DIY

Faceți-vă singuri haine de câine – o protecție împotriva frigului și a vântului

Haine pentru câini-DIY-Accesorii pentru câini-Pulovere cu papion

Etichetele de modă pentru câini la modă oferă îmbrăcăminte elaborată pentru câini, precum haine pentru câini, pulovere pentru câini și cămăși pentru câini, care sunt purtate ca accesorii elegante în timpul sezonului rece și adesea provoacă confuzie și zâmbete ironice. Mulți oameni se întreabă de ce un câine are nevoie de îmbrăcăminte atunci când câinii, în general, se descurcă mai bine cu frigul decât oamenii. Este adevărat, dar, desigur, fiecare regulă are excepția sa. În funcție de rasa și îngrijirea câinilor, poate fi necesar, în funcție de temperatura de iarnă, să protejăm corpul câinelui cu haine. Pe lângă câinii bătrâni și bolnavi care nu se mișcă suficient pentru a contracara frigul cu temperatura corpului, rasele de câini care provin din climele sudice și care nu au nici un strat de acoperire au nevoie și de o protecție adecvată pentru iarnă pentru sănătatea lor. Astfel de rase de câini sunt, de exemplu, maltezi, havanezi, Chihuahua bolognezi, Coton de Tulear, Bulldog francez, Bichon Frise și altele.

De asemenea, puteți confecționa și voi haine de câine. În general, gândiți-vă la funcționalitatea hainelor de câine: acestea ar trebui să fie funcționale și să nu restricționeze libertatea de mișcare a câinelui. În orice caz, nu ar trebui să-ți lași catelul afară prea mult timp și să-l ții în mișcare. Deoarece câinii pot avea și inflamații. Iată câteva idei pentru a-ți crea propriile îmbrăcăminte din spate!

Fă-ți haine de câine singur – așa funcționează:

Instrucțiuni-haine-pentru-câini-DIY-haina-de-iarnă-pentru-pui

Confecționarea personală a hainelor de câine nu este de fapt atât de complicată pe cât ai putea crede. Mai întâi vă măsurați câinele – de la gât până la crestă, apoi circumferința pieptului, distanța respectivă între labe. Apoi măsurați zona pieptului de la picioarele anterioare până la gât.

Pentru model aveți nevoie de o bucată mare de hârtie sau de un ziar pe care transferați măsurătorile. În zona superioară a modelului există gâtul rotunjit, din care curg două teșituri și amintesc de o formă de vază rotunjită. Acestea vor forma ulterior zona inferioară a gâtului. Marcați zona inferioară a pieptului direct pe măsură – pe lateral, stânga și dreapta. Înainte de a tăia modelul, verificați dacă se potrivește cu măsurătorile cățelușului dvs. Transferați modelul decupat într-o țesătură căptușită.

De asemenea, puteți atașa un protector suplimentar pentru piept. Acest lucru poate fi ulterior cusut pe zona stomacului hainei câinelui și atașat lateral cu un fermoar sau cu fermoar cu velcro.

Faceți-vă singuri haine de câine: Protejați pielea câinelui cu haine

idei-îmbrăcăminte-câine-pulover-tricot-câine-colorat

Palton de câine pentru pui de buldog francez

Do-it-yourself-Bulldog-French-Puppies

Iarnă-Haine-Câini-DIY-Bulldog-francezi-Pui

Îmbrăcăminte caldă pentru animale pentru zilele reci de iarnă

Fă-ți-singur-haine-de-câine-sfaturi-pulovere-de-câine-pentru-iarna

Pulovere DIY pentru câini din haine vechi

Fă-te-tu-singur-fă-tu-singur-pulovere-câine-procesează-haine-vechi

Idei de iarnă-îmbrăcăminte pentru animale-haina pentru câine-pulover

Sfaturi-haine de iarnă-câine-fă-te-eșarfă de iarnă

Îmbrăcăminte pentru câini-faceți-vă-singuri-instrucțiuni-haine-vechi-pentru-copii-reciclați