DIY

Realizarea de cai hobby din diferite materiale – 15 idei de bricolaj

Hobby calcaie-țeavă-țevi-copii-jocuri-grădină

Jucăriile care stimulează imaginația și activitatea fizică în același timp sunt cadoul perfect pentru copiii din timpul nostru modelat de tehnologie. Calul hobby este una dintre cele mai populare jucării pentru copii cu care cei mici se pot juca atât acasă, cât și în aer liber. Cum poți obține unul singur Cal Tinker hobby, ce materiale pot fi folosite pentru acest lucru și multe idei DIY frumoase pot fi găsite în articolul următor.

Călărie hobby pentru copii

Hobby cal tinker diy-jucărie-copii-resturi de țesături

Caii hobby sunt o jucărie care este deosebit de populară pentru copii și este potrivită pentru jocuri distractive. Puteți face un cal de hobby frumos din diferite materiale și vă puteți surprinde copilul cu o jucărie minunată. Fie că este vorba de o zi de naștere, de Crăciun, de o altă ocazie sau chiar așa, micuțul tău ar fi cu nerăbdare să o aștepte.

Calul pasionat trage din lemn

Hobby cal tinker lemn cal cap coama frâu

Puteți face cai hobby din hârtie, material, carton și multe alte materiale. Dacă sunteți bun la utilizarea lemnului ca material pentru artizanat, atunci puteți face și un cal de hobby din lemn. Pentru aceasta aveți nevoie de instrumente adecvate, cum ar fi un ferăstrău și un burghiu, cu care este realizat capul calului. Calul hobby din lemn este puțin mai complicat să te faci singur, dar arată deosebit de frumos și este realizat doar din materiale naturale.

Selectați materialul și creați-vă un cal hobby

Hobby cal tineri cowboy deghizează copii

Dacă ți-ar plăcea să faci un simplu cal hobby, vei găsi mai jos multe idei pe care le poți imita cu ușurință acasă. Atunci când faceți obiecte de artizanat cu țesături sau hârtie, chiar și copiii pot ajuta la proiectele DIY.

Creați un cal hobby dintr-o șosetă

Ciorap hobby șosete-materiale-material-umplutură de fire

Unul dintre cele mai populare materiale pentru realizarea de cai hobby grozavi pentru copii este șosetele. Au o formă care amintește de capul unui cal și poate fi ușor transformată în cai drăguți.

Cap de cal Tinker

Stick-horse-tinker-horse-cap-șoset-cordon-lână-frâu

Cea mai importantă parte a calului hobby este capul calului. Orice altceva este mânerul, pentru care puteți folosi vechiul bețiv. Pentru a clipește capul unui cal, ar trebui să luați în considerare câteva caracteristici importante. Ochii, urechile, gura, coama și halterul joacă aici cele mai importante roluri.

Tinker cap de cal din șosetă

Instrucțiuni de umplere a materialelor-șosete-de-călărie-cal

În funcție de cât de mare ar trebui să fie calul hobby, trebuie mai întâi o șosetă de dimensiunea potrivită. Pentru aceasta vă recomandăm utilizarea șosetelor pentru bărbați în jurul dimensiunilor 42-45. Puteți alege singură culoarea și modelul. Pentru a transforma șoseta în cap de cal, trebuie mai întâi să o umpleți cu material de umplutură, cum ar fi vata.

Atașați capul calului pe băț

Stick-horse-tinker-instructions-atașează-mâner-șosete

Dacă ați umplut șoseta cu vată, atunci capul calului este acum atașat de băț sau de mătură. Acum luați tulpina și introduceți-o adânc în șoseta umplută. Apoi legați strâns capătul șosetei de bețină cu mătură cu lână sau sfoară. Dacă este necesar, fixați din nou cu bandă adezivă.

Faceți ochi din butoane

stick-horse-tinker-horse-head-sock-eye-buttons

Dacă doriți să creați un cap de cal, atunci ar trebui să proiectați acum o față. Două butoane contrastante de diferite dimensiuni pot fi utilizate pentru ochi. Pur și simplu coaseți butoanele pe capul calului cu un ac și fir. Acordați atenție simetriei dintre ele.

Coaseți urechile din fetru pe calul hobby

băț-cal-urechi-urechi-instrucțiuni-de-cusut

În cele ce urmează, ar trebui să coaseți urechi pentru calul hobby. Acestea sunt cel mai ușor de realizat din pâslă maro. Pentru forma corectă a urechilor puteți utiliza un șablon sau pur și simplu decupați țesătura așa cum se arată în imagine. Apoi pliați partea inferioară a fiecărei urechi și coaseți-o pe călcâiul șosetei.

Coaseți gura cu fir

Instrucțiuni de cusut-de-cap-de-cal-gură-de-cusat

Dacă doriți să proiectați o gură pentru calul hobby, puteți coase una cu un ac și un fir. Pentru a face acest lucru, utilizați un fir de culoare contrastantă și coaseți o linie în partea din față a feței ca o gură. Acum puteți începe cu coama.

Coama Tinker pentru calul hobby

Stick-horse-tinker-make-your-own-mane-instructions

Pentru ca jucăria să arate ca un adevărat cal, are nevoie de o coamă. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de lână într-o culoare adecvată și un obiect dreptunghiular, cum ar fi o carte. Înfășurați lâna în jurul cărții de mai multe ori până când este grosimea dorită.

Coaseți o coamă de lână pe capul calului

stick-horse-tinker-sew-mane-sewing instructions

Apoi coaseți mijlocul cu un fir de lână și, în cele din urmă, tăiați-l de-a lungul părților laterale. Legați strâns partea de mijloc și coaseți în cele din urmă coama finită în spatele urechilor. Acum capul calului este gata.

Faceți o căpăstru din șireturi

Lipiți-calul-frâu-frâi-șireturi

Pentru ca copiii voștri să poată „călări” calul hobby, ar trebui totuși să răsuciți frâiele. Pentru aceasta se poate folosi un șiret simplu. Pur și simplu pliați șireturile în două, aduceți-le prin botul calului și legați un nod dedesubt. Puteți repara nodul cu câteva ochiuri și calul dvs. hobby este gata.

Calul hobby unicorn se clatină din fetru

Stick-jucărie-de-lână-fetru-lână-unicorn-copii-jucării

Dacă faceți calul hobby în loc să îl cumpărați, puteți alege singur designul și puteți îndeplini dorințele copilului. Fetițele, de exemplu, sunt entuziasmate de unicorni și ponei și cu siguranță așteaptă cu nerăbdare o jucărie atât de specială. Cel mai simplu mod de a coase un unicorn este din fetru alb sau polar.

Coaseți un corn de fetru pentru calul hobby

stick-horse-tinker-unicorn-horn-felt-DIY-toys

Puteți folosi același material pentru corn și urechi. Cornul poate fi simplu cusut ca un con și umplut cu vată, astfel încât să stea ferm pe capul calului. Este cusută pe mijlocul frunții între urechi.

Coama curcubeu Tinker

Stick-horse-tinker-unicorn-coama-curcubeu

O altă diferență între calul simplu hobby și unicorn este coama. Unicornii sunt animale mitice care sunt reprezentate cu o coamă colorată. Puteți folosi lână în culorile curcubeului și o puteți folosi pentru a crea o coamă colorată pentru calul dvs. de hobby.

Creați un cal hobby din resturi de țesătură

lipiți-proiectarea-reciclării-țesăturilor-calului-resturi-bricolaj-proiect

Dacă faceți un cap de cal, puteți folosi și resturi de țesătură și alte materiale reciclate. De exemplu, mânecile și picioarele din hainele vechi pot fi folosite în locul șosetelor, iar perdelele vechi din dantelă sunt perfecte pentru coamă.

Faceți un cal hobby și decorați-l cu copii

Lipiți-calul-coase-decorați-ideile-face-it-yourself

Puteți decora caii hobby de casă cu copiii și să-i faceți mai personali. Pietre de stras, piele, clopote de sanie, bucle și orice aveți acasă ca decorațiuni este potrivit pentru aceasta.

Creați un cal hobby din carton

lipiți-calul-de-carton-ideea-jucărie-creați-vă

O altă idee grozavă pentru materialele de artizanat pentru călărie este cartonul. Puteți să-l utilizați pentru a face cai de hobby drăguți cu copiii și să-i decorați cu hârtie sau pixuri. În loc de un stick, puteți utiliza role de hârtie sau tuburi de transport în acest caz.

Tinker cap de cal din cutie de carton

stick-horse-tinker-carton-stick-horse-box

Acești cai drăguți pot fi imitați dintr-o cutie simplă de cereale. Pentru a face acest lucru, ar trebui să întoarceți cutia din afară. Apoi pliați unul dintre colțurile inferioare pentru a crea un cap de cal. În cele din urmă, faceți urechi, față și coamă din orice material și atașați calul hobby-ului la tubul de transport.

Realizați un carton simplu din carton – instrucțiuni

Lipiți cauciuc-carton-instrucțiuni-șablon-bandă adezivă

O puteți face și mai ușor cu cartonul. Găsiți un șablon de cap de cal adecvat și folosiți-l pentru a tăia două capete de cal identice din carton. Apoi vopsiți aceeași față și urechi pe capul cailor cu vopsea acrilică neagră și o pensulă.

Coamă Tinker pentru calul hobby 

stick-horse-tinker-carton-simplu-instrucțiuni-cap de cal

Puteți folosi bandă adezivă colorată pentru coama calului hobby din carton. Bandați interiorul capului cailor cu banda și tăiați bucățile în lung pentru a obține efectul de coamă. În cele din urmă lipiți ambele părți ale calului și bastonul împreună și decorați calul hobby după cum doriți.

Tineri de cal hobby pentru petrecerea aniversară a copiilor

stick-horse-tinker-paper-felt-kids-birthday-cadou

Caii hobby sunt foarte populari printre copii și sunt perfecti ca mici cadouri la o petrecere de ziua copiilor. Dacă plănuiți o zi de naștere a calului pentru micuțul dvs., puteți face mai mulți cai hobby și puteți organiza jocuri distractive cu ei.

Faceți cai hobby din hârtie

Stick-horse-tinker-paper-template-tinker-idea-kids

De asemenea, puteți crea un cal hobby rapid și ușor din hârtie. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de un șablon adecvat pentru capul calului, pe care să îl colorați cu copilul. Puteți folosi bandă adezivă sau lână pentru coamă, iar cartonul este cel mai bun pentru mâner.

Meșteșuguri de cai de înot pentru copii

Stick-horse-tinker-swimming-noodle-kids-toys-diy

Tăiței de înot sunt un material popular pentru fabricarea de jucării creative în interior și în aer liber. De asemenea, îl puteți folosi pentru a crea un cal drăguț hobby cu care copiii își pot petrece timpul distractiv în aer liber. Pentru acest proiect de bricolaj pentru tăiței de înot de cai, aveți nevoie, de asemenea, de o mătură, bandă, hârtie, fetru și sfoară.

Fixați tăițelul de înot al calului pe toiagul de mătură

Instrucțiuni pentru calul de tăiș de înot

De regulă, doi cai hobby pot fi fabricați dintr-un tăiței de înot. Pentru a face acest lucru, ar trebui mai întâi să tăiați tăiței de piscină în două părți. Apoi glisați butonul de mătură în orificiul pentru tăiței de la piscină. Dacă tăițelul dvs. de la piscină nu are o gaură în mijloc, ar trebui să faceți unul singur.

Tinker cap de cal cu bandă

stick-horse-tinker-swimming-noodle-horse-stick-diy-tape adeziv

Acum îndoiți tăiței de piscină așa cum se arată și fixați-l în această formă cu bandă adezivă neagră. Așa că poți trage capul calului și în același timp să proiectezi un halter pentru calul hobby.

Faceți o coamă din fetru

Stick-horse-tinker-swimming-noodle-horse-mane-felt

În pasul următor, coama este jucată. Mai întâi veți avea nevoie de cuțitul utilitar pentru a face o fantă în spatele tăiței de la piscină. Apoi umpleți fanta cu adeziv și introduceți două bucăți de pâslă. Tăiați țesătura în lung și faceți o coamă din ea.

Haine de împletit din șir

Stick-horse-tinker-swimming-noodle-horse-frains-împletit

În cele din urmă, ochii și botul pot fi confecționați din hârtie și lipiți de capul calului. Tot ce trebuie să faceți este să modelați șirul ca frâiele, iar calul tăiței de înot este gata. Puteți trece cât mai mulți cai de hobby și doriți să faceți jucării frumoase pentru copii și prietenii lor.

Calul pasionat trage cu o diferență

stick-horse-tinker-creative-without-sewing-pot-glove-wool

Dacă doriți să creați un cal hobby cu adevărat creativ, puteți încerca acest cal hobby făcut din mănuși de cuptor. Poate fi copiat din materiale simple și complet fără a coase, doar cu lipici fierbinte.

* Cal hobby de la șosetă din Tutsplus

* Instrucțiuni pentru calul hobby unicorn de către Aventura într-o cutie

* Cal hobby DIY din carton Mycakies

* Instrucțiuni pentru înot cal de tăiței de MollymooCrafts