DIY

Sculptură de pepene verde – 4 idei creative cu instrucțiuni pentru a o face singur

Pepene cioplit cheshire pisică-nas-căpșuni-ochi-măsline-alice-în-țara-minunilor-decorare de masă

Vrei să realizezi singur un decor creativ și original pentru petrecerea de vară? Pepenii verzi sunt foarte populari vara deoarece sunt dulci și răcoritori în același timp. În plus, cu el pot fi proiectate multe figuri diferite. Idei grozave despre cum să faci interesantul Sculptând pepene verde iar instrucțiunile aferente pot fi găsite în articol. Lasă-te inspirat și surprinde-ți copiii și prietenii cu decorațiuni frumoase de masă la următoarea petrecere.

Sculptarea pepenelui – materialele și instrumentele necesare

Pepene sculptat cheshire pisică formă instrumente necesare materiale

Pentru a sculpta singur pisica Cheshire de la Alice în Țara Minunilor, aveți nevoie de un pepene verde oval mare pentru cap, posibil fără semințe și de un pepene alungit pentru coada pisicii. Puteți folosi două măsline negre și o căpșună pentru ochi și nas. Un cuțit mare de bucătărie, un cuțit de legume, un cuțit de urmărire și un tăietor de pepene galben sunt, de asemenea, necesare pentru tăiere și sculptură. Știfturi, frigarui din lemn și scobitori sunt necesare pentru a conecta piesele individuale. Fața pisicii este desenată cu un marker de tablă albă, astfel încât să știți exact unde să sculptați.

Sculptarea pisicii Cheshire din pepene verde – primul pas

Instrucțiuni de sculptură a pepenelui galben-marcaje pentru pisici-linii de contur-cuțit de urmărire

În primul rând, pepenii verzi sunt spălați sub apă rece și curățați. Apoi folosiți cuțitul de bucătărie pentru a tăia 1 până la 2 centimetri de la fundul pepenelui oval pentru a stabiliza baza. Apoi, utilizați marcatorul de tablă albă pentru a desena fața pisicii Cheshire. Smocurile de păr, ochi, sprâncene, gură și dinți trebuie marcate. Dacă nu sunteți sigur de detalii, utilizați un șablon furnizat de pisică după cum este necesar.

Sculptarea unui rechin pepene galben – instrucțiuni și imagini pentru rețetă

Decorarea pepenelui: 14 idei și instrucțiuni pentru petrecerile de ziua copiilor

Sculptură în fructe pentru începători – idei și instrucțiuni simple

Pasul 2: sculptați designul pepenelui

Pepenele cioplit cuțit de ochi de pisică cu forme de ochi de pisică

Pentru a sculpta pepenele, folosiți mai întâi cuțitul de urmărire pentru contururile gurii. Ochii și dinții pot fi tăiați și scobiți cu cuțitul, dar nu prea adânci, astfel încât pulpa să nu fie atinsă. Utilizați aceste două instrumente până când caracteristicile pisicii Cheshire capătă o formă vizibilă.

Pasul 3: folosiți pepenele alungit pentru coada pisicii

Pepenele verde sculptează forme-alungite-de-coadă-de-pisică

Tăiați coada unei pisici din coaja pepenelui alungit și tăiați benzile așa cum se arată în imagine pentru a crea modelul de culoare al pisicii Cheshire reale. Restul de pepene verde poate fi folosit pentru desert sau pentru stoarcerea sucului.

Pașii finali – atașați coada pisicii, completați sculptura și completați designul

Pepene-sculptură-cheshire pisică-castron de fructe-atașare coadă pisică-frigarui de lemn

Apoi, tăiați partea de sus a sculpturii înapoi cu cuțitul de tocat și scoateți spatele pentru a face un castron cu fructe. Scoateți pepenele verde cu tăietorul de pepene galben și folosiți pulpa ca umplutură pentru coajă. Apoi atașați coada pisicii finite la sculptură folosind frigaruiele din lemn, jumătate din căpșuni cu scobitoarea și măslinele pentru ochi cu ace. Acesta este modul în care pepenele verde este sculptat ca pisica Cheshire.

Sculptând pepene verde – panda flămând

pepene-sculptat-panda-flămând-face-te-creativ-decor-de-masă-creativ

Acest panda minunat poate fi sculptat dintr-un pepene roșu, fără semințe. Mai întâi este spălat și tamponat uscat, apoi baza este stabilizată, ca în sculptura Cheshire Cat. Apoi, un sfert de cerc este tăiat din spatele pepenelui pentru a forma o față în față și o coajă de fructe în spate. Pepenele verde este scobit cu un tăietor de pepene galben și pulpa poate fi folosită pentru o salată de fructe.

Proiectează fața panda

pepene-cioplit-panda-cap-peeling-ochi-urechi-forme-atașare-scobitori

Desenați ochii, nasul și gura cu un marker pentru tablă albă. Utilizați cuțitul de urmărire pentru un design semicerc în jurul ochilor. Apoi, curățați cu grijă stratul superior verde de pepene verde cu un cuțit sau un cuțit pentru a dezvălui stratul alb. Lăsați verdele în jurul ochilor, nasului și gurii. Utilizați resturile de pepene verde pentru a tăia urechile rotunde. În cele din urmă, fixați urechile și două afine cu scobitori, umpleți bolul cu fructe cu salată de fructe și decorați masa cu ea.

Tutorial video – Sculptați panda din pepene verde

Sculptarea unui grătar din pepene verde – un decor ideal pentru petrecerea la grătar

petrecere-cioplit-pepene-gratar-stand-capac-fructe-frigarui de lemn-petrecere la gratar

Dacă doriți să faceți petrecerea la grătar și mai tematică, puteți modela un grătar din pepene verde și puteți servi fructe pe o frigăruie. Deci, desertul dvs. este gustos, dar sănătos și se potrivește cu tema. Pentru acest proiect DIY veți avea nevoie de un mini pepene verde, țelină și fructe la alegere.

Unelte pentru sculptarea grătarului de pepene verde

Unelte de sculptură în pepene verde-cuțit-grătar-cuțit-înghețată-frigărui din lemn

Instrumentele necesare pentru grătarul cu pepene verde sunt cuțitele de bucătărie, cuțitele de tocat, tăietorul de pepene galben sau lingura de înghețată, tăietorul de mere, frigaruiele din lemn, scobitoarele, tăietorii de sârmă și tăietorii de biscuiți, dacă se dorește.

Sculptați pepene verde – scoateți pulpa

tăietor de pepene-cioplit-fără-semințe-pulpă-scobit-de-pepene galben

Pepenele verde este spălat, tamponat uscat și tăiat în jumătate în lățime. Pulpa este scobită cu lingura de înghețată și utilizată ca umplutură pentru coaja de pepene verde sau pentru frigarui de lemn. Celelalte fructe sunt, de asemenea, decojite, tăiate în bucăți mici și puse pe frigarui. Cu ajutorul tăietoarelor de cookie pot fi create diferite forme. Dacă doriți, puteți frige frigăruile terminate.

Creați un suport pentru pepene verde

pepene-cioplit-măr-tăietor-găuri-țelina-picioare

Cu trei tulpini dense de țelină, se pot forma picioare pentru grătar. Puteți face cu ușurință găuri potrivite pentru acest lucru cu un tăietor de mere. Acestea trebuie poziționate corect, astfel încât grătarul să fie stabil pe standuri.

Modelați castronul cu fructe și umpleți-l cu fructe

pepene-cioplit-pulpa-mure-frigarui de lemn-gratar gratar

Puteți umple coaja goală a pepenelui cu pulpa și murele sale, astfel încât umplutura să arate ca focul și cărbunele. Apoi frigaruiele de lemn sunt atașate la partea superioară a bolului, așa cum se arată, pentru a face o grătar. Capetele proeminente ale frigaruielor sunt îndepărtate cu ajutorul tăietoarelor de sârmă. Puneți fructele pe frigărui și partea de jos a grătarului este gata.

Faceți un capac pentru grătar

pepene-cioplit-țelină-capac-mâner-atașați-scobitori

Puteți folosi cealaltă jumătate de pepene verde pentru a face un capac pentru grătar. Folosiți scobitoarele pentru a atașa o bucată mică de țelină la vârful capacului pentru a forma un mâner. Apoi, grătarul cu pepene verde este gata de servit.

Sculptați o geantă de mână creativă dintr-un pepene alungit

pepenă-sculptură-geantă-de-mână-decorată-fă-te-sclipici-buze-pulpă

Această geantă de mână cu sclipici este un decor potrivit pentru zilele de naștere sau petreceri ale fetelor. Primul lucru de făcut este să spălați un pepene verde alungit și să-l tăiați pe jumătate pe lungime. Apoi luați o jumătate și tăiați capătul superior. Folosiți un cuțit de tăiat pentru a tăia pulpa. Aceasta este baza pungii, care poate fi așezată pe o farfurie plată.

Sculptați pepene verde – formați mânerele pungii

pepene-sculptură-geantă-de-mână-pulpă-buzunar-mâner-formă-cu-cu-cuțit

Apoi, așezați cealaltă jumătate cu partea tăiată în jos. Apoi împărțiți din nou în jumătate și tăiați o felie de 3 până la 5 centimetri lată din cea mai lungă parte pentru mânerul sacului. Tăiați pulpa și tăiați o margine ondulată pentru mâner din pepene verde. Atașați mânerul pungii la baza pungii cu scobitori și faceți orice decorațiuni cu restul de pepene verde. Forme de orice fel pot fi realizate din pastă și utilizate ca umplutură pentru pungă. Cu un pistol de lipit fierbinte, puteți lipi strasuri pe cochilie și puteți crea un efect sclipitor.