dormitor

Idei de 12 dormitoare – mobilier romantic în stil rustic

Covoare în stil rustic-motive orientale

Vă oferim 15 Idei de dormitor pentru mobilier romantic în stil casă la țară. Acest interior pare primitor și confortabil, dar este surprinzător de potrivit pentru un apartament în oraș. Care sunt caracteristicile tipice ale unui dormitor în stil rustic – vom ghici acest lucru și multe altele mai jos.

Idei de dormitor – alege mobilier pentru stilul rustic

Idei dormitor stil rustic

Dacă urmărești Idei de dormitor în căutarea unui stil de casă de țară, este o idee bună să căutați un pat și un dulap potrivite la piața de vechituri sau la magazinul de antichități. Patul, comoda și dulapul ar trebui să fie toate din lemn și vopsite în aceeași culoare. O oglindă mare și o masă de toaletă sunt adăugări frumoase la decor. Foarte des mobilierul din lemn este decorat cu ornamente. Sculpturile frumoase din lemn și detaliile din fier forjat sunt caracteristice stilului casei rurale. Culoarea peretelui trebuie să fie bej deschis / verde sau roșu închis. Alege perdele într-o culoare contrastantă cu modele florale și coordonează-le cu cuvertura de pat. Un covor cu motive tradiționale și o schemă de culori neutre va completa aspectul general.

Idei de dormitor – decorare tradițională în stil rustic

Dormitor mobilier din lemn

Decorează dormitorul cu un candelabru tradițional și lămpi. O vază de flori proaspete este singurul decor de care are nevoie acest design. Modele precum dungi, flori sau modele tradiționale cu păsări și motive naturale pot fi cel mai bine combinate cu mobilierul. Reproduceri de picturi în ulei din secolul al XIX-lea pot fi agățate pe peretele opus ușii. Un pat cu baldachin a fost deosebit de la modă în ultima vreme. Puteți opta pentru un zid de piatră naturală, care să amintească de o colibă ​​de munte. Un șemineu din dormitor devine un adevărat punct culminant în design. Lasă-te purtat de asta Idei de dormitor inspirați – vă dorim multă distracție cu decorul!

De la Jaz

Dormitor în stil rustic

Idei de dormitor

Mobilier din lemn pentru dormitor

Mobilier dormitor

Cuvertură de pat cu modele florale romantice

dormitor romantic

Schema de culori neutre

Idei de amenajare în stil rustic

Iluminare subtilă

dormitor regal

Covor și cuvertură de pat cu dungi

dormitor albastru alb

Rame de pat metalice

Interior dormitor cuvertură de pat galbenă

Dormitor rustic

pat rustic dormitor decor

Dormitor în stil rustic francez

dormitor romantic în stil rustic

100 de idei de locuit pentru amenajări de dormitoare în diferite stiluri de amenajare