dormitor

Patul din piele ca punct central al dormitorului – elegant și confortabil

Pat din piele-maro-tăblie-înaltă-taupe-vopsea-perete-neagră-noptiere-noptiere

În dormitor, interiorul ar trebui să servească mai multor scopuri. Dulapuri pentru depozitarea hainelor, comode și noptiere pentru toate acele lucruri și accesorii adorabile, oglinzi și iluminat pentru a fi văzute și văzute. Cu toate acestea, accentul se pune clar pe pat – un loc de odihnă și relaxare, o piesă de mobilier pentru un somn sănătos și odihnitor. Confortul și designul se completează reciproc, ceea ce este deosebit de important cu patul din piele. Paturile din piele sunt ideale pentru oricine apreciază un nivel ridicat de confort la somn și un design elegant – perfect-schlafen.de oferă o selecție largă.

Pat din piele cu acel ceva – materialul din piele

Pat din piele albă-fără-tăblie-perete-design-panouri-covoare-shaggy

Pielea este o materie primă naturală, care este ideală pentru prelucrarea în sectorul mobilierului. Produsul natural din piele și-a dovedit demult valoarea în canapele și fotolii. Cu toate acestea, nu numai pielea autentică prezintă proprietăți excelente – ci și pielea sintetică de înaltă calitate poate ține pasul.

Pat din piele albă-tăblie înaltă-design-natural-perete-covor-shaggy

Paturile cu cap, picior și secțiuni laterale acoperite cu piele transmit un sentiment extraordinar de a trăi și a dormi. Materialul nobil aduce un plus de lux dormitorului. În același timp, personajul din piele creează o atmosferă confortabilă. Alegerea materialului joacă un rol important, mai ales cu un stil de amenajare purist sau minimalist. Paturile din piele se elimină de bibelouri inutile, funcționează numai datorită designului lor și se concentrează pe carisma pielii.

Pat din piele disponibil în mai multe culori

Pat din piele-roșu-gri-pardoseală-alb-lenjerie de pat-model-floare

Pielea poate fi colorată în mai multe nuanțe. Un pat din piele albă sau crem oferă o impresie ușoară, fără greutate. În culori puternice, patul din piele arată dominant și conferă camerei o notă senzuală. Culorile închise sunt, de asemenea, foarte potrivite pentru paturile din piele, în special pentru dormitorul cu o atingere masculină.

Contrastele și accentele dau viață camerei – așa că patul de piele ușoară poate fi completat cu mobilier la modă, cu aspect de lac și culori puternice. Mobilierul din lemn deschis creează un contrast interesant cu un pat din piele într-o nuanță intensă. Cu toate acestea, deoarece pielea necesită și un tratament special, Aici câteva sfaturi de curățare și Sfaturi de îngrijire.

La fel de important ca aspectul: confort perfect pentru somn

Pat din piele-maro-crem-roz-lenjerie de pat-taupe-dormitor

Chiar dacă aspectul este decisiv la prima vedere, patul își arată adevărata putere doar atunci când este în uz. Paturile din piele sunt disponibile în toate dimensiunile comune. Rama și salteaua cu lamele, adaptate ocupanților, conferă patului celebrele sale „valori interioare”. Dormi bine și trezește-te răcorit – acest lucru este posibil cu echipamente care promit un nivel ridicat de confort la somn.

În plus, patul din piele nu este doar o garanție pentru somnul netulburat, ci oferă și o zonă confortabilă de odihnă în timpul zilei. Pur și simplu opriți-vă între ele, planificați un pui de somn scurt sau petreceți o duminică ploioasă în pat cu o carte interesantă – patul din piele este cu siguranță un partener de viață plăcut!

Albul și griul sunt la modă în dormitor

pat din piele-alb-piatră naturală perete-scândură podea-gri-liliac-lenjerie de pat

tapițerie albă și tăblie înaltă

Pat din piele-alb-tăblie-înaltă-dormitor-modern

Dormitor modern în alb și maro

Pat din piele-maro-parchet pardoseală-alb-dulap fronturi-noptiere