dormitor

Cum poți înfrumuseța dormitorul cu puțini bani? Acestea sunt cele mai bune idei!

Vă lipsește acel ceva din dormitor, dar nu doriți să cheltuiți mulți bani pe mobilier sau decor nou? Atunci ai ajuns la locul potrivit! Aici veți descoperi idei minunate despre cum să înfrumusețați dormitorul cu puțini bani și să dați camerei o notă personală.

Când vă pregătiți casa, începeți cu dormitorul. De ce? Pentru că este cel mai personal spațiu al tău și cel în care ar trebui să te simți cel mai confortabil. Fă-l important! Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a vă decora ușor și ieftin dormitorul, este posibil să nu știți de unde să începeți. De fapt, este foarte simplu și iată câteva idei de decorare fermecătoare, dar ieftine, pentru dormitorul dvs., care nu vă vor încălca bugetul! Nici nu trebuie să fie complicat. Chiar și câteva detalii mici pot avea un impact mare.

Înainte de a începe – scoateți dormitoarele

Păstrați dormitorul ordonat

Poate că cel mai simplu și mai ieftin mod de a înfrumuseța dormitorul este de a pune spațiul în ordine. Veți fi surprins cât de mare poate fi impactul acestei mici măsuri. Goliți dulapurile, aruncați tot ceea ce nu este necesar și puneți totul în ordine. Doar după acest pas, o înfrumusețare ulterioară poate fi inutilă.

Cele mai bune idei despre cum să înfrumusețezi dormitorul ieftin

Dormitoarele se înfrumusețează ieftin cu tapet

Când bugetul este restrâns, decorarea devine rapid secundară. Nu trebuie să fie. Înfrumusețarea dormitorului pentru bani puțini nu este atât de dificilă pe cât ai putea crede. Aruncați o privire la ideile de mai jos și vedeți singur.

Mutați mobilierul

Rearanjați camera și creați un aspect nou

Știați că vă puteți înfrumuseța dormitorul complet gratuit? Nu este nevoie să cumpărați mobilier nou sau să adăugați decorațiuni, ci doar să rearanjați mobilierul existent. Dacă dimensiunea camerei permite, găsiți un loc nou în cameră pentru pat, noptiere și mobilier de depozitare. Prin mutare, dormitorul poate avea un aspect complet nou și, astfel, poate arăta mult mai frumos. Doar incearca!

Marele efect al textilelor

Înfrumusețați dormitoarele cu perne de pat textile

Textile fac o mare diferență în interior. Chiar și câteva perne decorative noi sau o cuvertură de pat cu model poate schimba instantaneu efectul camerei. Și cel mai bun lucru este că puteți obține niște textile mici, cum ar fi fețe de pernă și cuverturi de pat, destul de ieftin. Nu vă puteți permite perdele sau covoare noi chiar acum? Încercați doar să schimbați textilele cu cele din sufragerie, de exemplu. Acest mic truc poate crea un concept cu totul nou de cameră.

Folosiți perdelele diferit

Înfrumusețați dormitoarele cu puțini bani Atașați un baldachin la tavanul iluminat

Nu puteți decora fereastra doar cu perdele. De asemenea, sunt potrivite pentru un pat cu baldachin și pot înfrumuseța peretele din spatele sau de lângă pat. Dacă atașați o tijă de perdea la tavan, puteți crea un tavan și un perete atmosferic cu o perdea albă și câteva lumini de zână.

Numeroasele utilizări ale unei tapiserii

Cum pot să-mi înfrumusețez camera cu tapiserie

Tapiseriile sunt foarte populare chiar acum. În dormitor, acestea pot fi folosite ca decorațiuni pentru pereți, în locul tăbliei patului sau pentru a ascunde zonele inestetice ale pereților. Tapiserii din țesătură subțire nu costă mult și vin în diferite dimensiuni. Mai presus de toate, acestea sunt o idee de decor populară pentru camerele pentru tineri sau studenți, deoarece sunt ieftine și pot schimba efectul camerei imediat. Dacă vi se pare macrame frumos ca un agățat de perete, puteți încerca chiar să faceți singur decorul de perete. A face un macramé nu este atât de complicat pe cât ai putea crede.

Pune accente pe perete

Înfrumusețați decorul dormitorului pentru cârlige de perete cu bani puțini

O alternativă interesantă și ieftină la peretele galeriei de deasupra patului este un set de cârlige. Când un panou de cârlige se extinde pe întregul perete, este locul perfect pentru a agăța imagini și alte lucruri frumoase. Iar cea mai bună parte este că puteți schimba decorul oricât doriți.

Faceți-vă singur tăblia și înfrumusețați dormitorul

Înfrumusețați dormitoarele cu puțini paturi DIY din pat din lână

Există numeroase idei pentru o tăblie de casă care poate fi implementată cu bani puțini. De la paleți până la obloane până la cărți vechi, posibilitățile sunt aproape nelimitate. Cu puțină abilitate, puteți, de exemplu, să țeseți o tăblie din lână și să adăugați stropi de culoare atmosferice în dormitor.

O tavă pe sifonier poate face minuni

Idei dormitor tavă ieftină pentru mai multă comandă

Pentru ca o cameră să arate frumos și confortabil, ordinea este o necesitate. Și acest lucru se aplică pe deplin dormitorului. Puteți folosi o tavă pentru a ordona șansele și capetele de pe sifonier. Tăvile adaugă imediat valoare unei camere, mai ales dacă sunt umplute cu bijuterii speciale. Dacă doriți să puneți o tavă pe toaletă, o puteți echipa cu sticle de parfum drăguțe, creme și bijuterii preferate. Dacă doriți în schimb o tavă mică pe noptieră, tot ce aveți nevoie este o lumânare și poate o carafă și un pahar cu apă.

Mobilier de bricolaj din piața de vechituri găsește

Idei ieftine pentru dormitor Upcycling valize vechi ca noptiere

Puteți adăuga o notă personală dormitorului făcând personal mobilier rece. Nici nu trebuie să cheltuiți o avere pe asta. Chiar și lucrurile care colectează praful în subsol sau în găurile ieftine din piața de vechituri pot servi bine. De exemplu, cum găsești această noptieră originală dintr-o valiză veche? Dă imediat caracterul camerei și arată foarte decorativ.

Condimentează mobilierul dormitorului

Dormitoarele cu bani puțini înfrumusețează mânere noi pentru mobilier

Dacă doriți să înfrumusețați dormitorul cu puțini bani, nu puteți schimba decât câteva detalii mici. De exemplu, considerați accesoriile ca bijuterii pentru dormitorul dvs. Puteți condimenta întreaga cameră cu un nou set de butoane sau mânere pentru noptieră, sifonier sau dulap. Mânerele din cupru și butoanele din cristal, de exemplu, sunt foarte atrăgătoare din punct de vedere vizual și pot adăuga un plus de lux camerei. Consultați magazinele mari de mobilier pentru opțiuni ieftine și elegante și sunteți sigur că veți găsi ceea ce căutați.

Decorează cu resturi de tapet

Înfrumusețați nișa de perete în dormitor cu tapet

Dacă sunteți în căutarea unui mod rapid și ieftin de a vă înfrumuseța dormitorul, tapetul este, de asemenea, o opțiune bună. Nu costă mult și sunt ușor de utilizat. Puteți acoperi chiar și zone mici din cameră cu resturi de tapet pentru a seta un accent atmosferic. Fie o nișă de perete, o comoda sau ușa camerei – chiar și cel mai mic proiect poate avea un impact mare.

Înfrumusețați dormitoarele cu lumini de zână

Idei de viață pentru bani puțini Decor cu lumini de zână

Iluminatul din dormitor joacă un rol decisiv în efectul general al camerei. Primul nostru sfat este să nu folosim lumini de lumină în dormitor. Aceasta este de obicei o lumină dură, neplăgătoare, care este orice altceva decât relaxantă. În schimb, instalați veioze de perete, folosiți lămpi de citit pe noptieră, aprindeți lumânări destul de parfumate sau folosiți lumini de zână. Pentru cei din urmă, opțiunile sunt diverse. Indiferent dacă este pe tăblie, pe perdele, pe perete sau în containere frumoase din sticlă – nu există limite pentru imaginația ta.

Înfrumusețează oglinda

Condimentează dormitoarele cu bani puțini decorează oglinzile cu lumini

Dacă nu aveți o oglindă în dormitor, asigurați-vă că aveți una. Oglinzile de perete măresc vizual camera și arată doar grozav. Cumpărați doar un model de bază ieftin și decorați-l singur. Puteți folosi din nou lumini pentru acest lucru sau, de exemplu, lăsați-vă inspirați de natură și construiți-vă un cadru din flori, crenguțe sau lemn.

Coșuri de depozitare în dormitor – spațiu de decorare și depozitare într-unul

Condimentați ieftin dormitorul coș de depozitare pentru decorarea pereților

O cameră ordonată este o cameră frumoasă. Pentru a crea ordine în zona de dormit, nu ar trebui să lipsească un sistem de depozitare adecvat. O idee practică și în același timp frumoasă pentru depozitarea diferitelor articole este utilizarea coșurilor de depozitare. Acestea pot consta din diferite materiale – de la rotun până la țesături până la răchită – și pot tăia o figură deosebit de bună în interior. Astfel, se potrivesc și cu orice interior și pot înfrumuseța orice dormitor.

Plantele de interior invită natura în cameră

Cum să înfrumusețezi ieftin dormitorul cu plante

Un decor de cameră cu elemente din natură nu numai că arată frumos, dar are și un efect relaxant. Prin urmare, plantele de interior sunt obligatorii nu numai în dormitor, ci și în orice altă zonă de locuit. Decorați camera cu plante de apartament de diferite dimensiuni, așezați-le pe perete, pe noptieră, în coșuri decorative sau pe scaune. Coșurile suspendate de tavan sunt o altă idee minunată.

Împrospătează peretele dormitorului

Decorează peretele dormitorului cu o ghirlandă de verde proaspăt

Când vă gândiți la decorațiunile de perete, îți vin în minte poze și tapițerii. Cu toate acestea, un decor frumos de perete nu trebuie neapărat să se afle într-un cadru. Chiar și cu câteva crenguțe proaspete (sau false), puteți face o ghirlandă frumoasă și o puteți agăța de perete. Cu puțină verdeață, cum ar fi eucaliptul, se pot seta accente naturale frumoase în dormitor.

Împrospătează dormitorul cu plante și ramuri verzi

Decor de perete DIY din materiale ieftine

Decor de perete DIY pentru dormitor pentru bani puțini

Pasionații de meșteșuguri își pot exercita pasiunea și pot face ei înșiși un decor interesant pentru perete. Un exemplu este acest mobil iubitor, pentru care au fost folosite doar lemn de drift, vopsea și un șnur subțire. Este destul de ușor de recreat și ar arăta frumos pe un perete de culoare solidă.

Vaze cu flori tăiate pentru o notă de romantism

Decor simplu și ieftin cu flori tăiate într-o vază pe noptieră

Florile tăiate proaspete sunt perfecte pentru accente de culoare frumoase într-un dormitor monocrom. Le puteți aranja într-o vază și le puteți folosi pentru a vă decora noptiera, comoda sau pervazul ferestrei. Pentru cei care au o grădină cu plante cu flori, această idee este cu adevărat ieftină. Dacă nu este cazul și căutați o alternativă ieftină pentru florile proaspete de pe piață, puteți folosi desigur și florile artificiale.

Decorare ieftină a dormitorului cu lumânări

Dormitor deco idei ieftine lumanari si vaza pe noptiera

Dacă doriți doar să adăugați câteva accente aici și colo, lumânările sunt o altă opțiune excelentă. Vă recomandăm să folosiți lumânări cu LED, astfel încât să nu existe riscul de incendiu. În multe cazuri, acestea seamănă confuz cu cele reale și arată la fel de frumos în cameră.