DIY

Tinker cu umerase de sârmă – 10 idei neobișnuite de bricolaj

Umerașe din sârmă de Tinker-cupru-auriu-culori pastelate-decorare-bricolaj

De obicei, primiți umerașele de sârmă gratuit după curățarea materialelor textile și uitați adesea să le returnați la următoarea vizită. De fapt, ajung în gunoi, deoarece firul subțire deformează bluzele din zona mânecii / umerilor în timp. Dar, în loc să le irosiți, le puteți muta în afara dulapului. Există multe idei neobișnuite de decorare pe care le puteți veni Umerase pentru haine din sârmă poate sa.

Tinker cu umerase de sârmă – îndoiți firul

Umerase pentru haine din sârmă Tinker -instrucțiuni-îndoită-formă-bricolaj-fă-o-singur

Umerașele de sârmă sunt potrivite în special pentru toate proiectele de artizanat, deoarece pot fi îndoite, remodelate, deformate și alte lucruri relativ impecabile. Fiecare umeraș poate fi demontat și devine o bucată întreagă de sârmă. Puteți lăsa tocarea acolo unde este și o puteți folosi ca suport. Vă dezvăluim un mic sfat despre modul în care puteți aduce umerașul de haine în forma dorită cât mai ușor posibil. Pentru a crea un cerc, luați o găleată de orice dimensiune și formați firul în consecință. Îndoiți firul într-un dreptunghi dacă utilizați un scaun adecvat.

Tinker cu umerase de sârmă – coroană florală DIY

Umerașe din sârmă Tinker -instrucțiuni-coroană-florală-idee-bricolaj-flori artificiale

În primul proiect de artizanat, vă vom învăța cum să proiectați cu ușurință o coroană de flori personal folosind un cuier de sârmă. Tăietoarele de sârmă sunt cu siguranță necesare pentru lucrările de artizanat cu sârmă. Îndoiți umerașul într-o formă rotundă, lăsând cârligul în picioare. Dacă nu aveți o găleată potrivită la îndemână, puteți lua și o sticlă de vin și o puteți folosi pentru a modela metalul subțire în forma dorită.

Faceți o coroană de flori artificiale cu umerașe de sârmă – instrucțiuni

umerașe de sârmă-instrucțiuni de bricolaj-flori-artificiale-flori-flori-materiale-bricolaj

Pentru o coroană de flori, desigur, sunt necesare flori. Este mai bine să folosiți unele fabricate din plastic, astfel încât coroana să rămână frumoasă pentru o lungă perioadă de timp și artizanatul să vă fie mai ușor. Scoateți toate florile artificiale și asamblați o floare cu una sau două frunze verzi. Înfășurați tulpina florii ca ochiul unui ac.

Tinker cu umerase de sârmă – legați flori artificiale în jurul firului și aranjați-le frumos

Umerașe din sârmă Tinker -instrucțiuni-cunună-flori-artificiale-cravată-deco

După ce ați fixat toate florile artificiale așa cum se arată, puteți trece la aranjarea lor. Sârma de la umeraș trebuie să fie legată prin ochiul acului fiecărei flori individuale. Aranjați-le strâns, astfel încât coroana să fie luxuriantă și construcția firului să rămână invizibilă. Unde este tocat, ar trebui să puneți flori puțin mai mari pentru a o acoperi.

Tinker cu umerase de sârmă – suport pentru plante mici de interior

umerașe de sârmă-decorare-plante-ghivece-plante-suculente-mici

Ușoarele tradiționale din sârmă sunt de obicei zincate și își schimbă culoarea metalică în timp. Cu toate acestea, are farmecul său și este foarte popular printre iubitorii de stil vintage. Combinat cu alte look-uri „uzate” și materiale naturale, se obține cu siguranță un design elegant al camerei.

Rafturi pentru prosoape Tinker cu umerase de sârmă 

umerașe de sârmă-umerașe-suporturi-de-prosoape-gospodărie-bricolaj-fă-o-singur

Nu numai hainele pot fi agățate de umerașe. Din acestea pot fi create rapid paranteze foarte practice. De exemplu, dacă doriți ca plantele dvs. de apartament mici să atârne în aer, atunci puteți face rapid un suport exact de mărimea ghiveciului de flori corespunzător din altceva decât un cuier de sârmă. Exact așa poate fi creat un suport pentru prosoape.

Tinker cu abajururi neobișnuite cu umerase de sârmă

Ușoare de sârmă-lampă-lampă-abajur-idee-instrucțiune

De fapt, nu aveți nevoie de multe pentru a vă crea un abajur cu adevărat șic. Cu siguranță veți găsi în gospodărie niște umerașe de sârmă și un șir de lumini de Crăciunul trecut. Prindeți banda adezivă în culori atractive, precum argintiu și roz, și începeți să lucrați!

Lampă cu lumini de zână și Umerase pentru haine din sârmă

umerase de sârmă-lampă-lampă-abajur-bricolaj-instrucțiuni-lumini de zână

Îndoiți umerașele spre exterior, astfel încât să amintească oarecum de forma unei fântâni și legați-le în mijloc și fixați-le cu banda adezivă. Înfășurați luminile lanțului de lumini în jurul construcției de sârmă, astfel încât să fie distribuite relativ uniform. Acum puteți închide produsul undeva și îl puteți conecta la rețea.

Post titular cu Umerase pentru haine din sârmă

umerase de sârmă-bricolaj-suport-post-umerase-deco-diy

Un titular al oficiului poștal ocupă mult prea mult spațiu pe hol și este, de asemenea, relativ dificil de fixat pe perete. Dar este foarte ușor cu unul de casă din sârmă. Pentru a face acest lucru, luați un cuier și îndoiți-l, astfel încât literele și plicurile să nu cadă. Pentru a condimenta puțin firul, înfășurați o panglică de țesătură în jurul său în orice culoare doriți.

Cu Umerase pentru haine din sârmă Tinker – mini vază din bec și sârmă

umerașe de sârmă-vopsea-vază-bec-mini-diy-creative

Toate mini-accesoriile de casă arată foarte drăguț și romantic, pot fi create foarte repede și nu costă nimic în principiu. Ele sunt în mare parte realizate din obiecte inutilizabile sau materiale reciclate și atrag prin aspectul lor creativ. Nu aruncați becul ars după ce l-ați înlocuit și nici umerașul de sârmă de la mașina de curățat. Puteți face magie cu ea!

Vaza realizată din bec și Tinker cu umerase de sârmă – goliți becul

Cuier de sârmă-bricolaj-instrucțiuni-vază-bec-golire-bricolaj

Becul ars trebuie curățat cu atenție prin îndepărtarea părților interne. În orice caz, purtați mănuși de protecție. Cu un punte sau o șurubelniță mică, încercați cu atenție să scoateți baza, apoi și filamentul.

Suport pentru mini-vază Umerase pentru haine din sârmă 

Cuier de sârmă - instrucțiuni de bricolaj-instrucțiuni-vaze-becuri-forme-îndoite

Luați acum un cuier de sârmă și îndoiți-l folosind un clește adecvat. Suportul trebuie să fixeze becul la bază și să îl mențină stabil. Cel mai simplu și mai stabil mod este de a face baza triunghiulară. Becul ar trebui să atârne în mijlocul bazei, astfel încât vaza să fie stabilă mai târziu.

Vaza mică din bec cu suport Umerase pentru haine din sârmă

Ușoare de sârmă-instrucțiuni-vase-bec-cu-decorare-mică

Tinker cu umerase de sârmă – nu aruncați umerașele după curățare

umerașe de sârmă-etichetă-culoare-țesătură-învelitoare-etichete-de-decorare

Hainele primesc umflături în umeri când atârnă mult timp pe umerașele subțiri din sârmă. Sârmele cu gabarit redus nu pot ține bine țesăturile grele sau cel puțin să le deformeze. Asta nu înseamnă că trebuie să-ți iei adio imediat de la umerașele de sârmă. În schimb, jazzează-le. Luați o panglică suficient de lungă de țesătură sau resturi una dintr-o bucată de material inutilizabilă. Înfășurați benzile subțiri de țesătură în jurul firului pentru a-l întări.

Tinker cu umerase de sârmă – croșetat

umerașe de sârmă-croșetat-decorați-faceți-vă-singur

Dacă puteți croșeta, există și opțiunea de a utiliza un strat suplimentar de țesătură pentru umerașele de sârmă. Aceasta înseamnă că bluzele și rochiile din țesătură curgătoare nu vor aluneca și nu vor cădea din umeraș.

* Instrucțiuni din imagini pentru „Faceți o vază din becuri și umerașe de sârmă” de Faith Tap

* Instrucțiuni în imagini pentru „Faceți o coroană de flori artificiale cu umerașe de sârmă” de O bucată de curcubeu