dormitor

Proiectarea unui dormitor cu vopsea de perete mov: numeroasele fațete ale tonului culorilor

De la nuanțe ușor cenușii de mov până la liliac rafinat: aproape nicio altă culoare nu este la fel de multiformă ca violetul. Este cea mai bună alegere pentru toți pentru care movul intens este prea dramatic și pentru toți pentru care rozul întunecat este prea dulce. Tonul pastel arată nobil și restrâns în același timp și poate fi pus în scenă deosebit de eficient în dormitor. Acest lucru transformă zona de dormit într-un refugiu real. Vă explicăm cum să vă proiectați dormitorul cu vopsea de perete mov și să vă dezvăluim ce combinații de parteneri sunt potrivite.

Dormitor cu vopsea mov de perete: design pentru adevărați trenders

Culoare perete dormitor mov și alb și roz pastel

Paleta de culori a culorii violet oferă o nuanță potrivită pentru fiecare interior. Mauve, o nuanță de violet cu un ton gri, variază de la intens la dezactivat. Împreună cu lenjeria de pat în liliac și albastru, rezultatul este o combinație cu un efect rece. Combinat cu nuanțe naturale calde, formează un ansamblu feminin. Un pat de pat din antracit, accesoriile din bronz și iluminatul din cupru adaugă contraste izbitoare peretelui mov.

Dormitor cu vopsea de perete în tonuri pastelate violet

Culoare perete dormitor lila design modern cu albastru

Reținut, discret și totuși jucăuș: Cei cărora le plac lucrurile simple și moderne ar trebui să aleagă o culoare de perete cu o nuanță pastel violet. Împreună cu albul, violetul merită văzut în special și se adaptează perfect la mobilierul purist. Mobilierul și accesoriile gri deschis se deosebesc deosebit de bine de culoarea mov. Accesoriile de casă în nuanțe naturale, cum ar fi pudra sau nudul, relaxează interiorul modern și creează o atmosferă confortabilă.

Dormitor cu perete de culoare liliac și accente de culoare în alb într-un aspect boho

Faceți un dormitor cu vopsea de perete liliac în stil boho

Culoarea peretelui liliac este fermecătoare și jucăușă în dormitor cu aspect boho. Mobilierul în gri deschis poate fi perfect pus în scenă împreună cu liliacul. Albul este, de asemenea, unul dintre cei mai populari parteneri de combinație, deoarece scufundă dormitorul în pace și liniște. Un ghiveci de flori albe și o ramă albă au un aspect impresionant în fața peretelui liliac și o pungă albă de fasole chiar lângă acesta te invită să visezi cu ochii deschiși. Accentele de culoare în albastru oțel rece împiedică camera să pară prea drăguță.

Dormitor cu culoarea peretelui liliac: încrezător în sine și fermecător, cu o paletă de culori ton-pe-ton

Dormitor cu vopsea de perete în nuanță liliac moale liliac pe perete

Spectrul de nuanțe violet variază foarte mult: acestea variază de la lavandă la modă cu un ton albăstrui până la tonuri de roz vechi pudrate. O paletă de culori ton pe ton pentru dormitor are un efect estival și fermecător. Schema de culori înconjoară ușor rezidenții și inspiră un finisaj modern mat. Designul oferă fundalul perfect pentru clasicele retro și descoperirile vintage de pe piața de vechituri. Pardoseala maro-roșu închis conferă caracterului camerei și, împreună cu un covor cremos, cu adâncime mare, creează o atmosferă armonioasă pentru a vă simți bine.

Dormitor cu culoarea mov a peretelui: violet pe perete, albastru petrol ca accent

Faceți culoarea peretelui dormitorului în violet

Nu trebuie să fie întotdeauna nuanțe violet deschis: un perete în violet creează un fler senzual în dormitor. Împreună cu albastru petrol și roz, formează un ansamblu care emană confort și, în același timp, creează o atmosferă relaxată. Accentele în antracit fac dormitorul violet deosebit de bun și adaugă finisaje designului. De altfel, culorile întunecate nu mai sunt considerate o oprire absolută pentru camerele mici. Deoarece pot crea un efect similar cu nuanțele foarte deschise și permit limitelor camerei să se unească una în alta. Acest lucru mărește vizual camera.

Lavandă și antracit în dormitor: contrariile atrag

Lavandă și alb-negru în dormitor idei de design de perete

Lavanda luminează micul dormitor. Nuanța moale cu o nuanță albastră arată ușoară și aerisită și te face să visezi câmpuri parfumate de lavandă. Tonul de culoare modern găsește un partener de combinație expresiv în antracit. Albastru gri, gri porumbel și albastru închis se îmbină armonios cu designul modern, în timp ce pudra subtilă conferă camerei căldură și confort. Modelele geometrice și mobilierul cu linii clare subliniază subtil contrastele.

Dormitoare de design cu culori de perete liliac și albastru gheață

Proiectează un dormitor modern în liliac, albastru și alb

Combinația de albastru gheață, liliac și argintiu face să strălucească camera. Albastru de gheață este un adevărat versatil și este ideal pentru utilizarea pe suprafețe mari. Schema de culori are un efect răcoros, dar relaxează ochii și face ca încăperile mici, cu multe colțuri și nișe să pară spațioase și deschise. Textile moi realizate din materiale naturale slăbesc schema de culori minimalistă și adaugă o notă confortabilă interiorului.

Dormitor cu culoarea peretelui violet: gri deschis ca partener de combinație neutru

Proiectează un dormitor modern în culoarea peretelui liliac

Datorită unei singure culori de fundal: griul poate avea un impact uriaș asupra stării de spirit dintr-o cameră și, pe lângă alte culori, dezvoltă un efect diferit. Nuanțele violete saturate își sărbătoresc marea intrare împreună cu gri porumbel. Liliacul vine, de asemenea, în propriul său, împotriva unui perete gri deschis. Negru, albastru închis și cremă moale completează efectiv schema de culori elegantă.

Dormitor în mov cu accente bej, crem sau fildeș

Dormitoarele în mov și alb creează idei

La început, combinația dintre mov și bej, crem sau fildeș sună ciudat. Dar, de fapt, tonurile de pământ completează culoarea pastel cu contraste armonioase. O nuanță violet cu un ton gri învelește ușor dormitorul, relaxează ochii și ajută la ameliorarea stresului vieții de zi cu zi. Mobilierul și accesoriile în alb și roz vechi dau interiorului o întorsătură vintage.

Dormitor cu culoarea peretelui mov: perete accent într-o nișă sau colț

Vopsea de perete a dormitorului mov ca accent în dormitor

Nuanțele inspirate de natură pot varia foarte mult. Prin urmare, o nuanță mov poate fi deschisă, întunecată, cu o proporție ridicată de roz sau albastru, sau poate avea o distribuție gri fumuriu. Culoarea de pe cardul de culoare poate fi înșelătoare. Deci, dacă nu sunteți sigur cum va arăta o cameră vopsită complet în mov, ați prefera un perete de accent într-o culoare mată, opacă. Mai ales dormitoarele cu nișe, colțuri sau tavan înclinat pot face față unui perete de accent. Mobilierul, textilele și accesoriile pentru casă preiau nuanța la modă și creează o schemă de culori armonioasă.

Perete divizat în dormitor

Combinați dormitorul cu culoarea peretelui violet în culoarea pastel cu gri

Gri porumbel deasupra, violet dedesubt: duoul de culori poate fi pus în scenă eficient în dormitorul vintage. Nuanța purpurie saturată, cu un ton albastru, conferă camerei o notă de nostalgie. Tonurile calde de pământ, cum ar fi roșu și crem de vin, încălzesc duo-ul cu culori reci și un cuvertură de pat cu modele florale creează o ambianță jucăușă, feminină și romantică. De altfel, un astfel de design de perete poate mări optic camera sau poate separa optic zona din jurul patului. De regulă, nuanța întunecată este utilizată în partea de jos și nuanța deschisă în partea de sus.

Amestec de culori de taupe și mov pe pereții din dormitor

Vopsea perete dormitor idei mov pentru amenajarea peretilor

Similar cu mov, culoarea peretelui taupe este de asemenea disponibilă în mai multe nuanțe. Dacă aveți cele două culori amestecate în magazin, veți veni acasă cu un amestec îndrăzneț, expresiv și totuși acasă. Dar fii atent: ai nevoie de un instinct sigur aici, deoarece nuanța fină poate fi combinată doar cu anumite tonuri de culoare. Împreună cu maro ciocolată, gri deschis și alb, amestecul taupen-mov poate crea o atmosferă calmantă și relaxantă.

Dormitor cu perete în idei de design de culoare mov

Amestecul taupe-mov cu o componentă gri este ideal pentru adevărații puriști. Taupe rămâne în fundal atunci când amestecă și conferă nuanței doar o notă caldă ca subton. În combinație cu alte culori puriste precum cămilă, crem, gri porumbel și alb, culoarea tendinței poate obține un efect excelent. De altfel, acesta este modul în care textilele și materialele vin în propriile lor.

Vopsea de perete mov în dormitor: o prezentare generală a paletelor de culori moderne

Dormitor cu vopsea de perete idei de design mov

Culoarea mov este un adevărat versatil și poate fi ușor combinată cu alte nuanțe naturale. Designerilor de interior le place să utilizeze scheme de culori ton-pe-ton care creează tranziții fluide între nuanțele individuale. Maro ciocolată, mov, lavandă, roz praf și gri sunt parteneri populari de culoare în dormitor. Dacă ești curajos, poți folosi accente ocre.

Culoarea peretelui liliac în dormitor: o prezentare generală a paletelor de culori

Combinați dormitorul cu culoarea peretelui mov deschis și maro

Nuanțele delicate de liliac se dovedesc, de asemenea, a fi fundalul expresiv perfect în dormitorul vintage. Culoarea arată modelele florale jucăușe de pe cuvertură de pat și patina mobilierului din lemn. Împreună cu maro, albastru, roz și gri, liliacul formează o schemă de culori fermecătoare care aduce o notă de vremuri trecute în propriii tăi pereți..

Combinați dormitoarele cu vopselele de perete mov și pudră

Cu o componentă albăstruie, roșie sau gri: culoarea peretelui violet are multe fațete și este un adevărat artist de schimbare rapidă. Interpretat într-un mod modern într-un dormitor minimalist sau purist sau mai degrabă fermecător pentru zona de dormit cu o notă vintage: toată lumea poate alege nuanța care se potrivește cel mai bine propriului interior.

Perete liliac și tavan gri în dormitor

Lasă-te inspirat de desenele din articol și creează-ți propria oază de calm în tonuri de mov purpuriu sau violet saturat. Experimentează cu îndrăzneală cu scheme de culori și motive pentru a-l găsi pe cel potrivit pentru camera ta.