dormitor

Decor în dormitor – 6 modele cu obiecte de artă & Co.

deco-dormitor-inspirație-mobilier-panouri-din-lemn-natural-de-picioare-de-picioare-cu-model

Decorațiunile sunt esențiale în fiecare interior, subliniind încă o dată stilul dvs. personal, emană clasă și conferă încăperii o notă finală. Obiectele ingenioase sunt deosebit de potrivite aici. Și ai avut vreodată unul? Decor în dormitor gandit la arta? Iluminatul și diferitele finisaje din lemn pot crea, de asemenea, o ambianță uluitoare. Veți fi uimiți cât de minunat pot fi puse în scenă imagini și alte lucruri în dormitor și combinate cu mobilier și alte accesorii. Nu trebuie neapărat să vă descurcați fără alte texturi colorate.

Setează accente cu decorul din dormitor

deco-dormitor-tavan-lemn-accent-perete cadru-imagine-alb-lampă suspendată

Cu echilibrul potrivit, pot fi setate accente de culoare care nu par prea exagerate. Pentru a ilustra acest lucru pentru dvs., am creat o galerie care vă prezintă șase dormitoare uimitoare și moderne, toate fiind amenajate în mod artistic și creativ. Lasă-te inspirat de desenele atractive cu decor artistic din dormitor și ia în considerare câteva idei atunci când îți reproiectezi propriul dormitor.

Decor în dormitor cu un perete de accent

deco-dormitor-accent-perete-lemn-elegant-mural-idee-pat-gri

Acest dormitor are un interior neutru și monocrom. Doar zona din spatele patului servește drept accent cald. Peretele de acolo este acoperit cu lemn. Datorită contrastului culorilor, vederea este atrasă direct către această zonă, care conține și arta ca decor în dormitor. Aceasta este reprezentată de o imagine drăguță cu un cadru alb atrăgător și vine în sine datorită mobilierului inteligent gândit de Maria-Yoana Popova. De asemenea, merită menționat raftul negru vizavi de pat. Are o formă modernă și originală. Culoarea neagră asigură, de asemenea, că este evidențiată minunat între stâlpii gri.

Design original al raftului

perdele-de-dormitor-deco-alb-transparent-masă-de-toaletă-scaun-galben

Masa de toaleta cu scaun galben

deco-dormitor-monocrom-raft-ambianță-modern-abstract-formă-culoare-gri-deschis-de-perete

Mobilier luminos și obiecte ornate

dormitor-deco-design-geometric-modern-lenjerie de pat-raft-tăblie-artă

Combinați diferite obiecte de artă ca decor în dormitor și creați din nou un accent în cameră. Ideea de aici este foarte asemănătoare cu primul dormitor. Designul la fel de modern și luminos al camerei este rupt de un accent cald. Este un design atractiv de raft în mijlocul unității de perete alb, care se află din nou în spatele patului. Pe el sunt expuse diverse obiecte de artă, inclusiv o poză, precum și litere și case din lemn. Acestea din urmă combină stilul rustic și modern. În contrast, există lenjeria de pat interesantă cu un model geometric, care servește și ca decor în dormitor. De asemenea, iluminarea indirectă contribuie la atmosfera plăcută.

Dormitor modern în alb

decor-dormitor-gri-stratificat-alb-pat-covor-accesoriu-cu-adâncime

Iluminare indirectă

deco-dormitor-iluminat-indirect-tavan-lowboard-imagine-design

Decor cu un fler rustic

deco-dormitor-idee-simplu-maro-fundal-cărți-poze-lemn-obiecte de artă

Lenjerie de pat cu model geometric

decorare în dormitor mobilier-idee-modern-monocrom-stil-spălătorie-coș-iluminat

decor în dormitor gri-obraz-design-lemn-figuri-litere-case-monocrom

deco-bedroom-star-pretty-lamp-chair-white-gray-wall-design-monochrome

Perete decorativ de cărămidă

deco-dormitor-poze-design-clinker-stone-wall-idea-scaune-albastru-gri

Ce-i drept, totul din acest dormitor este, de fapt, o atracție pentru ochi. Dar, din nou, o anumită zonă este deosebit de vizibilă și, în acest caz, este peretele negru de accent din cărămidă de clincher. Deoarece acest lucru are deja o textură interesantă, unii ar face fără decor suplimentar în această zonă. Acest perete este minunat potrivit pentru proiectare. În acest exemplu de decor în dormitor, patul larg al patului modern a fost folosit pentru a-l amenaja. Pe el sunt imagini de diferite dimensiuni. Există, de asemenea, două imagini mai mari pe partea laterală a patului. Ai observat scaunele originale? Se pare că ai fost înghițit de perete. Scaunul albastru, precum și pernele albastre și galbene de pe fotoliu, servesc drept accente de culoare pe lângă obiectele artistice ca decor în dormitor. Un citat al autorului Joseph Chilton Pearce este prezentat pe designul original al ușii cu vopsea pentru tablă.

deco în dormitor tv-masă-ușă-tablă-neagră-citat-aspect-beton

decorare în dormitor-pat-lemn-modern-zid-de-cărămidă-perete-gri-întunecat-design-beton

deco-dormitor-interior-modern-interior-scaun-aruncă perne-galben-albastru-deschis

deco-dormitor-accente-rustice-parchet-incalzire-bufet-scaun-gri

Dormitor romantic

deco-dormitor-romantic-turcoaz-scânduri-perete-galben-ușă

Un dormitor mobilat într-o singură culoare poate fi folosit în mod deosebit pentru a evidenția un decor colorat în dormitor. Din acest motiv, obiectele optimiste precum lampa de noptieră galbenă, peretele de accent din lemn lăcuit turcoaz sau ușa galbenă intră în propriile lor. După cum puteți vedea, cu puțină imaginație și puțini bani, puteți face singuri modele interesante. De asemenea, puteți decora cu lucruri de aceeași culoare. Un exemplu este vaza de sticlă cu flori albe. Așadar, nu numai accesoriile tipice, cum ar fi lămpile, covoarele, lenjeria de pat sau alte lucruri de acest fel, sunt potrivite ca decor în dormitor. Un interior unic și atrăgător de culoare poate fi proiectat și cu podele, pereți, uși și ferestre. Acest lucru este dovedit și de baia alăturată cu pereți despărțitori din sticlă. Podeaua este formată din plăci colorate cu modele geometrice.

deco-dormitor-creativ-bricolaj-design-masă-laterală-oglindă-tapet

decor-dormitor-vaza-sticla-flori-alb-galben-lampa-de-birou-gresie-parchet-alb-ponosit

deco in dormitor baie-idee-gresie-geometrica-gresie-pardoseala-alb-perete

deco-dormitor-atractiv-baie-idee-cadă-chiuvetă-bază-raft-alb

Accente subtile de culoare ca decor în dormitor

deco-dormitor-design-negru-galben-idee-cărămidă-mansardă-luminos

Un dormitor cu acoperiș înclinat are un aspect deosebit de confortabil. Acest lucru este valabil și pentru dormitoarele cu mobilier modern. Acest lucru duce, de asemenea, la o atmosferă echilibrată în acest dormitor, cu stilul său de mobilier eclectic. Peretele de cărămidă neagră are accente izbitoare în galben sub formă de stropi de culoare. Exemplul este, de asemenea, o dovadă că iluminatul unei camere poate fi văzut și ca un decor. Acest tip de decor în dormitor este deosebit de vizibil aici, deoarece se extinde pe toată lungimea peretelui negru menționat anterior. Există, de asemenea, lămpi interesante de Paolo Rizatto. De asemenea, merită menționate sunt, desigur, obiectele de artă din dreapta și mai ales vizavi de pat. Acesta din urmă are o dimensiune remarcabilă și se află direct în fața peretelui de sticlă. Accentele galbene care pot fi văzute pe tabloul abstract și urban sunt repetate sub forma altor decorațiuni din dormitor. Aceasta include lampa modernă Atollo de Vico Magistretti pe bufet, precum și perna decorativă rotundă pe scaunul atractiv din metal.

dormitor-deco-design-întunecat-citire-colț-fereastră-pernă-design

decor în dormitor înclinat acoperiș-negru-accent perete-clincher-grinzi-parchet

deco-dormitor-iluminat-indirect-accent-lumini-zână-imagini-art-bancă-noptieră

deco-dormitor-mobilier-eclectic-cu-galben-accente-lampă-pernă-comodă-albă

decor în dormitor imagine-idee-mare-abstract-urban-oglindă-perete-scaun-metal

deco-dormitor-oglindă-mare-bufet-design-pat-bebeluș-lemn

deco-dormitor-planta-metal-scaun-covor-modern-model-geometric-albastru-galben

Art deco modern în dormitor

dormitor-deco-stil-art-deco-stil-negru-perete-medalion-oglindă-noptiere

Nici în acest dormitor nu lipsesc obiecte artistice. Pe de o parte, peretele alb este decorat cu o pictură murală mare. Cu toate acestea, nu a fost atașat, doar întredeschis într-un mod casual. Lămpile originale pandantive, precum și medalionul artistic deasupra patului și vazele moderne cu aranjamente florale pe noptiere sunt adăugate ca decor în dormitor. Culorile sunt alese neutru în întregul mobilier al acestei camere. Pereții și perdelele alb-negru sunt alternate, în timp ce parchetul și majoritatea mobilierului sunt realizate dintr-un ton bej cald.

deco-dormitor-contrast-culori-calde-rece-întuneric-covor-bufet

deco-dormitor-mobilier-de-lux-pandantive-lumini-moderne-alb-panouri de perete

deco-dormitor-culori-naturale-bej-zona de relaxare-fotoliu-taburet-masă laterală-vază-flori

Designuri dormitoare în aceeași ordine de: Maria-Yoana Popova

D2 STUDIO

Pavel Alekseev

Zinaida Baklanova

Vashantsev NikOlga Podgornaya