DIY

Idei de reciclare din haine vechi – reciclarea legăturilor reale într-un mod elegant și creativ

pantofi aparat de fotografiat cravată podea din lemn stilou brichetă bancnotele bărbați accesorii

Ai fost întotdeauna un mare fan al artizanatului și al ideilor de reciclare sau al proiectelor DIY? Apoi, puteți crea articole de uz casnic sau accesorii noi din haine vechi inutilizabile. Respirarea unei vieți noi în lucruri pe care le dețineți deja poate fi o activitate minunată, mai ales atunci când sunteți creativi. Deci, dacă doriți să implementați noi idei practice de upcycling cu câteva legături vechi, această postare este cea potrivită pentru dvs. Scoateți lucrurile care se află în jur din dulap și găsiți modalități distractive de a le recicla. Cu siguranță veți fi surprins de câte opțiuni grozave vă stau la dispoziție. Iată câteva dintre cele care ne-au plăcut cel mai mult.

Idei noi superbe de reciclare cu legături vechi

ideile de reciclare reutilizează diferite legături modelate

Este posibil să fi cumpărat multe legături pentru tatăl sau soțul dvs. de-a lungul anilor de Crăciun, Ziua Tatălui sau alte ocazii speciale. Cu toate acestea, acestea sunt probabil doar agățate în dulap, iar bărbații nu le mai poartă deloc. Dacă vă curățați dulapul și ați dat peste o grămadă mare de accesorii pentru bărbați bătrâni, reconfigurarea lor este o modalitate excelentă de a economisi spațiu într-un mod creativ.

pantofi aparat de fotografiat cravată pantofi coș cutie close-up

Există, de asemenea, atât de multe idei și proiecte minunate de upcycling, care vă pot ajuta să reproiectați elemente vechi. Cu toate acestea, dacă doriți doar să creați ceva nou, dar nu aveți legături vechi, le puteți cumpăra ieftin la magazinul de cumpărături. Puteți folosi chiar și unele dintre ele ca parte a noilor îmbrăcăminte la modă. Fie că aveți la dispoziție o cantitate de cravate, veți avea un timp distractiv și creativ făcând ceva extraordinar.

Idei de upcycling pentru huse de perne pentru scaune sau otomane

cravate covoare otomană pernă scaune acoperă perete de cărămidă

Pentru a afla câte conexiuni veți avea nevoie, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să faceți dimensiunile cercului terminat. Dacă doriți ca capetele cravatelor să se întindă peste otoman, husa de pernă a scaunului finită ar trebui să fie un cerc mai mare decât otomanul. Cu raza cercului, puteți calcula perimetrul final folosind formula: C = 2 π r (perimetru = 2 x Pi x rază). Amintiți-vă că pi = 3.14. Deci, dacă raza cercului dvs. este de 43 cm, circumferința cercului este de 2 x 3,14 x 40 = 270 cm.

folosind idei de upcycling cusut otoman cu design elegant și extraordinar

În medie, fiecare cravată mai veche are aproximativ 9 cm la capătul lat. Împărțind circumferința la lățimea fiecărei cravate, puteți afla de câte cravate veți avea nevoie pentru proiectul dvs. Circumferința de 270 cm împărțită la lățimea fiecărei cravate la 9 cm corespunde celor 30 de cravate necesare.

Costum realizat din vechi cravate de mătase

ideile de reciclare reutilizează costumul din cravate vechi, face ca ocazia carnavalului să fie creativă

Completează-ți ținuta pentru festivaluri, carnavaluri sau alte ocazii speciale, de exemplu, tăind o vestă frumoasă din cravate de mătase de epocă. Puteți determina singur combinațiile de culori și puteți crea o piesă vestimentară elegantă. Puteți să legați acest lucru în jurul spatelui și să vă adaptați la forma corpului. Lady Largo, așa cum era cunoscută de prietenii ei americani, era faimoasa cântăreață din Paris. Acesta a fost unul dintre ansamblurile ei pe care le-a purtat atunci când cânta pentru contele maghiar care era îndrăgostit în secret de ea.

idei upcycling fusta rochie blugi cravate insert cusut elegant design extraordinar

Confecționat din cravate de mătase reciclate, tricotaje țesute manual și croșetate, topul bustierului poate fi purtat și singur. De asemenea, arată grozav cu blugi. Fusta este, de asemenea, construită cu cravate de mătase și blugi cusute împreună. Designul său îmbrățișează curbele și subliniază o linie feminină în ansamblu. Puteți lăsa unele dintre cravate mai mult, astfel încât să se miște ceva când mergeți. De asemenea, poți purta rochia cu o cămașă simplă albă, cu nasturi. Aceste idei de upcycling sunt piese creative și cu adevărat unice, dar există o mulțime de variante pe care le puteți face cu ele dacă fac parte din garderoba dvs..

Pilote

refolosiți ideile de reciclare a căptușelilor, faceți-vă combinații de culori creative de proiectare de bricolaj

Când aveți abilitățile și sunteți pregătiți pentru câteva idei complicate și provocatoare de upcycling, încercați să creați o plapumă. Când coaseți cravatele împreună sau când folosiți piese de cravată tăiate, asigurați-vă că acordați atenție bătăturii și deformării materialului. Fiecare țesătură nu numai că are o greutate distinctă, ci și o anumită țesătură care îi influențează elasticitatea. Selectarea țesăturilor cu proprietăți de urzeală și fir similare previne malformația sau stresul inutil pe o anumită secțiune.

Covoare

idei upcycling covor din cravate vechi cusut pardoseala semineu forma rotunda

Folosiți aceeași metodă pentru a înfrumuseța un covor din benzi din poliester sau bumbac. Dacă vă place să tricotați sau să croșetați, experimentați cu realizarea unui covor cu cravate ca fire. Pur și simplu tăiați-le la o lățime uniformă și coaseți benzile împreună cap la cap. Adăugați un covor antiderapant sau un tampon pentru siguranță.

Perne personalizate ca idei de upcycling

idei de reciclare reutilizează pernele de tine însuți să faci dungi creative orizontale verticale canapea canapea colorată

Puteți face o pernă obișnuită să arate grozav adăugând cravate pentru decor. Acesta poate fi un proiect foarte simplu și ar face un cadou minunat pentru omul din viața ta. Doar tăiați-vă cravatele și folosiți-le pentru a decora pernele sau puteți face totul de la zero, dacă preferați.

idei de reciclare reutilizarea pernelor te fac creativ cu dungi verticale orizontale canapea canapea

Adăugați un aspect unic și personalizat pernelor dvs. de accent, centrând și cusând o cravată pe verticală și alta pe orizontală. Acest lucru funcționează în special cu perne albe și cravate cu modele, îndrăznețe și negre.

Cureaua camerei

ideile de reciclare reutilizează curelele camerei pentru a crea o cravată creativă

Cine ar fi crezut că ceva de genul unei curele de cameră ar putea deveni de fapt un accesoriu de modă. O curea obișnuită cu marca imprimată pe ea este cu siguranță o variantă clasică, dar cravata asortată poate completa ținuta ta la fel de bine.

Idei de reciclare pentru brățară cu cravată

idei de reciclare brățară reutilizare faceți-vă buton creativ

Iată un alt sfat minunat de făcut-o – o brățară pe care o poți face dintr-o cravată veche. Acesta are un stil de manșetă excelent și este foarte ușor de combinat. Tăiați doar partea mai largă și împăturiți cravata. Conectați capetele piesei cu orice număr de butoane sau alte bijuterii. Există un pic de cusut implicat, dar nu foarte mult. Puteți face acest lucru în mai puțin de o oră.

Coroană de ușă

coroană de ușă din cravate vechi face idei creative de reciclare culori colorate ușă albă însuți

Folosiți vechile cravate pentru a crea o coroană uimitoare pentru ușa din față. Acest lucru este minunat, deoarece puteți amesteca și combina culori diferite pentru a crea o coroană de flori diferită pentru fiecare sezon. Folosiți legături de primăvară și vară pentru a crea o coroană de vreme caldă sau o coroană de Crăciun.

coroană de ușă din cravate vechi fac idei creative de reciclare culori colorate ușă maro ușă vintage panglică rustică rotunjită

Cei în culori mai închise pot arăta potrivite pentru o ocazie elegantă. Pentru a crea coroana ușii, pur și simplu lipiți legăturile în jurul unei forme de coroană și apoi decorați-le după propriul gust.

Husa pentru ochelari sau husa pentru telefonul mobil

idei de reciclare cravată ochelari carcasă te rog colorat cu model colorat de fixare cu velcro

Dacă aveți nevoie de o husă mare pentru ochelari și doriți să scoateți unele dintre acele vechi cravate, acesta este proiectul pentru dvs. Acesta este un mod ușor de a vă proteja ochelarii și nu este necesară nicio cusut. Puteți folosi clei de țesătură pentru a ține totul la loc și, deoarece folosiți doar sfârșitul cravatei, aveți mai multă cravată pentru alte idei de upcycling. Puteți utiliza același principiu pentru producerea de huse pentru telefonul mobil.

Abajururi Tinker

abajur vechi cravate retro stil vintage fereastră de reciclare

O altă opțiune creativă și practică pentru casa ta este să faci un abajur din cravate refolosibile. Acesta ar fi un plus minunat pentru orice dormitor pe care doriți să adăugați ceva mai multă culoare. Practic, tot ce aveți nevoie este lipici fierbinte pentru a lipi benzile de un abajur obișnuit. Apoi, alocați-vă timp pentru a elimina secțiunile mai lungi. Părțile largi creează un mic efect de volan frumos și conferă abajurului un aspect extraordinar.

Geanta Nessessary sau de toaletă cu fermoar

idei de reciclare refolosesc geantă de toaletă fermoar pungă cosmetice bărbați bărbați

Un buzunar cu fermoar dintr-o cravată poate fi tovarășul perfect sub forma unui portofel sau a unui mic purtător de machiaj. În timp ce acest lucru trebuie cusut, de cele mai multe ori este doar fermoarul de care trebuie să coaseți. O cravată sau două sunt suficiente pentru orice geantă care este cu adevărat la îndemână pentru a menține schimbarea și alte lucruri diverse organizate. Acesta este un proiect simplu care poate deveni un cadou elegant atât pentru soț, cât și pentru soție.

Etichete de bagaje

idee bagaj etichetă cravată

Transformați-vă vechea cravată într-o etichetă pentru bagaje din stofă. Tot ce aveți nevoie sunt foarfece, fir și un buton pe care îl folosiți pentru a atașa cureaua. Această carcasă simplă și eficientă lasă o notă unică ca etichetă pentru bagaje, astfel încât bunurile dvs. să fie imediat recunoscute atunci când sunteți în vacanță. Nu mai trebuie să verificați dacă ați luat valiza corectă din caruselul pentru bagaje.

Jucărie de șarpe

jucării copii susciclare idei cravate butoane coase limbi simțit amuzant

Forma unei cravate funcționează perfect pentru a crea o jucărie de șarpe distractivă. Acesta este DIY-ul perfect pentru a se implica și copiii. Umpleți pur și simplu cravata veche cu vată, coaseți capetele împreună și adăugați o limbă de pâslă și butoane pentru ochi. Dar asigurați-vă că coaseți și nu lipiți ochii dacă este o jucărie pentru un copil. Și iată-l – o jucărie de șarpe rapidă și ușoară pe care copiii o vor adora.