DIY

Faceți-vă singuri o imagine cu mușchi: Instrucțiuni și sfaturi pentru propriile opere de artă cu mușchi

Plantele au un efect pozitiv atât asupra climatului interior, cât și asupra dispoziției noastre. Imaginile cu plante oferă o alternativă răcoroasă la plantele de apartament clasice din ghivece. Imaginile cu mușchi, de exemplu, sunt printre cele mai ușor de îngrijit și în același timp cele mai frumoase idei. Arată foarte decorativ și sunt destul de ușor de realizat. În acest articol veți învăța cum să vă faceți o imagine cu mușchi pentru a vă înfrumuseța camera de zi sau biroul și a le face mai prietenoase cu natura.

Faceți-vă o imagine cu mușchi: ceea ce este necesar?

Imaginea cu mușchi realizează singur materialele și instrumentele necesare

Indiferent unde sunt folosite, imaginile cu mușchi și pereții cu mușchi sunt întotdeauna un aspect atrăgător. Transformă fiecare cameră într-o adevărată oază de bine și cel mai bun lucru este că le poți face singur. Acest lucru economisește o mulțime de bani (deoarece imaginile de mușchi finite sunt orice altceva decât ieftine) și, în același timp, vă puteți distra cu ele.

Ce mușchi este cel mai potrivit pentru o imagine cu mușchi?

Ce mușchi este potrivit pentru fotografiile cu mușchi

Mai întâi ar trebui să decideți dacă doriți să vă faceți o imagine artificială și o adevărată mușchi (viu). Ambele variante sunt fine, deși mușchiul real are un efect mai natural. Cele mai bune tipuri de mușchi pentru un astfel de proiect sunt mușchi de ren, mușchi de pădure, mușchi de pol, mușchi plat și mușchi de stea.

Mușchi conservat pentru decorarea pereților DIY

Pentru utilizare în interior, mușchiul trebuie păstrat. Puteți păstra singur mușchiul, dar vă sfătuim. Pe de o parte, în funcție de dimensiunea imaginii, trebuie să colectați o mulțime de mușchi, pe de altă parte, pot dura câteva zile până când mușchiul este gata pentru lucrări de artizanat. Dacă totuși doriți să o încercați, ar trebui să puneți mușchiul colectat într-un amestec de două părți de glicerină și o parte de alcool denaturat, lăsați-l să se absoarbă timp de 10-15 minute și apoi așezați-l pe hârtie de bucătărie pentru a se usca câteva zile..

Care lipici pentru poze cu mușchi?

Care lipici pentru poze cu mușchi

Pentru a vă face o imagine cu mușchi, aveți nevoie în continuare de un adeziv adecvat. Aici puteți alege, de asemenea, între unele variante. De exemplu, există adezivi speciali pentru mușchi care au fost creați tocmai în acest scop. Cu toate acestea, acestea sunt puțin mai scumpe și pot crește prețul general al proiectului dvs. DIY. În schimb, puteți folosi lipici fierbinte sau lipici simplu din silicon.

Bacsis: În loc să colectați separat materialele necesare, puteți obține un kit de bricolaj gata făcut, care conține tot ce aveți nevoie. Această variantă poate fi puțin mai scumpă, dar economisește ceva timp și efort.

Ce grijă necesită o imagine cu mușchi?

Ideea de proiectare a pereților cu imagini cu mușchi

Deoarece imaginile cu mușchi sunt realizate din mușchi conservat, nu au nevoie de udare, tăiere sau fertilizare. Cu toate acestea, în timp, o parte din praful se poate aduna pe mușchi. Pentru a elimina acest lucru, puteți utiliza pur și simplu un plumier. Dacă sunt utilizate alte specii de plante în imaginea dvs. de mușchi, efortul de întreținere va fi mai mare.

Instrucțiuni: Acesta este modul în care vă puteți face singuri o imagine cu mușchi

Grădină verticală cu imagine de mușchi de mușchi

Materiale necesare:

  • Rama de imagini în dimensiunea dorită (sau altă placă plană)
  • Mușchi la alegere (conservat sau artificial, plat, rotund etc.)
  • Lipici, de ex. B. lipici de mușchi, lipici fierbinți, silicon
  • mănuși
  • opțional: sârmă de iepure sau spumă florală

sau

  • Set pentru imagine de mușchi DIY

Si asa incepe:

Adunați toate materialele necesare și acoperiți blatul sau masa pentru a proteja suprafața. Apoi, pregătiți lipiciul. Adezivul fierbinte a fost utilizat în aceste instrucțiuni, deoarece este clar, ieftin și aderă bine la mușchi și la partea din spate a cadrului. Puneți mănuși pentru a evita vârful degetelor verzi.

Cum să faci o imagine reală cu mușchi

Acum puteți începe să vă proiectați imaginea. Faceți mai întâi o testare – așezați mușchiul pe cadru fără a-l lipi la loc, până când obțineți un design care vă place. Odată ce ai o idee bună în minte, este timpul să începi să-ți creezi capodopera. Puteți chiar să lăsați piesele de mușchi din faza de proiectare pe cadru și să le lipiți pe rând.

Asigurați-vă că mușchi vă imaginați

Sfat profesional: Încercați să nu lipiți mușchiul prea strâns sau va fi aplatizat pe farfurie. Deci, dacă doriți să vă faceți o imagine cu mușchi pufos, apăsați ușor când o lipiți (va rămâne în continuare, vă promitem!).

Proiectul de artizanat a terminat imaginea de mușchi

Când ați terminat lucrările, agățați-vă noua lucrare cu mușchi pe perete sau așezați-o pe un raft. Puteți chiar să faceți mai multe poze cu mușchi și să le folosiți pentru a înverzi un întreg perete.

Înfrumusețați imaginea de mușchi DIY cu suculente

Îți poți înfrumuseța imaginea cu mușchi cu unele dintre suculentele tale preferate, lipindu-le pur și simplu în mușchi cu adeziv fierbinte. Acest design va necesita puțină întreținere în timp, deoarece va trebui să pulverizați din când în când suculentele și / sau să le înlocuiți din când în când.

Fă-ți imagini de mușchi fără lipici

Faceți-vă o imagine cu mușchi cu spumă florală în loc de lipici

Dacă nu doriți să lipiți mușchiul, puteți lipi în schimb o bucată de spumă florală în cadru și atașați mușchiul la acesta cu ace de flori floristice. Pentru a face designul creației dvs. de mușchi mai interesant, puteți folosi în continuare crenguțe, crenguțe sau alte plante.

Imagine de mușchi DIY cu design 3D

Cu mai multe elemente, se creează o imagine 3D cu mușchi care taie o siluetă bună în orice cameră. Un sfat important: nu vă agățați lucrările de mușchi în soare direct. Soarele poate estompa culoarea mușchilor și se vor estompa în timp.

Idei pentru poze cu mușchi DIY

Tablou cu plante verzi din mușchi și ferigi

Acum, că știi cum să faci singur o imagine frumoasă cu mușchi, poți folosi următoarele idei ca sursă de inspirație pentru propriul tău proiect. Puteți decide singur dacă doriți să proiectați o imagine monocromă, o creație colorată sau un design 3D cu mai multe elemente. Vă dorim multă distracție!

Imagine simplă de mușchi cu trei tipuri de mușchi

Imaginea cu mușchi face singuri diferite tipuri de mușchi

Transformați imaginea cu mușchi într-o adevărată operă de artă – cu pietre și ramuri

Idei pentru imagini cu mușchi ca decorațiuni de perete originale

Creați contraste cu sticla de mare

Fă-ți imagini de mușchi cu sticlă de mare

Transformați o ramă veche într-o imagine cu mușchi colorat

Ideea meșteșugească decorează ramele cu mușchi

Faceți zidul modern și prietenos cu natura cu imagini cu mușchi

Imagini cu mușchi rotund pătrat decor modern de perete