dormitor

Interiorul dormitorului modern – decor pentru pasionații de călătorii

Diviziune cameră pardoseală din lemn dormitor zona de studiu

Iată o idee pentru modern Interior dormitor, ceea ce va încânta cu siguranță pasionații de călătorii – facilitatea se caracterizează printr-o diviziune inteligentă a camerei și un decor original cu tematică marină.

Interior dormitor potrivit pentru globetrotters

iluminarea plafoanelor tema maritimă

Fiecare globetrotter va beneficia de acest lucru Interior dormitor fii sigur că ești fascinat. Interiorul este original și ultra-modern. Camera este împărțită în trei zone diferite – o zonă confortabilă de relaxare cu o canapea tapițată cu două locuri se află la capătul drept al camerei. Chiar lângă canapea a fost amenajată o stație de calculatoare cu mai multe rafturi. Luminile subtile de tavan oferă suficientă lumină pentru învățare. Un tatuaj de perete cu motive marine împrospătează interiorul. Mai multe dulapuri mari oferă suficient spațiu de depozitare pentru îmbrăcăminte. Un separator de cameră din lemn separă zona de studiu de zona de dormit. Un pat dublu mare cu o tăblie tapițată este punctul central al interiorului. Peretele de deasupra patului este decorat cu o imagine a navei. Dormitorul arată, fără îndoială, foarte elegant – alegerea materialelor este deosebit de interesantă. Tipuri exotice de lemn au fost folosite pentru a crea o atmosferă confortabilă.

Interiorul dormitorului amintește de cabina unei nave

mobilier modern ideea de decorare maritimă

Cel modern Interior dormitor a fost amenajat în așa fel încât să simți că te afli într-o cabină de lux a navei. Culoarea caldă a lemnului, iluminarea subtilă și numeroasele detalii creează o atmosferă confortabilă. Lumina de tavan de deasupra patului imită pânza unei nave. Un mic acvariu subliniază din nou tema mării. Preferatul nostru absolut este oglinda, care arată ca un hublou. Camera arată ultra-modernă și aduce în același timp o nostalgie din timpul marilor descoperiri geografice. Interiorul lasă încă mult spațiu liber pentru decorațiuni ulterioare – perfect pentru afișarea colecției de cochilii. Mobilierul este perfect pentru camere lungi, dar înguste și este potrivit atât pentru adolescenți, cât și pentru apartamentele cu o cameră.

Imagine ca decor de perete în dormitor

Idei dormitor plafon forma sail

Dulap în stil colonial

Imagine temă mare motiv lait

Lumina de tavan ca o velă de umbră

Idei interioare moderne de imagini neutre

Pat dublu confortabil

decor maritim lampa moderna perete din lemn