dormitor

Saltea rece din spumă cu 7 zone: garanție pentru un somn odihnitor

Saltea din spumă rece-7-zone-dormitor-mobilier-pat-tăblie-tapițată

În medie, oamenii își petrec o treime din viață în pat – rama potrivită a patului și salteaua confortabilă sunt condiții prealabile importante pentru un somn sănătos și, prin urmare, trebuie alese cu atenție. O selecție de modele cu diferite grosimi de saltele este oferită pe piață, astfel încât teoretic toată lumea o poate găsi pe cea potrivită în funcție de propriul tip de corp și preferințe. În plus față de saltelele clasice innerspring și patul de apă exotic, un nou design s-a stabilit cu succes în ultimii ani – salteaua rece din spumă cu 7 zone promite cel mai înalt nivel de confort și durabilitate. Vă oferim o privire de ansamblu și aruncăm o privire atentă asupra avantajelor și dezavantajelor saltelelor cu spumă rece.

Saltea din spumă rece cu 7 zone – materialul și proprietățile sale dintr-o privire

Saltea din spumă rece-7 zone-lemn real-pat dublu-candelabru modern

Spuma rece este un material foarte elastic, care este creat după un proces complex de fabricație. Datorită elasticității sale, spuma rece cu pori deschiși poate fi utilizată în numeroase moduri, inclusiv ca canapea sau pernă de scaun. the Saltele din spumă rece oferi cel mai înalt nivel de confort prin susținerea diferitelor poziții înclinate. Suprafața lor respirabilă absoarbe umezeala, favorizează circulația aerului și asigură astfel un mediu de somn echilibrat. Datorită proprietăților sale excelente, materialul este ideal chiar și pentru persoanele care suferă de alergii. Cu toate acestea, spuma rece are și dezavantaje – umiditatea ridicată și temperaturile peste 30 de grade pot avea un efect negativ asupra acesteia.

Salteaua rece din spumă cu 7 zone este împărțită în șapte zone diferite și fiecare zonă are grosimi diferite ale saltelei – fermă pe cap și picioare, destul de moale pe umeri și vițe, dură pe coloana lombară și pe coapse, și pe bazin și pe solduri – mediu tare.

Saltea rece din spumă cu 7 zone – ce trebuie luat în considerare la cumpărare?

Saltea din spumă rece, pat din lemn din 7 zone Feng Shui

Atunci când cumpărați o saltea rece din spumă cu 7 zone, trei criterii importante joacă un rol decisiv. Greutatea volumului (abrevierea RG) descrie o caracteristică de calitate a saltelei – aceasta indică câtă materie primă conține un metru cub. Practic, cu cât densitatea este mai mare, cu atât elasticitatea și durabilitatea saltelei sunt mai mari. Produsele de înaltă calitate care durează între 8-10 ani au o densitate de cel puțin 40.

Duritatea bucșei este un criteriu decisiv pentru o senzație optimă de culcare. Cu cât este mai înaltă, cu atât salteaua se simte mai fermă. În principiu, duritatea bucșei trebuie să fie de 40 sau mai mult de 40 kPa. Sentimentul subiectiv despre cât de tare sau moale este o saltea este, de asemenea, responsabil pentru propriul confort. În orice caz, acest lucru este puternic influențat de următorul criteriu.

Tăierea saltelei ar trebui să fie cea mai bună adaptare posibilă la corp permite. Se pot distinge două grupuri de tăieturi – secțiunile simple, în mare parte în formă de undă, asigură un confort limitat, dar sunt mai ieftine. Modelele complicate de cuburi, pe de altă parte, oferă avantaje decisive – sunt ergonomice și cresc elasticitatea spumei reci, dar așa-numitele tăieturi 3D sunt mai scumpe.

Avantajele și dezavantajele saltelei din spumă rece dintr-o privire

Saltea cu spumă rece-7-zone-perdele-dormitor-translucide

Avantajele dintr-o privire:

+ Saltelele de spumă rece de înaltă calitate au o durabilitate optimă de 8-10 ani.

+ Datorită elasticității sale ridicate, materialul oferă un confort maxim în diferite poziții culcate

+ Selecția largă de modele cu durități diferite ale arbuștilor, diferite greutăți de volum și modele de tăiere 3D asigură că toată lumea o poate găsi pe cea potrivită

+ Suprafață respirabilă, potrivită și pentru persoanele care suferă de alergii

+ Salteaua poate fi rotită și este ușoară în comparație cu saltelele interioare

Dezavantajele dintr-o privire:

– Specificațiile de duritate nu sunt standardizate, dar variază foarte mult de la produs la produs

– Materialul în sine este inflamabil. Unii producători de saltele încorporează aditivi ignifugi, dar alții nu fac acest lucru.

Saltea din spumă rece-set-dormitor-din-7 zone-din-lemn-stil-modern-country