DIY

Instrucțiuni simple pentru lanterne macrame pentru deghizarea ochelarilor pentru romantism pur

Indiferent dacă sunt felinare frumos deghizate pentru masă sau felinare suspendate pentru și mai multă dragoste – cu frumosul macrame, fiecare zonă devine un loc de bunăstare. Deci, dacă doriți să creați o atmosferă deosebit de confortabilă și nostalgică, optați pentru macrameul tipic stilului boho. Astăzi vă vom arăta două moduri în care puteți face voi singuri un felinar. Prima idee este pur și simplu un borcan cu un design frumos înnodat, în timp ce a doua este pentru agățat. Cel mai bine este să combinați atât pentru a obține un număr deosebit de mare de felinare, cât și pentru a ilumina și decora zona dvs. la diferite înălțimi. Dar acum ajungem la primele noastre instrucțiuni pentru lanterne Macrame:

Instrucțiuni pentru uragan Macrame – de ce aveți nevoie:

Idei de artizanat pentru decorațiuni - iluminat romantic pentru interior și exterior

Pentru fiecare instrucțiune de lanternă macrame veți avea nevoie de aproape aceleași materiale, și anume:

  • orice borcan cu gât (de exemplu borcan de zidărie sau borcan cu gem)
  • Fire Macrame de orice culoare
  • foarfece
  • Ruletă
  • Bandă Washi
  • Lumânări

Pentru felinarul suspendat pregătiți și un inel pentru a-l închide.

Instrucțiuni pentru lanterne Macrame – Îmbrăcați un borcan simplu cu noduri pătrate

Lanternă Macrame Instrucțiuni pentru îmbrăcarea unui borcan de zidărie

Pentru acest tutorial cu lanterne macrame, începeți prin tăierea unei bucăți de fire care este puțin mai lungă decât circumferința gâtului paharului. La sfârșit ar trebui să fie suficient de lung pentru a fi legat împreună confortabil. Pune această piesă în fața ta. Apoi, veți avea nevoie de mai multe piese (număr impar) care să fie de cel puțin două ori mai lungi decât paharul dacă le puneți dublu. Acum legați aceste piese strâns împreună cu nodul de lark pe prima piesă (dublați firul, glisați bucla sub cealaltă bucată de fir, pliați bucla înainte peste fir și capetele prin buclă). Nu uitați să lăsați cele două capete libere. Legați firul în jurul gâtului borcanului. Celelalte fire atârnă liber în jos.

Lanternă Macrame Instrucțiuni pentru nodul aluncă din fire

Legați noduri pătrate

Lanternă Macrame Instrucțiuni pentru nodul pătrat

Acum puteți începe să înnodați. Instrucțiunile lanternei Macrame pentru acest lucru pot părea complicate la început, dar veți afla rapid că nu este. Luați două dintre nodurile alunelor. Acum aveți 4 fire de înnodat. Lăsați-i pe cei doi din mijloc să atârne, luați-i pe cei doi din exterior și legați un nod pătrat pentru macrame. Pentru a face acest lucru, așezați firul stâng peste cele două fire medii, apoi trageți firul drept prin buclă și strângeți cele două fire.

Instrucțiuni de înnodare DIY cu fir macrame pentru proiecte simple

Faceți trei sau patru astfel de noduri în total și repetați cu celelalte fire. Apoi faceți trei rânduri de noduri pătrate, doar că de data aceasta sunt decalate față de primul rând. Aceasta înseamnă că utilizați două fire exterioare adiacente de două noduri ca mijloc (firul stâng al unui nod și firul drept al altuia). Următorul este compensat din nou și acest lucru creează un model interesant în zigzag.

Artizanat cu fir și borcane de zidărie pentru o decorare frumoasă

Faceți modele frumoase

Lanternă Macrame Instrucțiuni pentru legarea șuvițelor cu noduri pătrate

Terminat cu un model în zig-zag

Creați un design destul de macrame cu un aspect în zig-zag

Pumnii pe jumătate ca o concluzie

O jumătate de tel pentru a termina macrame-urile

Așa-numitele jumătăți de linii formează sfârșitul. Dintre cele patru fire care ies din ambele părți ale unui vârf, luați unul dintre firele exterioare și țineți-l în poziție. Celelalte trei fire sunt apoi legate de două ori succesiv cu jumătăți de noduri pe acest prim fir. În imaginea de mai sus, puteți vedea cum se leagă jumătate de bătăi. Repetați de cealaltă parte. Apoi, puteți așeza lumini de ceai macrame suspendate în astfel de pahare și vă puteți bucura de atmosfera romantică.

Felinare suspendate

Felinarele suspendate din fire au un design simplu

Dacă doriți să creați singur un felinar de macrame suspendat, puteți utiliza aceste instrucțiuni pentru lanterne de macrame. Această variantă este făcută chiar mai rapid decât prima. Ai nevoie de cinci bucăți de fire de lungime egală. Nu zgâriați materialul. Cu cât sunt mai lungi, cu atât mai bine, pentru că le puteți scurta oricând dacă este necesar. Adunați capetele împreună, trageți-le la jumătatea inelului și legați un nod. Trageți cu adevărat nodul strâns.

Model simplu pentru agățarea felinarelor cu noduri

Acum puneți inelul cu cele zece fire în fața dvs. și întindeți bine firele. La o înălțime de aproximativ 1/3 (de la inel) acum legați întotdeauna un nod cu două fire. Asigurați-vă că toate nodurile dintr-un rând sunt, de asemenea, la aceeași înălțime. Apoi, faceți un alt rând de noduri, doar că de data aceasta înnodați întotdeauna un fir dintr-un nod cu unul din alt nod. În cele din urmă, legați toate firele împreună cu un nod puțin mai jos și puteți pune felinarul în el și închide macrame-ul. Un felinar rapid, simplu, dar impresionant, din macrame DIY!

Instrucțiuni pentru lanterne Macrame - legați un nod și închideți cu un inel