DIY

Note de schiță – notele oarecum diferite în tendință

note de schiță-cotidian-birou-gânduri-reprezintă

Fie că este vorba de o întâlnire, de o conferință telefonică sau de un seminar – majoritatea oamenilor iau notițe pentru a înregistra ceea ce au auzit și pentru a putea suna mai târziu în orice moment. De regulă, acestea se limitează la cuvinte cheie și fragmente care vor fi folosite ulterior pentru a înțelege totul. Problema: notele sunt de obicei foarte confuze la final, astfel încât poate fi dificil să le înțelegeți. Foarte puțini reușesc să-și structureze caietele în așa fel încât la final să poată citi cu ușurință tot ce este important. Nu trebuie să fie cazul: cu Sketchnotes, o nouă tendință în ceea ce privește notele, puteți crea mini-jurnale clare care, de asemenea, arată foarte atrăgător și ușurează înțelegerea a tot ceea ce este important.

Ce anume sunt notele de schiță?

note de schiță-explicație-caiet-începători-elemente de bază

Ceea ce se ascunde în spatele termenului Sketchnotes, acest lucru se explică de la sine: este alcătuit din componentele englezești sketch și note, adică schiță și notă. Cu această tehnică nu este important să luați doar note, ci să slăbiți protocolul cu desene mici și să-i dați structură.

La fel de poate fi văzut clar în această imagine, gândurile individuale care au fost înregistrate aici sunt fiecare foarte proeminente, dar pot fi recunoscute în continuare ca secțiuni de sine stătătoare. Elemente precum bulele de vorbire sau liniile despărțitoare facilitează vizualizarea în notele de schiță a ceea ce trebuie considerat împreună și a ceea ce trebuie vizualizat separat.

Totul dintr-o privire

note de schiță-ce-este-acel-sfat-de-instruire

Puteți, desigur, să separați trenuri de gândire independente unul de celălalt cu note clasice. Cu toate acestea, dacă aveți foaia în față la final și căutați un anumit aspect, poate dura ceva timp. La urma urmei, totul arată la fel la început. Dacă ați făcut în schimb note de schiță, punctele individuale sar direct în ochi.

Pagini de colorat pentru imprimare pentru adulți – 30 de frumoase pagini de colorat

Colorează în tapet amuzant cu un model și proiectează pereții în mod creativ

Mandala – origine, adică & Aplicarea tendinței în viața de zi cu zi

Această prezentare rapidă este unul dintre principalele motive pentru care tot mai mulți oameni sar pe acest cărucior și își fac notele mai atrăgătoare cu ajutorul unor desene mici. Cu toate acestea, nu este singurul. Cu acest mod de a surprinde gândurile, dezvoltatorii au preluat o tendință deja răspândită și au introdus-o în lumea afacerilor: pictura pentru adulți.

Cărțile de colorat pentru adulți sunt foarte populare

note de schiță-manual-salt-start-elemente de bază

Marea cerere de cărți de colorat pentru adulți a început cu „Grădina mea secretă”, iar fiecare librărie este acum plină de succesorii acestui succes surpriză. Și colorarea singură nu mai este o opțiune. Dimpotrivă: nu există limite la creativitate și tot mai mulți oameni pictează mandale sau își încearcă mâna în zentangle pentru a reduce stresul și pentru a-și trăi propria imaginație și a pune-o pe hârtie..

note de schiță-claritate-note-lucrare

Lucrul drăguț: nu trebuie să fii un mare artist pentru a face parte din această tendință. La urma urmei, nu este vorba despre pictarea unor imagini deosebit de calitative, ci despre relaxare. Nici pentru notele de schiță nu aveți nevoie de talent excepțional. Desenele servesc în cele din urmă Claritatea propriilor note – cât de exact arată natural joacă un rol subordonat.

Caietele ca cadou promoțional ideal

note de schiță-caiet-pictură-claritate-gânduri

În calitate de companie, puteți profita de această tendință pentru a consolida loialitatea clienților. Cum ar trebui să funcționeze? Pur și simplu: nu există aproape nimic care să aibă un efect publicitar mai bun decât un cadou. Desigur, nu este vorba despre brichete sau pixuri, ci despre cadouri care oferă o valoare adăugată reală, sunt unice și sunt utilizate cât mai des posibil. Această combinație ajută la ancorarea propriului brand pozitiv în mintea clientului.

Toate aceste lucruri se aplică unui caiet. Puteți să îl comandați și să îl furnizați împreună cu marca corporativă, printre altele Aici. Dacă adăugați un mic ghid pentru a schița notele, sunt mari șanse ca destinatarul să înceapă să ia notițe în acest fel, gândindu-se la compania din care a primit cartea de fiecare dată – și exact asta doriți să obțineți cu o măsură publicitară.

note de schiță-caiet-cadou-marca-de-zi-birou

Surse de imagine:

1. 2. © Rawpixel.com _ shutterstock.com

3. © Roman Samborskyi _ shutterstock.com

4. © Africa Studio _ shutterstock.com

5. 6. Rawpixel.com – CC0