DIY

Simțire cu copii de ziua lor: idei de bricolaj cu foi de pâslă și bile de pâslă

ghirlanda copiilor cu pâslă faceți-vă instrucțiuni

Ziua de naștere a copiilor este iminentă și căutați idei despre cum să-i țineți ocupați pe copii în timpul sărbătorii familiei. O idee mișto, mai ales pentru zilele reci și ploioase de toamnă și iarnă, este să organizezi un atelier de artizanat. Cei mici își pot lăsa creativitatea liberă. Acest lucru este valabil mai ales pentru simțirea cu copii de ziua lor – vă oferim câteva instrucțiuni care sunt garantate pentru a provoca senzație. 2-3 proiecte pot completa programul festiv. Lasă-te inspirat de sugestii!

Pâslire cu copii – ghirlandă de bile de fetru

copiii cu pâslă fac ei înșiși ghirlande

Dacă doriți să vă jucați cu oaspeții de ziua copilului dvs., ar trebui să aveți o anumită cantitate de cunoștințe prealabile. Pâslirea este un proces în care lâna este „sigilată” mecanic. Este vorba de presarea lânii crude, nu de țesut. Tehnica de bază este de fapt foarte ușoară și poate fi învățată foarte repede chiar și de începători complet. Există două posibilități: lâna poate fi prelucrată fie umedă (atunci vorbim de împâslire umedă), fie uscată (pâslire uscată). Cele două procese diferă semnificativ unele de altele. În articol veți găsi instrucțiuni pentru cele două variante, astfel încât să o puteți alege pe cea care vă place mai mult.

păsări copii simțit mingea diy instrucțiuni copii

Cu ghirlanda din lână, materialul este prelucrat cu ajutorul acelor speciale cu cârlige ghimpate și adus în forma potrivită. Tehnica meșteșugească este potrivită pentru obiecte tridimensionale mici, cum ar fi pompe, bile etc. Deoarece se folosește un ac, se recomandă prudență la înțepare. Prin urmare, această metodă este potrivită pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 9-10 ani, iar lucrările de artizanat trebuie să aibă loc sub supravegherea părinților. Un pic de abilitate și experiență sunt, de asemenea, cruciale pentru rezultatul final cu pâslire uscată. Oricine nu este familiarizat cu manipularea lânii poate economisi timp și nervi cu mai multe trucuri. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să alegi forme foarte simple – cel mai rapid mod de a face o minge este. Acest lucru este important deoarece, în primul rând, copiii trebuie să aducă cu ei un produs finit acasă. În al doilea rând, este nevoie de mult timp pentru ca structurile firelor să se încurce între ele. Prin urmare, vă oferim o idee care stârnește creativitatea celor mici și este, de asemenea, destul de simplă.

copiii din pâslă au simțit că mingea îți face săpun

Materialele de care aveți nevoie sunt lână, sfoară, o perie, foarfece, mai multe ace de împâslire, lipici sau un pistol de lipit. Sfatul nostru: Mai întâi creați toate bilele necesare pentru ghirlandă, astfel încât, pe de o parte, să determinați singur nivelul de dificultate al proiectului manual, pe de altă parte, sunteți pregătit în cazul în care unii copii nu gestionează sarcina. Nu uitați să primiți sfaturi despre lână în magazinul de artizanat – fibrele se micșorează cu 40% după prelucrare. Pentru un efect maxim, cumpărați diferite culori, apoi le puteți combina în funcție de dorințele dvs. personale și puteți crea piese decorative multicolore.

copiii de pâslă simțeau ghirlanda adezivă cu săpun de bilă

Și așa se fac bilele de pâslă – mai întâi se asfaltează lâna de oaie cu pensula, apoi se îndoaie într-o bilă. Țineți capetele mingii cu o mână și folosiți cealaltă mână pentru a străpunge mingea cu acul. Solicitați fiecărui copil să creeze o astfel de sferă.

copiii cu pâslă fac singuri proiecte de bricolaj

Când toate bilele sunt gata, pur și simplu legați în mijloc cu sfoară (a se vedea fotografia de mai sus), astfel încât forma lor să semene cu un biscuit. Apoi atașați „biscuiții” individuali la un șir colorat cu adeziv sau pistolul de adeziv fierbinte.

pâslă copii copii ghirlanda biscuiți simțit mingi ziua de naștere

Ghirlanda finisată arată atât de atractivă – un cadou plin de dragoste pentru copilul de ziua de naștere, copiii chiar pot scrie pe bilele lor de fetru cu un stilou. Dacă fiecare copil creează două bile de pâslă, poate lua câte o acasă cu ele ca suvenir.

Simțirea cu copii – decupați un arc dintr-o foaie de pâslă

împâslire cu copii legând un arc instrucțiuni de artizanat

Dacă aveți o fată, doar pentru a fi în siguranță, puteți obține rechizitele pentru un alt proiect simplu de ambarcațiuni. Aveți nevoie de vopsea pe bază de apă, foi de pâslă, foarfece și sfoară, un ac (este mai ușor cu un pistol de lipit fierbinte). Proiectul este ideal chiar și pentru copiii de vârstă de la grădiniță, în principal pentru că copiii nu trebuie să decupeze forme complicate și pot vopsi arcurile.

împâslire cu copii fată panglică face culoare tine

Puteți împărți vopseaua textilă în mai multe sticle mai mici. Așteptați-vă mai multă murdărie, deoarece vopseaua se va stropi pe țesătură. În orice caz, vopselele sunt lavabile până la 40 de grade – astfel încât să puteți îndepărta cu ușurință petele de pe fața de masă după aceea. Și așa se face bucla – cereți mai întâi copiilor să decupeze un pătrat de 7 X 15cm și un pătrat de 1cm X 6cm. În acest scop, puteți face fie un șablon (pentru fetițele mici), fie oferiți copiilor o riglă (pentru copiii de vârstă școlară). Apoi colectați toate pătratele mari, așezați-le pe masă și lăsați copiii să le stropească cu vopseaua. Acest lucru creează modele unice. Așteptați 30-40 de minute pentru ca vopseaua să se usuce (între timp puteți servi mâncarea, de exemplu) și imprimați pătratul mare din mijloc și lipiți-l pe cel mic. complet!

împâslirea cu copii face-ți propriul arc

Simțirea cu copii – confecționarea marionetelor cu degetele

împâslire cu copii marionete deget idei de ziua de nastere

Dacă copilul tău are o carte preferată sau o serie de filme preferate, poți face împreună marionete cu degetele grozave de ziua lor și să organizezi un teatru de păpuși. Această idee meșteșugărească este ideală pentru copiii de vârstă la grădiniță. Sfatul nostru – creați un șablon pentru detaliile mici, trageți în avans liniile pe foile de pâslă cu un creion.

împâslire cu copii foi de pâslă diferite culori materiale

Pentru proiectul meșteșugăresc veți avea nevoie de foi de fetru, foarfece, lipici, stilou.

sfâșiere cu materiale pentru copii sfaturi pentru șabloane

Mai întâi decupați „corpul” marionetelor degetelor – un pătrat cu înălțimea de 6-7cm și lățimea de 5cm.

împâslire cu copii care fac grădiniță păpuși de pâslă monstru

Apoi înfășurați banda de fetru în jurul degetului și lipiți capetele împreună cu lipiciul. Lăsați-l să se usuce deoparte.

împâslire cu copii păpuși idei de instrucțiuni

Opțional – decupați un detaliu deasupra degetului din fetru și lipiți-l pe corp.

Pâslire cu detalii pentru copii tăiate fața

Tăiați fața păpușii – ochi, gură, mustață, urechi, sprâncene, nas etc. din fetru.

împâslirea cu copii face personal figuri de păpuși

Apoi atașați detaliile la corp și lăsați să se usuce din nou timp de una până la două minute.

împâslire cu ochii copiilor, sfaturi de pictură

Desenați detaliile cu un stilou și împărțiți păpușile copiilor. Proiectul este potrivit pentru o petrecere aniversară mică cu până la 10 invitați.

împâslire cu copii vopsea ochi monstru pâslă

Citirea și audiția sunt, desigur, incluse în program – ideea este potrivită pentru copiii de vârstă la grădiniță.

împâslire cu copii marionete deget monstru carte pentru copii

împâslirea cu copii face singuri marionete deget monstru

Pâslire cu copii: faceți inele de cabochon cu pâslă umedă

pâslă cu copii inel face propriile idei

Spre deosebire de împâslirea uscată care consumă mult timp, împâslirea umedă este de fapt destul de simplă – ai nevoie doar de puțină săpun, apă și lână de oaie pentru a face obiectele din pâslă.

împâslire cu copii instrucțiuni materiale

Materialele necesare pentru următorul proiect de artizanat – castron cu apă, săpun, lână de oaie, riglă, pistol de adeziv sau lipici fierbinte, setări pentru inele pentru pietre cabochon.

împâslire cu ziua de naștere a copilului bile umede instrucțiuni de pâslire

Mai întâi așezați lâna în cruce, smulgeți-o manual și scufundați-o în apă călduță. Cu mâinile săpunite, masați lâna într-o minge și, când firele încep să fie prinse, simțiți puternic. Continuați până când se formează o bilă solidă.

Pâslirea cu copii măsoară bilele de fetru

Măsurați bila – diametrul acesteia trebuie să corespundă setării inelului. Încercați de mai multe ori cu cantități diferite de lână până când creați dimensiunea potrivită.

măsurați împâslirea cu copiii

Veți avea nevoie de o jumătate de minge pentru fiecare inel, deci va trebui să tăiați aceasta în jumătate cu un cuțit ascuțit. Puteți face o ghirlandă din bilele prea mari sau prea mici.

împâslire cu copii tăiate inele de fetru

Pur și simplu atașați detaliile de pâslă la setarea inelului cu pistolul de lipit fierbinte sau lipici.

împâslire cu idei de ziua de naștere a copiilor fată

Simțirea cu copii – punerea în scenă cu bile de fetru

împâslire cu buchet decorativ pentru copii

Iată o idee despre ce poți face cu restul bilelor – florile simple din fetru pot fi aranjate cu ușurință într-o vază modernă de pe măsuța de cafea.

împâslire copii coasterele plută lipind diy

Tăiați forme pentagonale din carton și lipiți bilele de pâslă pe ele – așa ați făcut singuri coastere unice.

cănile de pâslă pentru copii îți fac singuri coastele

ghirlanda copiilor cu pâslă faceți-vă să colorați firul de aur

Faceți o ghirlandă minimalistă pentru Crăciun – tot ce aveți nevoie este un ac, fir de aur și vopsea de țesătură.

instrucțiuni pentru ziua de naștere a ghirlandei pentru copii

ghirlanda copiilor cu pâslă faceți-vă instrucțiuni

Simțire cu copii pentru o zi de naștere: coaseți o geantă de mână din foi de pâslă

împâslind cu copiii cusând saci cu foi de pâslă

Iată câteva idei de artizanat pentru cusut (sau lipit).

împâslire cu accesorii materiale pentru copii

împâslirea cu copii detaliile decupate lipesc împreună

împâslire cu geantă de închidere cu fermoar pentru copii ziua de naștere

împâslire cu instrucțiuni pentru idei de meșteșuguri pentru ziua de naștere a copiilor

împâslire cu copii cusând punga de pepene verde împreună

împâslire cu copii cusând detalii

împâslirea cu detalii despre geantă de mână pentru copii coase împreună

creați-vă propria geantă de mână cu copii

împâslire cu geantă de ziua copiilor cusut foi de pâslă lipici

împâslirea cu copii coase foi de pâslă de pepene verde

Simțirea cu copii de ziua lor – faceți o grădină de legume din fetru

sfredelire copii sfaturi idei meșteșuguri grădină de legume cadou de ziua de naștere

O grădină de legume este completarea potrivită pentru bucătăria copiilor – v-am arătat deja cum să confecționați singuri accesoriile din pâslă, acum puteți consulta și instrucțiunile pentru grădină.

pâslă copii copii pâslă foi instrucțiuni materiale

copiii cu pâslă își fac propria lor cutie de ideiîmpâslind cu copiii cusând foi de pâslă de bile de pâslă

copiii de pâslă ridichi coase idei ei înșiși

împâslire copii morcov cusut farfurie farfurie

păsări copii frunze căpșuni tăiate foi de pâslă

împâslirea coase căpșuni pentru copii

Pâslire căpșuni cu copii care îți fac propriile instrucțiuni de grădină de legume

împâslire cu grădina de legume pentru copii aproape de vârsta grădiniței

pâslă pentru copii legumă idee grădină cadou ziua de naștere a copiilor

pâslăria copiilor din grădina de legume copii o faceți singuri

copiii cu pâslă își fac propria grădină de legume

Simțiți-vă cu copiii de ziua lor – faceți-vă chiar Quiet Book

pâslele copiilor simțeau foi cusând cărți tăcute

copiii împâslite își fac singuri cărțile tăcute fără a coase

pâslind copii detalii lume subacvatică

împâslire copii quietbook ziua de naștere vârsta grădiniței faceți-o singur

împâslirea copiilor cusând detalii, faceți-o singură

idei de cadouri pentru copii cu pâslă cusut carte de liniște

împâslire copii pești cusând subacvatică lume quietbook

împâslire copii subacvatici pește coajă caracatiță