DIY

Realizați singuri decorațiuni pentru pereți din lemn – 17 idei de interior

Decor perete din lemn lipit lipit mural idee fotoliu modern

Confortul are o importanță deosebită în toate camerele. Și o astfel de ambianță este deosebit de bună atunci când folosiți lemn. În plus față de mobilier, puteți utiliza și un Decor de perete din lemn Selectați. În acest scop, am reunit câteva inspirații interesante pe care le puteți recrea cu ușurință. Transformați-vă interiorul într-o adevărată oază de bunăstare.

Decor de perete din lemn – idee originală a ramei de tablou

decor de perete din lemn cadru tablou plante vintage bufet întunecat

O ramă de tablă din lemn ca decor de perete nu este cu adevărat nimic nou. Dar această idee este departe de a fi comună. Cel mai bine este să alegeți un cadru în stil vintage. Acesta iese mai bine în evidență. În cele din urmă, însă, depinde de stilul dvs. de mobilier. Odată ce ați atașat cadrul de perete, puteți atașa orice alt decor la acesta. Pentru aceasta se folosește o plantă în exemplu. Dar poți veni și tu cu ceva pentru acest decor de perete din lemn.

Decor de perete util din lemn

decorare perete lemn rustic vin raft idee comoda sertare lumânare pahare

Decorațiunile sunt deosebit de plăcute dacă, pe lângă estetica lor, au și ele o altă proprietate utilă. Acesta este și cazul acestui suport original pentru vinuri. Ai nevoie doar de scânduri și inele metalice și poți proiecta o cramă ca decor de pereți din lemn în orice cameră, fără a avea nevoie de o cameră separată.

Model de fagure ca decor de perete

decorare perete benzi din lemn camera copiilor model fagure de miere culori colorate moderne

Puteți crea figuri interesante cu benzi de lemn. Exemplul de mai sus o dovedește. De exemplu, formează un astfel de model de fagure de miere. Cu accente colorate, decorul pereților din lemn este foarte bun și în camera copiilor.

Felii de lemn 

decorare perete felii de lemn idee ramuri tăiate lac artă de perete

La următoarea plimbare, colectați ramuri. Apoi le tăiați în felii pentru a crea imagini atât de interesante, precum decorațiuni de pereți din lemn. Dacă doriți, puteți vopsi și geamuri individuale în culori.

Tinker cu scânduri de lemn

decorare pereti scânduri din lemn lac săgeți forma auriu închis

Acest decor de perete din lemn arată elegant, modern și rustic în același timp. Tot ce aveți nevoie pentru aceasta sunt plăci și, eventual, lac. Plăcile sunt modelate și cuie sau înșurubate așa cum se arată.

Decor peretos ponosit

decorare perete din lemn separator de idei masă din fier forjat din metal

Un separator de cameră vechi poate servi drept decor minunat de perete. Și asta nu necesită mult efort. Acest lucru este valabil mai ales dacă sunteți după stilul Shabby, pentru că atunci nu sunt necesare reparații. Vedeți cum se îmbunătățește camera cu acest decor de perete din lemn.

Reciclați pentru decorarea pereților

decorare perete fereastră din lemn sifon rustic sifonier idee ramuri vază

Dacă tot nu crezi că se pot face multe lucruri vechi, atunci acest decor de perete din lemn s-ar putea să te convingă. Vechea fereastră pare foarte atractivă împreună cu ramurile și scoate în evidență zona șemineului.

Scânduri din lemn

decor perete realizat din scânduri din lemn vază design aspect modern

Când fixați plăcile de lemn împreună, asigurați-vă că lăsați o gaură mică în mijloc. Acolo puteți introduce flori reale sau artificiale, crenguțe sau alte lucruri ca decor suplimentar. Un alt exemplu de cât de ușor poate fi un decor de perete din lemn DIY.

Placare de perete

decorare perete acoperire perete lemn dormitor model heringbone gri

Placarea modernă de perete realizată din lemn impresionează printr-un model interesant de șold și culoarea gri. Rezultatul este un perete de accent interesant și un adevărat punct de atracție fără eforturi mari.

Ușă de lemn ponosită

decorare pereti obloane usi din lemn cos suspendat masuta laterala

Această ușă cu ornamente romantice arată fantastic de frumoasă și asta în ciuda sau probabil din cauza stilului său uzat. Astfel de obiecte vechi pot fi, de asemenea, minunat renovate, oferindu-le o nouă culoare sau o vopsea.

Decor de perete realizat din palete

decorare perete lemn paletă design colț canapea plantă covor

Acest decor de perete din lemn este simplu și totuși original. Ai niste palete de care nu mai ai nevoie? Apoi ați găsit o nouă utilizare. Desigur, puteți cumpăra și câteva.

 Grinzi de lemn ca raft

decorare perete grinzi din lemn raft perete nișă construiți rustic

Fixați grinzi de lemn într-o nișă de perete și folosiți-o ca raft deschis. Grinzile pot avea un stil uzat, mediteranean, sau pot fi elegante și moderne. Totul depinde de gustul tău.

Pictură murală din lemn

decorare perete lemn accent usi perete scanduri din lemn dormitor design pat

Folosiți o ușă veche din lemn ca o pictură murală de un alt tip. Acest decor rustic și în același timp modern, din lemn, arată deosebit de bine deasupra unui pat sau a unei canapele..

 Decor de perete 3D din lemn

decorare perete accent lemn perete idee original pătrate din lemn optică 3d

Acest decor de perete din lemn este realizat într-un mod similar cu varianta cu discurile din lemn. Singura diferență este forma și grosimea. De data aceasta aveți nevoie de felii pătrate, pe care le tăiați și în diferite grosimi pentru a putea crea acest design 3D original.

Proiectare patchwork

decorare-perete-din-fâșii-din-lemn-patchwork-idee-murală

Benzi de lemn în diferite nuanțe pot fi puse împreună pentru a crea o astfel de imagine. Decorul de perete din lemn are un aspect atractiv cu dungi.

Case de păsări pe perete

decor de perete din lemn-design-casă-pentru-păsări-colorate-plăci-cadru

Folosind rame vechi, scânduri din lemn și case colorate pentru păsări, puteți realiza un astfel de decor de perete original din lemn. Stilul poate fi ales rustic folosind lemn recuperat. Dar puteți realiza și un design modern. Folosiți doar plăci de lemn noi pentru aceasta.