DIY

Sculpturi de grădină bricolaj – 25 de idei neobișnuite

sculpturi de grădină bricolaj decorare din beton mozaic pietre albastre de perete

Există multe tipuri de decorațiuni pe care le puteți încorpora în grădina dvs. Sculpturile și alte construcții pot fi un punct culminant sau pot dezvolta teme întregi pentru a face ceva special din grădina obișnuită. Iată câteva idei pentru Sculpturi de grădină bricolaj, care pot adăuga o notă de artă și creativitate în curtea sau grădina dvs. Sculpturi de diferite animale din tufișuri, sculpturi de mobilier acoperite cu gazon sau baie de păsări dintr-o frunză de copac … acestea sunt doar câteva dintre numeroasele posibilități de a vă înfrumuseța grădina cu proiecte creative.

Realizați sculpturi de grădină din plante

sculpturi de grădină pentru a vă face unicorn graeser coama accente de aur

Puteți crea un astfel de unicorn în grădina dvs. din diferite ierburi și puteți crea o atmosferă de basm. Tot ce aveți nevoie este un cadru de sârmă la care puteți atașa plantele sau peluza, precum și alte detalii precum copitele sau un corn. Asta depinde de ce fel de personaj doriți să creați. În principiu, aproape orice este posibil cu schela potrivită.

Sculpturi de grădină bricolaj – o baie de păsări

sculpturi în grădină faceți-vă singuri baie de păsări mozaic tufe narcise

Construiți o baie frumoasă pentru păsări care nu va servi doar ca decor, ci și pentru distracția păsărilor. Structura principală poate fi realizată din beton sau din alt material rezistent la intemperii. Folosiți orice doriți pentru a decora. Bucăți de plăci, cioburi sau pietre colorate sunt potrivite. De asemenea, puteți condimenta o baie veche de păsări cu mozaic. De asemenea, nu uitați să umpleți baia cu apă.

Sculpturi de tacâmuri

sculpturi în grădină figura de pasăre bricolajă bifurcă ideea metalică

Puteți realiza sculpturi de grădină cu adevărat amuzante cu tacâmuri vechi. Trebuie doar să poți să sudezi sau să ceri unui sudor să facă acest lucru. De exemplu, puteți obține o pasăre ca cea de mai sus sau puteți proiecta o floare frumoasă, așa cum se arată mai jos.

Floare metalică pentru grădină

sculpturi de grădină ideea de floare lingură de la tine

Floarea din tacâmuri va fi întotdeauna proaspătă și vă va înfrumuseța grădina atât vara, cât și iarna. Pentru un efect și mai original, puteți comanda mai multe flori sau le puteți crea singuri și puteți proiecta un întreg pat de flori. Lasă-ți imaginația să fugă!

 Sculpturi de grădină bricolaj – mobilier realizat din bucăți de gazon

ideea decoratiuni gradina gradina canapea scaun scaun

Construiește sculpturi frumoase din pământ, cărămizi, beton, metal și bucăți de gazon, pentru a nu strica aspectul armonios al grădinii tale. O canapea sau un fotoliu din iarbă arată grozav în grădină. Alegeți locația în care doriți să construiți scaunul. Creați o structură stabilă în forma dorită din cărămidă, beton sau bucăți de metal. Apoi, acoperiți solul cu proaspăt. Udați iarba adesea în primele câteva săptămâni până când iarba se instalează. Tunde iarba în mod regulat, astfel încât fotoliul să nu pară sălbatic.

sculpturi de grădină faceți-o singură cadru de piatră pe gazon

Mobilierul din iarbă dintr-un material solid arată cu adevărat original. De asemenea, sunt mai ușor de întreținut. O construcție din piatră este perfectă pentru grădină și creează un aspect natural. Aranjați pietrele astfel încât să semene cu forma unei canapele.

 Sculpturi de grădină bricolaj – decorare din frunze mari de plante

Fă-te singur idei de decorare grădină bergenienblatt idee de decorare beton

plat.bg

Aceste foi de beton sunt foarte decorative și pot fi realizate foarte repede. Puteți face sculpturi frumoase de grădină dintr-o ureche uriașă de elefant sau frunze de rubarbă. Obțineți o foaie mare de hârtie și amestecați betonul. Nu prea subțire pentru a nu rula de pe pagină. Întindeți folia, puneți o movilă mică de nisip umed pe ea și așezați foaia deasupra (de jos în sus). Puteți lăsa tulpina pentru un castron decorativ, dar scoateți-o pentru o baie de păsări. Întindeți betonul pe tablă până la margine și lăsați-l să se usuce cel puțin 24 de ore. A doua zi, întoarceți foaia, scoateți-o și decorați-o cu vopsea sau glazură.

betonul rharbarberblatt îți face propria idee de artă în grădină

frunza de rubarbă din beton decor de grădină baie de pasăre

frunze beton cochilie pictură grădină artă trepte

Topiar

Sculpturi de grădină bricolaj sigiliu animale din bușteni

Tăierea tufișurilor în formă de animale, creaturi sau forme abstracte ar arăta foarte impresionant în curtea ta și ar atrage instantaneu atenția familiei și a oaspeților. Topiarul poate fi simplu sau complicat. Formele mixte necesită mai multă cercetare, planificare, timp și răbdare până când se obțin diferențele dorite de culoare, formă și textură. Adăugați bile, lemn, sârmă și alte elemente pentru a vă reprezenta ideea ca ochii acestui sigiliu drăguț.

grădină artă bușteni tăiați în formă de păsări

Cu tăieturi în formă, pot fi create garduri de grădină frumoase care impresionează cu un design foarte special. Boxul dens este perfect ca ecran de confidențialitate și, prin urmare, este deosebit de popular. Cu toate acestea, un topiar bun necesită mai multă experiență, astfel încât să puteți angaja un grădinar profesionist pentru a face treaba.

Fotoliu din piatră

creați singuri sculpturi de grădină mobilier fotolii din piatră

Piatra merge bine cu aproape fiecare stil de grădină și cu ea pot fi create multe sculpturi de grădină diferite. Dacă doriți să combinați designul cu funcționalitatea, puteți construi un fotoliu de grădină din pietre. Pentru aceasta, însă, sunt necesare pietre plate, altfel piesa de mobilier nu va fi deloc confortabilă. Pentru mai mult confort, fotoliul din piatră poate fi acoperit cu o pernă tapițată asortată.

Oameni fabricați din vase de lut

sculpturi de grădină faceți-o singură oameni lut oală bărbat femeie deco

Ghivecele din argilă oferă, de asemenea, idei minunate pentru sculpturile de grădină DIY. Deci, nu numai că florile și plantele pot fi frumos prezentate, dar și figurile creative pot fi create. O idee grozavă pentru acest lucru sunt acești masculi drăguți, care sunt fabricați din vase mari și mici de lut. Părul băiatului este de fapt o plantă, părul fetei fiind tencuit cu paie. Fețele masculilor pot fi vopsite cu vopsele acrilice, prin care îmbrăcămintea poate fi cusută din resturi de țesătură.

Mingi de bowling ca niște buburuze

Sculpturi de grădină bricolaj mingea de bowling cu buburuză

Insectele mici ca sculpturi de grădină pentru a vă face să vă încadrați perfect în grădină și pentru a crea o atmosferă minunată. Acestea pot fi copiate din mai multe materiale diferite în diferite dimensiuni și condimentează zona grădinii cu culorile lor frumoase. Pentru a face buburuze, puteți tăia bilele de bowling în jumătate și le puteți vopsi în culorile potrivite. Proiectul este, de asemenea, perfect pentru artizanat cu copii și este potrivit pentru primăvară și vară.

Gărgăriță din beton și mozaic

sculpturi de grădină faceți-o singur mozaic din beton de buburuză

De asemenea, puteți crea buburuze frumoase din mozaic împreună cu copiii. Pentru aceasta aveți nevoie de beton, pe care îl aduceți într-o formă rotunjită cu ajutorul bolurilor și a pungilor de plastic. Pentru a proiecta mozaicul, aveți nevoie în continuare de mozaic de sticlă roșie și neagră, precum și de un adeziv și un fișier sau șmirghel.

ceapa ornamentala artificiala din gradina

Sculpturi de grădină bricolajă ochiuri ornamentale de ceapă bile cu plasă purpurie

Dopurile pentru grădină sunt unul dintre cele mai renumite tipuri de decorațiuni pentru grădină. Ele pot fi proiectate în orice formă, cum ar fi animale, flori și forme simple, cum ar fi sferele. Din nou, puteți utiliza orice material și puteți face singur un decor original pentru grădina dvs..

Decorați bila cu mozaic

DIY sculpturi de grădină mozaic beton de lut oală de lut

Nu numai că puteți face buburuze frumoase cu mozaic, puteți crea, de asemenea, orice număr de sculpturi și decorațiuni de grădină. Nu există limite pentru creativitate și poți experimenta liber. Orice formă și motiv sunt posibile.

sculpturi de grădină suculente cal paie creative

Plantele și materialele naturale pot fi folosite și pentru a crea figuri originale pentru grădină. Pentru o formă mai complicată, aveți nevoie de un cadru adecvat, pe care ar trebui să îl plantați numai. Folosiți paie, plante suculente și alte plante veșnic verzi pentru a crea un decor mai durabil.

sculptură în grădină idee bilă de fier înfășurată

Sculpturile de grădină din metal arată cu adevărat elegante și decorative, dar pot fi imitate doar de sudori cu experiență. Odată ce ați elaborat un concept pentru decorarea dvs., puteți angaja un sudor pentru a produce figura. În acest fel veți asigura un rezultat bun.

decor grădină terasă masă masă mușchi cochilii de stele de mare

Decor grădină agățat suculente idei cușcă păsări

ideea de decorare a grădinii faceți-vă mozaic cupe vechi

DIY sculpturi de grădină vitralii boluri sticlă artă de grădină

Do-it-yourself garden sculpturi femeie rochie păr suculent