dormitor

Combinația fascinantă de maro și albastru în dormitor

albastru-maro-design-schemă-floare-perete-decor

Maro și albastru sunt culori clasice, tradiționale, care funcționează bine împreună într-o varietate de camere și locații. Acestea oferă atât tonuri reci, cât și o ambianță liniștitoare, precum și o zgomot de energie în cameră. Atunci când sunt utilizate împreună, aceste culori au un succes deosebit. Mai jos vă prezentăm câteva exemple de cât de bine interacționează aceste culori. Aruncă o privire și vei înțelege la ce mă refer.

combinație minunată de maro și albastru în dormitor

minunat-combinație-albastru-deschis-maro-dormitor

Combinatia fascinanta a maro și albastru dovedește că culorile contrastante merg bine împreună. Decorează-ți dormitorul cu această schemă de culori și vei oferi casei tale un aspect modern. Mobilierul maro oferă o bază pentru decorul albastru deschis, în timp ce nuanța albastră adaugă o notă capricioasă stilului dvs. de decorare. Combinația de culori aduce un fler retro, astfel încât să puteți decora dormitorul cu mobilier de epocă.

maro și albastru în dormitor cu accente albe

maro-albastru-dormitor-alb-accente

Pentru a fi un contrast puternic albastru și maro Pentru a adăuga mobilier, alegeți mobilierul tradițional din lemn de culoare închisă, cum ar fi o măsuță de cafea și un dulap, și vopsiți-le în alb. Nuanța deschisă va adăuga un aspect modern și modern camerei. Coordonează aspectul general așezând covoare albe pufoase pe parchet.

maro închis și albastru în dormitor

dormitor maro-închis-albastru

Dacă aveți mobilier maro, alegeți o pătură și o pernă cu modele geometrice albastru deschis și alb pentru un aspect clasic. Dacă ați ales mobilier albastru, adăugați accesorii cu modele maro și alb. Întrucât combinația dintre maro și albastru are un apel rece, retro, puteți decora dormitorul cu elemente decorative de inspirație vintage. Agățați un ceas antic de argint sau cumpărați o lampă de masă albastră deschisă care amintește de anii 1950.

albastru deschis și bej în design dormitor

design dormitor albastru-bej

    albastru și maro în schema de culori din dormitor

dormitor cu schemă de culori albastru-maro

culori proaspete în dormitor – albastru și maro

culori proaspete-dormitor-albastru-maro

Ideea de amenajare albastru și maro pentru un dormitor

ocean-albastru-maro-camera-mobilier-idee-dormitor

turcoaz și maro în dormitor cu un design oriental

dormitor-maro-turcoaz-design-oriental

Design dormitor cu acoperiș înclinat pentru a vă simți bine