dormitor

Aspect alpin modern pentru dormitor: idei magice superbe de colibă

Dormitor cu aspect alpin, lambriuri din pereți de pin, lenjerie de pat, inimă cu model verificat

Îți amintești ultima vacanță la schi din Alpi? Atunci știi cât de extrem de confortabil este într-o astfel de colibă ​​alpină. Dacă doriți un pic din această atmosferă confortabilă unică pentru cei patru pereți ai dvs., atunci un interior în stil cabană poate fi exact pentru dvs. Aspectul alpin modern poate fi de fapt implementat în fiecare cameră din apartament, dar arată într-adevăr idilic în dormitor. Vă vom spune astăzi ce face ca populara cabană de vacanță să fie atât de fermecătoare și cum puteți aduce confortul cabanei alpine în propria casă.

Mobila în aspectul alpin pentru dormitor

aspect alpin dormitor-lemn-mobilier-așternut-model-cerb motive

Dacă doriți să căutați aspectul alpin în mobilierul dormitorului dvs., o mulțime de lemn este o necesitate! Devine deosebit de confortabil cu mobilier greu din lemn natural, parchet întunecat și pereți și tavane îmbrăcate în lemn. Mai presus de toate, se folosesc tipuri calde de lemn, care luminează vizual camera și sunt bune împotriva serilor întunecate de iarnă. Pinul de piatră, de exemplu, este un tip de lemn deosebit de nobil și valoros, cu multe talente și nu este numit „Regina Alpilor” degeaba. Pinul de piatră are un miros plăcut care durează mult timp și a fost special pentru el de secole efect pozitiv cunoscut pe sistemul cardiovascular, somn și bunăstare. Când dormi într-una Pat de pin de piatră ritmul cardiac este redus, ceea ce înseamnă că vă puteți recupera mult mai bine și astfel puteți face mai mult în timpul zilei. Pinul de piatră maro-auriu poate fi, de asemenea, frumos combinat cu lemn de nuc și cireș.

Țesături și accesorii pentru casă într-un aspect alpin pentru dormitor

aspect-alpin-dormitor-fețe-perne-ocre-lămpi-cu-helb-soft-light

Alte materiale naturale, cum ar fi piatră și piele, precum și accesorii pentru casă din lână, blană, pâslă sau carlig relaxează atmosfera din lemn și completează mobilierul pentru a crea o imagine de ansamblu armonioasă. Interiorul cabanei din lemn ar trebui să vă invite să vă alințați și să vă relaxați: pături de blană pufoase, covoare adânci și perne moi măresc imens factorul de confort. O piele de oaie gingășie nu numai că arată bine în fața șemineului, dar se potrivește minunat și în dormitor. Lămpile rustice din alamă creează momente vizuale deosebite și scaldă camera în lumină caldă.

Culorile predominante în aspectul alpin sunt maro și gri, dar sunt permise și accente de culoare individuale în alb, roșu bordeaux și verde brad. Modelele verificate în roșu și alb și motivele inimii nu trebuie să lipsească și pot fi integrate în mobilier ca perne decorative, lenjerie de pat sau perdele. Pernutele sau păturile cu flori edelweiss, lanțuri montane și motive de căprioară completează frumos și stilul alpin.

Decor în aspectul alpin pentru dormitor

alpenlook-dormitor-decorare-cuc-ceas-lemn-sculptat

Stilul alpin iubitor de detalii se caracterizează printr-un decor jucăuș. Tot ceea ce amintește de lumea muntelui și evocă confortul este foarte binevenit aici. Tipice stilului de cabană alpină sunt, de exemplu, ceasurile cu cuc și coarne de cerb pe perete. Acest lucru se potrivește, de asemenea, cu clopotele și imaginile cu motive animale și vegetale. Florile proaspete în vaze sau o grădină de ierburi pe pervazul ferestrei pot exprima apropierea deosebită de natură. Chiar și când sunt uscate, plantele cu flori sunt elemente decorative ideale și sunt deosebit de eficiente în rame.

cabane-de-vacanță-alpine-munți-de-vis-flori

Surse de imagine: CC0 pixabay.com