mare ajutor. Toți provin de la Pinterest și arată clar ce este tendința în prezent și ce vă puteți concentra.

Noi tendințe de dormitor în ceea ce privește alegerea culorii

Tendințele dormitorului covor adânc adânc idei din lemn înclinate

În timp ce unii oameni preferă culorile extravagante, alții preferă ceva mai simplu și mai liniștit. Dacă aparțineți celui de-al doilea grup, avem vești bune pentru dvs. Pentru că exact aceste culori se numără printre tendințele actuale ale dormitorului de pe Pinterest. Sunt solicitate tonuri și accente de culoare subtile și, împreună cu tonuri neutre precum alb, bej sau gri, creează o atmosferă armonioasă.

Amenajarea elegantă a tendințelor dormitorului de culoare aurie bej somon

Utilizați tonuri pastelate delicate pentru design și mobilier. Ce culoare alegeți în acest caz nu contează. Sunt potrivite atât tonurile calde precum piersica, galben pastel sau roz, cât și culorile mai reci, precum albastru deschis, lavandă, liliac sau verde menta. Puteți folosi culorile în diferite moduri: Utilizați culorile pereților ca tendințe pentru dormitor sau utilizați accesorii pentru casă sub formă de textile precum covoare, covoare de pat, lenjerie de pat, perne sau perdele pentru a crea combinațiile de culori dorite.

Tendințe dormitor accent piersic culoare perete mobilier gri

Apropo, „combinații” este un alt cuvânt cheie. Combinațiile de două până la trei tonuri pastelate sunt, de asemenea, puțin mai colorate și încă subtile. Unul colorat poate fi combinat deosebit de bine cu unul sau mai multe tonuri neutre. Aceste tendințe în dormitor fac în mod clar camera mai plină de viață, dar fără a deranja atmosfera calmă.

Tendințele dormitorului grinzi de acoperiș de perete întunecat grinzi pat laminat

Într-un dormitor foarte luminos, unde majoritatea mobilierului este mai mult în alb și ferestrele mari sau mari lasă să intre multă lumină, se poate folosi o culoare mai închisă. Și asta este fără îndoială una dintre tendințele dormitorului. Vă decideți dacă este gri, maro, roșu închis sau o altă culoare. De asemenea, puteți adăuga câteva decorațiuni potrivite culorii accentului..

Covoare de pat ca decor confortabil

tendinte dormitor paturi covoare kilim covoare dungi franjuri

Covoarele de pat au devenit un mijloc popular de decorare și mobilare a dormitorului. Dar, în afară de efectul lor decorativ, ele fac și să se ridice mult mai plăcut. Ce este mai frumos decât a păși pe o suprafață moale? Puteți alege covorul sau covorul fie neutru, fie ca o completare a culorii de accent selectate. Indiferent dacă este în stil scandinav la modă sau pentru dormitorul modern, acest accesoriu de viață îmbunătățește pur și simplu fiecare dormitor!

tendinte paturi dormitor idei culori neutre plante

Iar variantele în ceea ce privește designul sunt diverse: simple și monocrome, cu modele, franjuri sau grămadă adâncă pufoasă, totul este posibil. De altfel, kilimul ca variantă de covor se dovedește a fi deosebit de popular. Așadar, nu ezitați să luați în considerare acest lucru dacă doriți să vă amenajați dormitorul cu cele mai noi tendințe de dormitor.

Tendințele dormitorului pentru paturi

mobilier dormitor pat trend parchet minimalist covor oriental

Când vine vorba de paturile de dormitor, nu există, în general, nicio regulă în ceea ce privește tendințele dormitorului. Cu toate acestea, se remarcă faptul că cadrele simple de pat nu sunt rareori alese. Ramele și picioarele paturilor, care corespund motto-ului „mai puțin este mai mult” și sunt medii până la mici, sunt o alegere bună și asigură un fler modern. În acest fel, patul din dormitor, în centrul camerei, ocupă locul din spate și oferă altor accente și accesorii pentru casă posibilitatea de a străluci în mijlocul mobilierului. Designul simplu promite încă paturi elegante pentru o cameră modernă.

tendinte dormitor perete negru decoratiuni albe accesorii pentru casa

Cu toate acestea, dacă vă place paturile cu arcuri sau paturile înalte, în general, tendința menționată mai sus nu înseamnă imediat că trebuie să mergeți fără ele. Vă reamintim că paturile din tendințele dormitorului de la Pinterest sunt alese într-o varietate de moduri. Astfel, patul confortabil poate rămâne cel mai mare punct de atracție și poate fi completat doar de toate celelalte accente și decorațiuni. În acest caz, lăsați-vă inspirați de tendințele patului cu arcuri și, bineînțeles, de sfaturile înainte de a cumpăra un pat.

Lemn natural

tendinte dormitor usa hambar accente moderne lemn lampa maro

O altă caracteristică a tendințelor dormitorului este utilizarea lemnului în culoarea sa naturală. După cum știți, fiecare tip de lemn are propria nuanță de culoare pe care o puteți folosi în avantajul dvs. atunci când mobilați camera. De la un perete îmbrăcat la pardoseli și mobilier, până la alte accente, cum ar fi ușa modernă a hambarului pentru garderobă sau la fel ca decorarea pereților, aici este posibil să puneți lemnul în centrul atenției..

tendințe dormitor din lemn acoperire de perete frumoase perne de decor de design

În funcție de cât de puternic doriți să subliniați lemnul, puteți alege și culorile pentru textile și pereți. Pe de o parte, poate reprezenta un contrast și, pe de altă parte, poate fi adaptat la restul alegerii culorii, ca în exemplul de mai sus, unde diferite culori ale lemnului au fost utilizate pentru placarea peretelui și apoi combinate cu decorațiuni.

Lucrurile mici contează!

mobilier dormitor trend decorare sfaturi vaze poze laminat luminos

Dormitorul pare foarte confortabil și finisat doar atunci când au fost găsite și utilizate decorurile și accesoriile pentru casă potrivite. Aceasta înseamnă lucruri mici, cum ar fi picturi murale, vaze, lămpi de noptieră, pături, perne și altele asemenea. Nu e de mirare că acestea nu lipsesc din tendințele dormitorului Pinterest. Datorită selecției largi din comerțul cu amănuntul, în zilele noastre nu este dificil să o găsești pe cea potrivită pentru gustul tău și în culoarea potrivită pentru designul camerei respective. Și dacă în cele din urmă nu o găsiți pe cea potrivită, din fericire există încă numeroase idei de bricolaj pentru decorațiuni care nu sunt doar acolo pentru a economisi bani, dar vă permit, de asemenea, să creați exact ceea ce vă imaginați.

tendință mobilier dormitor tendință deco-simplu-verde gri perete culoare gri textile

Nu contează ce decorațiuni și accesorii alegeți. Nu uitați că în mobilierul modern și minimalist, indiferent de tendințele dormitorului menționate, simplitatea este solicitată! Evitați prea mult kitsch. În schimb, vă asigurați armonia și echilibrul potrivit cu câteva lucruri aici și colo și permiteți ca toate ideile dvs. de design să vină în propriile lor. Dacă în mod accidental exagerați, apare rapid un haos vizual, care este altceva decât tipic pentru mobilierul modern. Așadar, decorați cumpătat și discret!