DIY

Proiectați un perete de imagini: Acesta este modul în care puteți afișa în mod eficient ilustrații, postere și fotografii!

Imagine de proiectare perete alb-negru rafturi pentru fotografii închide fotolii din podea scandinave

Pereții goi fac camera să pară plictisitoare și răcoroasă. Picturile în ulei, afișele, fotografiile de familie și chiar cărțile poștale dau caracterului interior și transformă pereții în adevărate atracții. Aranjarea elegantă a imaginilor se dovedește a fi o sarcină dificilă și este o artă în sine. O nouă tendință care vine din SUA îi ajută pe pasionații de decorare să își afișeze în mod eficient fotografiile și ilustrațiile preferate. Fie că este pe Pinterest, în numeroase reviste de interior sau în bloguri de decorațiuni: pereții cu imagini au capturat inima designerilor de interior și a fanilor de decorațiuni. Vă explicăm cum puteți proiecta un perete cu imagini și vă vom arăta diverse idei DIY pentru inspirație.

Proiectați un perete de imagini: alegeți imagini care se potrivesc împreună!

Creați un perete cu fotografii alb-negru configurați un dormitor

Imaginile alb-negru ca accent

Totul depinde de prezentare: Pe peretele din sufragerie există nu numai culori, ci și imagini coordonate elegant. Începătorii pot opta pentru mai multe imagini alb-negru și pot aranja câteva afișe de culoare accent între ele. Experții recomandă combinarea a maximum trei culori principale în peretele de imagine, altfel va arăta haotic.

Proiectați o canapea de perete compactă, scaun camel albastru petrol

Combinați abil imagini moderne și vechi

Pasionații de decor pot opta pentru impresii de picturi în ulei, care în ceea ce privește culoarea se armonizează cu mobilierul. Combinația dintre arta modernă și imaginile vechi creează contraste deosebit de interesante. În acest caz, ramele trebuie să fie păstrate simple, într-o culoare neutră.

Proiectați imaginea perete zonă de luat masa culoare roz modern accente flamingo

Selectați imagini cu subiecte similare

Imaginile nu trebuie să se potrivească doar în ceea ce privește culoarea, ci în mod ideal ar trebui să aibă și o temă comună – de exemplu natura, arhitectura, dragostea, portretele etc. În acest fel, desenele în special își pot dezvolta efectul deplin.

Proiectarea unui perete de imagini: Acesta este modul în care puteți aranja imaginile!

Sfaturi pentru designul pereților cu imagini aranjament diferit al camerei

În funcție de cât spațiu disponibil pe perete aveți și, bineînțeles, în ce cameră doriți să proiectați un perete de imagine, imaginile pot fi aranjate diferit.

În sufragerie, peretele din spatele canapelei sau din spatele colțului de lectură este ideal. Acolo pot fi aranjate mai multe imagini mai mari, care preiau culorile mobilierului. Alte accesorii pentru casă pot relaxa aranjamentul. Suporturile de perete, ornamentele de perete și luminile de perete de designer aduc varietate.

Proiectați un perete de imagine Aranjați imaginile compact

Dacă camera de zi este mică și nu există suficient spațiu liber pentru un perete de imagine de format mare, atunci există opțiunea de a configura imaginile sau afișele, desenele și ilustrațiile pe o bară de imagini. În acest fel, peretele de imagine rămâne compact și încă atrage atenția.

Imagine de design de perete pentru umerase idei moderne

În zona scărilor și pe hol, imaginile sunt aranjate unul lângă celălalt într-o linie. Cea mai mare imagine servește ca punct de plecare pentru proiectare și este închisă mai întâi, iar cele mai mici sunt apoi aranjate în jurul său.

Creați idei de perete de imagini colajează fotografii de familie

În camera copiilor, fotografiile de familie de diferite dimensiuni, imaginile copiilor, afișele și imaginile eroilor comici sunt de obicei agățate pe rând sau afișate pe rafturi și comode. Peretele de imagine poate fi reproiectat, dacă se dorește.

În zona de luat masa, o imagine mare și patru mici pot fi agățate puțin și pot decora peretele din spatele zonei de luat masa. Pare deosebit de elegant atunci când încă două poze sunt sprijinite pe o comodă sau de pe podea de perete.

Proiectați un perete cu imagini, zonă de luat masa, culoare tablă, idei de design

Colțurile și nișele vin în propriile lor cu ansambluri formate din două părți. Jumătate din imagini atârnă pe un perete, cealaltă jumătate – pe un alt perete. Aceleași cadre și o temă comună împiedică pierderea imaginii și creează o conexiune vizuală între cei doi pereți.

Design tablă de perete tablă de toaletă dormitor

În biroul de acasă îți poți lăsa creativitatea să ruleze liber și să folosești clipboard-uri ca rame, de exemplu. Numeroase idei de bricolaj vin în ajutor aici. Bloggerii creativi folosesc cârlige de îmbrăcăminte, cleme multifuncționale și lanțuri ușoare cu LED-uri și atârnă imaginile pe ele. Acest aranjament are un alt avantaj decisiv: vă permite o anumită libertate de design și este destul de flexibil. De altfel, biroul de acasă nu are doar spațiu pentru poze frumoase, ci și postere de casă cu citate inspiratoare. Mai presus de toate, sunt aranjate fie mai multe imagini de aceeași dimensiune, fie una mare și mai multe imagini mici.

Proiectare imagine perete dormitor fotografii familie idee decorare

În dormitor, peretele din spatele tăbliei patului oferă spațiul de afișare perfect pentru fotografiile de familie. Deci nu vei fi deranjat de poze atunci când adormi și vei fi primul care va vedea când vei intra în cameră. Prin urmare, este cu atât mai important ca zidul de imagine să fie proiectat cât mai atractiv și elegant posibil. Un aranjament într-o formă geometrică (pătrat) este posibil aici.

Proiectarea unui perete de imagini: idei DIY

Creați un perete cu imagini. Închideți lumini de zână în camera fetelor

Ai un pat fără tăblie? Apoi, prima idee DIY este exact pentru tine. Închideți câteva lumini de zână deasupra patului și folosiți șnururi transparente pentru a atașa diverse cărți poștale, imagini și fotografii în format mic. Ideea poate condimenta atât dormitorul scandinav, cât și interioarele într-un stil vintage. Este potrivit și ca decor în camera fetei, deoarece peretele de imagine poate fi oricând rearanjat.

Proiectează un perete cu imagini. Închide un lanț de lumini deasupra patului

Ce poate fi luat în considerare pentru un perete cu imagini cu lumini de zână? Fotografiile Polaroid din ultima ta vacanță, felicitări frumoase de la prieteni, dar și citate de inspirație pot decora peretele. Peretele de imagine particular poate fi cel mai bine pus în scenă pe un perete alb simplu.

Proiectați un perete cu imagini Inima a creat un birou la domiciliu

Următorul perete de imagine este, de asemenea, funcțional și, în același timp, foarte frumos. Mai multe benzi metalice sunt sudate împreună în formă de inimă, apoi șirul este întins deasupra lor și imaginile mici pot fi apoi atașate cu șnururi.

Proiectați un perete cu cleme multifuncționale Aranjați rafturile foto în sufragerie pentru a economisi spațiu

Clemele multifuncționale sunt versatile. Puteți agăța imagini pe el sau îl puteți folosi ca un afișaj foto ciudat cu un suport. În acest fel, imaginile pot fi schimbate din nou și din nou, dacă se dorește. Este aranjamentul perfect pentru camere mici, în caz contrar, nu mai este mult spațiu, sau pentru camere în care pereții sunt vopsiți în mai multe culori.

Proiectați un perete cu imagini, decorați camerele copiilor cu idei colorate

De acum înainte, fotografiile, inclusiv mânecile din albumul foto, pot fi pe perete. Mânecile vă protejează de murdărie și permit un schimb rapid dacă unele fotografii ar trebui să se estompeze în timp. Este o idee creativă, care este deosebit de potrivită pentru camerele copiilor și adolescenților. Fotografiile individuale pot fi apoi aranjate astfel încât culorile lor să se potrivească bine.

Atașați postere pe perete cu bandă washi

Proiectați un perete de imagini Imagini moderne de fotografii faceți un colaj personal

Din păcate, găurile sunt rareori permise într-un apartament închiriat. În acest caz, banda de hârtie este o soluție rapidă și ieftină. Și cel mai bun lucru este că nu trebuie să ascunzi o bandă Washi în culori de accent, deoarece îți scoate afară și mai bine afișele preferate.

Proiectați un perete cu imagini: imagini mici, rame mari

Rama foto de perete de culoare camelă de perete de design

Aveți un perete liber în camera dvs. de zi, dar doriți să păstrați simplu decorarea peretelui? Combinați trei imagini mici și plasați-le în rame mari în culori accentuate. Decorul de perete din fotografia de mai sus se armonizează cu canapeaua din piele în culoarea cămilă. Fotografiile plantelor corespund perfect cu planta de apartament de lângă canapea. Decorul pereților a fost selectat exact în conformitate cu stilul casei de țară din camera de zi. Alte obiecte decorative, cum ar fi vazele din lemn, cuverturile de pat confortabile din lână și pernele din lână, bumbac și țesătură tricotată adaugă, de asemenea, o notă naturală interiorului.

Proiectați un perete de imagini: puneți cu îndemânare fotografii alb-negru în centrul atenției

Proiectați un perete cu imagini Perete cu accent alb-negru fotografii colț de citit camera de zi

Dacă spațiul disponibil este limitat, atunci este necesară creativitatea. Mai multe poze agățate liber sunt perfecte pentru colțul de lectură din sufragerie. Pentru ca peretele de imagine să nu pară haotic, toate fotografiile de familie au un lucru în comun: sunt alb-negru. Ramele sunt, de asemenea, menținute în mod deliberat simple.

Proiectează un perete cu picturi în ulei

Faceți imagini de perete imagini podea decorați peretele camera de zi

Proiectarea unui perete cu picturi în ulei nu este o sarcină ușoară. Iată câteva reguli care se dovedesc deosebit de utile:

1. Pentru portrete aveți nevoie de un cadru cu dimensiunea DIN mai mare decât pictura în ulei. Nu este nevoie să cumpărați rame mai mari pentru alte imagini.

2. Passepartout este o necesitate absolută. Vă recomandăm passe-partouts cu o grosime de cel puțin 2 mm. Multe magazine de specialitate reduc mărimea passe-partout, astfel încât să nu vă faceți griji în legătură cu acest lucru.

3. Acesta este modul în care este încadrată o pictură în ulei: Mai întâi, scoateți paharul, așezați cu atenție salteaua pe peretele din spate, apoi așezați pictura pe saltea. În cele din urmă, trebuie să puneți sticla înapoi și apoi să fixați cadrul cu știfturi.

4. Picturile în ulei nu trebuie neapărat să atârne de perete, dar pot fi afișate în conformitate cu așa-numitul principiu skyline. Imaginile sunt pur și simplu înclinate de la podea la perete.

Agățați imagini cu mai multe părți pe perete

Piese de imprimare de perete cu imagini de culoare roz închideți

Arta abstractă modernă vine în diferite forme. Cea mai recentă tendință este imaginea cu mai multe părți. Motivul este fie distribuit pe toate imaginile, fie toate imaginile au același model. Pentru ca ecranul să pară armonios, toate cadrele și toate imaginile trebuie să aibă aceeași dimensiune. De asemenea, este important să acordați o atenție suplimentară distanței dintre elementele individuale atunci când poziționați imaginile. Ar trebui să aibă între 5 cm și 15 cm.

Proiectarea unui perete de imagine nu este o sarcină ușoară. Dar cu sfaturile noastre le puteți stăpâni cu ușurință și veți realiza cu siguranță un decor creativ și elegant de perete. În galeria foto de mai jos veți găsi mai multe exemple de perete cu imagini.

Proiectare perete imagine imagine de înaltă calitate aurită rama de imagine hol

Pur și simplu creați un perete cu imagini Polaroid

Proiectați o pictură de perete vopsea de tablă neagră desenați o ramă de imagine

Imagine de proiectare perete cadru steaguri amenajare bucătărie idei meșteșugărești

Creați un perete cu imagini creați un colaj expres camera de zi scandinavă modernă

Proiectați un perete de imagine Clemă multifuncțională Atașarea unui perete Idei

Imagine proiectare perete artă modernă living perete două canapele divizate

Design imagine perete sufragerie scandinavă stil de viață fotografii artă modernă