dormitor

Poze pentru dormitoare – 37 de modele moderne de perete

Poze pentru dormitoare culori natural-alb-neutru

Dormitorul ar trebui să devină o oază de calm – de aceea majoritatea oamenilor aleg culori neutre și mobilier simplu. În acest fel, ochii și simțurile sunt relaxate și se creează o ambianță primitoare. Dar chiar și puriștii convinși consideră zona de dormit cumva plictisitoare fără decor. O imagine de deasupra tăbliei condimentează camera și conferă interiorului un caracter special. Vă vom arăta 37 de exemple de Poze pentru dormitor, care sunt moderne și în același timp liniștitoare.

Poze pentru dormitoare – design modern de perete cu motive naturale

Imagini pentru dormitor-pădure-motiv-pat din lemn-lată-mai mare

Cu o imagine cu motive de natură în dormitor, puteți aduce o bucată de natură în cameră. Pădurile fac camera să pară vizual mai mare și creează o iluzie optică. Insulele exotice și apa curentă au un efect calmant asupra ochilor. Deșerturile, de exemplu, conferă mobilierului caracter și fac ca zona de dormit să pară caldă. Puteți găsi mai multe idei interesante în galeria foto de mai jos.

Poze pentru dormitoare în stil Feng Shui

Imagini-dormitor-perete decor-modern-nisip-coasta

Dormitorul în stil Feng Shui este mobilat și decorat conform principiilor speciale – în consecință, trebuie să alegeți imaginea potrivită pentru acesta. Decorul din zona de dormit trebuie să reprezinte o interacțiune echilibrată de culori. Acestea permit un flux bun de energie pentru un somn liniștit și odihnitor. Potrivit Feng Shui, „culorile pielii” sunt deosebit de potrivite pentru dormitor. Cel mai bine este să alegeți imagini în culori neutre, dar calde. Desigur, ar trebui să vă placă aceste culori și să fiți în armonie cu restul mobilierului. Imaginile pentru această cameră trebuie alese cu atenție, deoarece imaginile au o influență puternică asupra energiei din cameră. Pozele pe care le atârni acolo ar trebui să arate sau să simbolizeze ceea ce îți dorești în viața ta. Din acest motiv, evitați subiecții singuri sau tristi. Obiectele, oamenii și peisajele descrise ar trebui să reflecte în mod ideal dualitatea – de exemplu două vârfuri de munte, doi delfini etc..

Design elegant de perete în dormitor – cu o pictură murală Feng Shui asortată

Poze-dormitor-feng shui-mobilier-idei-moderne

Formele și poziționarea corectă a imaginii sunt, de asemenea, de o mare importanță pentru fluxul de energie a vieții în cameră. De asemenea, aruncați o privire atentă la direcția de mișcare din imaginea dvs. O dinamică a imaginii direcționată în sus reprezintă succesul și creșterea și crește energia. Dinamica imaginii de la stânga sus la dreapta jos, de exemplu, are un efect negativ și, prin urmare, trebuie evitată. Puteți utiliza cele cinci elemente, și anume pământul, apa, focul, lemnul și metalul, ca ghid pentru selectarea imaginii. Dacă vă place deosebit de bine un motiv de imagine, gândiți-vă la semnificația simbolică pe care o are motivul. Indiferent dacă alegeți motive naturale sau artă abstractă, gustul și bunăstarea dvs. personală sunt cele mai importante.

Imagine alb-negru pentru dormitorul mare

Poze-idei-dormitor-design-perete-alb-negru

Atunci când alegeți un motiv, întrebați-vă ce efect ar trebui să aibă dormitorul dvs. Dacă sunteți în căutarea calmului și relaxării, diverse motive naturale și peisaje sunt foarte potrivite. De exemplu, motivele religioase precum Buddha sunt foarte potrivite pentru meditație. Dacă îți place să călătorești sau ai o natură de vis, mute pozele orașelor mari sau ale peisajelor exotice într-un alt loc departe de viața ta de zi cu zi. S-ar putea să găsiți inspirație pentru ziua următoare în arta abstractă. Dimensiunea imaginii trebuie adaptată în primul rând la spațiul disponibil de pe pereți. Aproape fiecare dormitor are un pat, dulap, comodă sau noptieră. Pentru un design de perete armonios, imaginile pentru dormitor ar trebui să se bazeze pe mobilierul de acolo. O imagine mai mare, o imagine formată din mai multe părți sau mai multe imagini la diferite înălțimi vor găsi cu siguranță suficient spațiu pe pereții dormitorului.

Decorează dormitorul complet alb cu o imagine colorată

Poze-dormitor-pat-alb-nava-tapiterie-moderna-din-piele

De asemenea, întrebați-vă ce culoare au mobilierul și seturile de lenjerie de pat și potriviți imaginile cu acesta. Aruncați o privire în jur și gândiți-vă la ce altceva puteți combina decorul. Imaginile pentru dormitoare creează o ambianță modernă și de bun gust și îi conferă o notă personală. Armonios, impulsiv, romantic sau melancolic. Cu o imagine puteți influența întreaga atmosferă. Dacă îți este greu să deschizi ochii dimineața, poate florile colorate de pe perete îți pot oferi un nou început de zi. Dacă vrei să oferi dormitorului tău o notă pasională, poți alege poze cupluri sau portrete de femei.

Poze retro din epoca de aur a Hollywoodului

Poze dormitor în stil retro actriță interior

Puteți crea o atmosferă specială în dormitor cu ajutorul fotografiilor alb-negru. Aceste imagini arată deosebit de elegant și elegant. Fie că vă decideți asupra portretelor, atârnați fotografii arhitecturale impresionante pe perete sau doriți să observați peisaje calme și de vis, renunțarea la culori oferă compoziții unice de imagini. În funcție de stilul de mobilier din dormitorul dvs., imaginile retro cu actori celebri din epoca de aur a Hollywoodului sunt un motiv bun care conferă camerei un farmec aparte. Vedetele din prezent, precum cântăreții de cult, autori, regizori sau designeri sunt, de asemenea, decorațiuni de pereți potrivite, care conferă ambianței o nuanță suplimentară. Dar portretele bărbaților, femeilor și copiilor necunoscuți sunt, de asemenea, încărcate cu o energie specială care se reflectă în cameră.

Mobilați un dormitor modern – cu o imagine pe perete

Poze-dormitor-alb-roșu-accente-Feng-Shui

Poze pentru dormitoare – design de perete cu mai multe poze ale actrițelor celebre

Poze-dormitor-perete design-idei stil hollywood

Picturi murale în dormitor cu un oraș

Poze-dormitor-foto-perete-idei-design

Agățați imaginea potrivită peste tăblia patului

Poze-dormitor-buze-rosii-perete-gri

Imaginile alb-negru rafinează dormitorul

Poze-dormitor-decorare perete-exemplu-modern

Imagini elegante pentru dormitoare în stil rustic modern

Poze-dormitor-perete-trei-divise-exemple

Design modern de perete cu imagini pe perete

Poze-idei-dormitor-alb-negru-mobilier-modern

Muralul din dormitor condimentează interiorul simplu

Poze-dormitor-design-perete-alb-negru

Naturbild relaxează ochii și vă permite să visați la insule exotice

Poze-dormitor-natura-mare-nisip-exemple

Imagine de natură cu cai în dormitorul modern

Poze-Dormitor-Perete-Decor-Idei-Cal-Chesterfield-Headboard

Mural cu un cal în dormitor – animalele au un efect calmant

Poze pentru decorarea peretilor calului modern

O navă în imagine pentru dormitoare 

Poze-idei-dormitor-mobilier-modern-perete-rafturi

Poze-idei-dormitor-mobilier-stil-Feng-Shui modern

Poze-dormitor-natura-motive-cer-mare

Poze-dormitor-natura-motiv-insula-exotica

Poze-dormitor-decorare perete-motive naturiste-idei

Poze-dormitor-nori-albastru-decorare perete

Poze-dormitor-copil-perete decorare-idei-puriste

Poze idei de amenajare perete dormitor

Poze-dormitor-pop-art-idei-inspirate-moderne

Poze-dormitor-idei-cactu-alb-cald

Poze-perete-flori-pictate-feng shui

Poze-dormitor-picturi-galben-iluminat

Poze-dormitor-picturi-exemplu de decorare a peretilor

Poze-idei-dormitor-modern-decora-design de perete

Imagini-dormitor-patru-peste-pat-tăblie-jaluzele

Poze-dormitor-perete-decorare-idei-alb-negru

Poze-dormitor-stil-retro-idei-mobilier

Poze-dormitor-perete-decor-idee-padure-motiv

Poze-dormitor-picturi-arta-abstracta