dormitor

Sfaturi pentru dormitor – coordonează lenjeria de pat și altele asemenea

sfaturi pentru lenjeria de pat pentru coordonarea dormitorului-pernă-pătură

Paturile nu numai că trebuie să ne ofere un somn confortabil și sănătos, ci și să arate primitor și ordonat. Cum poți face asta? Potriviți perfect elementele individuale de pat, cum ar fi perne, plapumi și lenjerie de pat! Citiți sfaturile noastre pentru dormitor și aflați cum să creați o imagine armonioasă. Lenjeria noastră de pat spune mai multe despre stilul nostru de viață decât credeai.

Sfaturi pentru dormitor – patul atrage atenția

lenjerie de pat-dormitor-sfaturi-textile-pentru-casă-vot

Atunci când proiectați un dormitor, patul este punctul focal vizual natural, așa că ați putea spune că lenjeria de pat este, de asemenea, una dintre decorațiunile din cameră. Găsirea așternuturilor perfecte poate fi, de asemenea, dificilă. Culoarea și modelul ar trebui să se încadreze armonios în imaginea de ansamblu. Dacă nu găsiți setul de așternut de vis în magazine, verificați online, de exemplu Erwin Müller a inspira.

Sfaturi pentru dormitor – crearea unei imagini armonioase

lenjerie de pat-dormitor-sfaturi-accente-colorate-pernă-pătură

Cuvertura de pat este cea mai mare piesă din setul de așternut și cea mai vizibilă parte a decorului dormitorului tău. Alegeți o pătură care să corespundă așteptărilor dvs. de confort, gust și buget. Rețineți că țesăturile din bumbac sunt ușor de curățat, în timp ce catifeaua, brocartul, mătasea și piele de căprioară vor oferi lenjeriei de pat un aspect și o senzație de lux.

sfaturi pentru lenjeria de pat pentru dormitor-model-culoare-pătură-pernă

Alegeți foi de o culoare care ar face ca tavanul să iasă în evidență. Cearșafurile din bumbac, satin și mătase au un efect răcoritor pe vreme caldă, în timp ce lenjeria de pat castor oferă căldură în nopțile reci. Cearșafurile ușoare arată minunat cu cuverturi de pat întunecate și invers. Corelați-vă fețele de pernă cu designul lenjeriei de pat pentru a accentua decorul dormitorului. Alegeți fețele de pernă din aceeași țesătură sau cele care se potrivesc cu designul și culoarea cuverturii de pat.

lenjerie de pat-dormitor-sfaturi-pernă-cuvertură de pat-culoare-coordonare

Pernele sunt o modalitate excelentă de a adăuga un plus de confort și câteva pete de culoare decorului tău. Alegeți culoarea solidă și pernele decorative cu modele. O pătură suplimentară îngust pliată la piciorul patului completează imaginea de ansamblu. Nu numai că te va încălzi noaptea, dar va adăuga o altă notă decorativă lenjeriei tale.

lenjerie de pat-dormitor-sfaturi-culoare-eșantion-votare

sfaturi pentru lenjerie de pat pentru dormitor -decor pat-culoare-coordonat