DIY

Decorați mănuși pentru copii în mod creativ – idei de reciclare și ambarcațiuni pentru mănuși pentru copii

Mănușile sunt cu siguranță un lucru grozav iarna. Ne păstrează mâinile frumoase și calde și, în funcție de material, și uscate. Cu toate acestea, mulți copii nu sunt de acord. Unora le este greu să se obișnuiască cu faptul că există ceva pe mâinile lor și, prin urmare, nu vor să le poarte. Din acest motiv, mănușile pentru copii sunt de obicei oferite în culori luminoase și vesele și chiar cu decorațiuni. Dar ce zici dacă le proiectezi singur? Nu trebuie să fii croitoreasă profesionistă pentru a proiecta mănușa unui copil. Vă vom arăta câteva idei utile și hacks pe tema „mănuși pentru copii” care îi vor ajuta pe micuții dvs. să treacă bine iarna. De asemenea, învățați cum să protejați mănușile împotriva pierderii prin atașarea lor la sacou. Și dacă o mănușă ar trebui pierdută sau ruptă, puteți face păpuși grozave din restul.

Mănuși de design pentru copii - idei de decor și inspirație pentru obiecte de artizanat cu mănuși vechi

Proiectează creativ mănuși pentru copii

Transformați mănușile pentru copii într-un rechin - decorați mănușile cu pâslă

Martha Stuart impresionează încă o dată cu instrucțiuni creative, de data aceasta totul se învârte în jurul mănușilor pentru copii. Transformați mănușile plictisitoare monocrome în animale amuzante și veți vedea că copiii le vor purta mai degrabă și chiar le vor prezenta prietenilor lor cu mândrie. În exemplu, puteți vedea un rechin, dar cu puțină imaginație puteți face și alte animale. Pentru un rechin veți avea nevoie de următoarele lucruri:

  • mănuși albastre pentru copii (de preferință, mănuși)
  • fetru albastru
  • alb ric rac trim
  • fir de broderie alb
  • ac
  • butoane albe

Instrucțiuni simple de cusut pentru mănuși albastre - design animale

Coaseți raftul de-a lungul cusăturii din față a mănușii. În acest fel veți obține dinții pentru rechin. Apoi coaseți butoanele albe pentru ochi. Apoi adăugați nările cu câteva cusături. Acum aveți nevoie de trei aripioare din pâslă albastră: 2 aripioare laterale egale și o aripă dorsală. Puteți căuta șabloane pe web sau le puteți înregistra și tăia cu mâna liberă. Dacă o faceți cu mâna liberă, decupați mai întâi un model al fiecărui tip de aripă și apoi folosiți-l ca șablon pentru celelalte. Cel mai bine este să faceți aripioarele pentru cealaltă mănușă în același timp, astfel încât ambele mănuși pentru copii să fie aceleași (2 aripioare dorsale și 4 aripioare laterale).

Acum coaseți aceste aripioare pe spatele mănușii, cu înotătoarea dorsală în mijloc și celelalte două pe lateral. Repetați acești pași și cu cealaltă mănușă. În mod similar, așa cum am menționat anterior, puteți face și alte animale. Ce zici de un crocodil din mănuși verzi, de exemplu, pe care coaseți un element zimțat în loc de aripioare pentru coaja de crocodil? Sau un elefant din mănuși gri cu trunchi și urechi mari de elefant?

Mănuși monstru pentru copii

Decorați mănuși pentru copii cu pâslă fără a coase - faceți monștri mici

Astfel de motive sunt chiar mai ușor de aplicat pe mănuși și mănuși, deoarece nici măcar nu trebuie să coaseți pentru ele (dar puteți, dacă vi se pare atractivă cusătura caracteristică a feței). Vino cu orice monstru pe care îl dorești. Puteți deveni foarte creativi, deoarece nu există reguli pentru monstrul clasic și le puteți proiecta după cum doriți. Deci, este perfect pentru a include copiii în proiectul DIY.

  • Mănuși pentru copii sau mănuși
  • Simțit în orice culoare
  • Adeziv textil sau ac și fir de broderie
  • Foarfece și creion

Idei pentru motive pentru mănuși pentru copii - monștri din țesătură de fetru cu ochi googly

Desenați elementele individuale ale monstrului pe pâslă și tăiați-le. După aceea, tot ce trebuie să faceți este să le lipiți pe spatele mănușii sau să le coaseți după cum doriți. De altfel, ambele mănuși pentru copii nu trebuie neapărat să aibă același motiv. De asemenea, sunteți binevenit să alegeți diferiți monștri, care vor arăta și mai amuzanți. Dar dacă le faceți pe amândouă în același mod, este recomandabil să utilizați primele elemente ca șablon pentru al doilea, astfel încât cei doi monștri să fie cu adevărat identici.

Decorați vârful degetelor

Mănuși de reciclare pentru copii și transformarea lor în gheare de monstru sau proiectarea lor cu flăcări

Vârful degetelor mănușilor pentru copii poate fi creat cu adevărat. În exemplu, puteți vedea modele cu gheare și modele cu flăcări pe vârful degetelor (aici puteți găsi o idee de costum cu foc). Ambele modele sunt realizate din fetru. După cum puteți vedea, în acest scop vârfurile degetelor au fost tăiate, iar elementele respective au fost lipite pe interior cu adeziv textil. Cu toate acestea, sunt sigur că veți fi de acord că aceasta nu este o idee bună pentru iarnă. Din acest motiv, vă recomandăm să deschideți pur și simplu cusătura în aceste puncte, să acoperiți mănușile cu elementele din exterior și apoi să coaseți din nou vârfurile din interior spre exterior. Decorațiunile sunt, de asemenea, cusute și fixate mai bine.

Transformați mănușile copiilor în labe

Idee simplă pentru labele pe partea inferioară a mănușilor - obiecte de artizanat pentru carnaval și pentru viața de zi cu zi

Este și mai ușor să transformați mănușile pentru copii în astfel de labe. Tot ce trebuie să faceți este să decupați cercuri (5 pentru degete pe mănușă) și un element sub formă de nor (sau la fel de rotund). Apoi lipiți aceste elemente pe partea inferioară a mănușilor cu clei textil. În acest fel puteți face labe într-o mare varietate de culori. Sau ce zici de a face labele de tigru din mănuși portocalii adăugând și câteva dungi negre de tigru în partea de sus?

Meduze haioase

Ideea de ținută creativă pentru fetele cu meduze roz pe mănuși iarna

Nu sunt aceste meduze cu adevărat amuzante? Decupați elementele din fetru. Puteți folosi orice culori pentru aceasta. De asemenea, tentaculele pot fi puțin mai scurte, astfel încât să nu interfereze cu purtarea mănușilor. Corpul meduzei se află pe dosul mâinii și tentaculele sunt îndreptate în jos spre degete. Desigur, puteți experimenta, de asemenea, cu direcția și puteți veni cu ceva propriu.

Decorează frumos cu dovleci sau diamante

Faceți diamante colorate din fetru și dați mănușilor copiilor un aspect nou

Puteți folosi tot felul de lucruri pentru a decora mănuși și mănuși pentru copii. Pietrele, perlele și figurile făcute de sine (de exemplu trandafiri și alte flori) și motivele din pâslă sunt doar câteva dintre variante. Cu toate acestea, piesele mici, de înghițit, nu sunt potrivite pentru mănuși pentru copiii cu vârsta de până la 2 ani, deoarece ar putea fi înghițite. Prin urmare, nu folosiți piese mici în mănuși pentru copii mici. În imaginea de mai sus puteți vedea două idei creative.

Ideea de dovleac este perfectă pentru timpul de toamnă. Al doilea va face ca inimile multor fete să bată mai repede. Diamantele erau făcute din pâslă și apoi distribuite pe mănușă. Puteți folosi orice fel de motiv pentru a proiecta și pur și simplu să le adaptați la dimensiunea mănușilor copiilor.

Planete pentru băieți și fete

Proiectează mănuși pentru copii cu planete pentru băieți și fete

Puteți vedea ce elemente trebuie să decupați pentru un Saturn în instrucțiunile de mai sus. Desigur, puteți adăuga și alte planete. Ideea este grozavă pentru toți copiii interesați de univers. Dacă doriți ca planetele să fie mănuși pentru fete, puteți, desigur, să le decorați cu sclipici sau să adăugați strasuri pentru stele. Dacă copilul tău este entuziasmat de planete, o petrecere spațială ar fi perfectă pentru următoarea zi de naștere!

Atașați mănușile copiilor la sacou

Fixați mănușile copiilor cu sfoară pentru a nu le pierde

Acum, că ai fost atât de creativ și muncitor, ar fi, desigur, o rușine dacă copiii tăi au pierdut aceste bibelouri. Cu toate acestea, acest lucru se întâmplă destul de des cu cei mici. Puteți evita acest lucru atașând pur și simplu mănușile copiilor la sacou. O bucată de coardă este tot ce aveți nevoie în acest scop. Puteți coase cablul la deschiderile mănușilor. Apoi puneți mănușile prin mânecile jachetei și acestea sunt deja fixate.

O variantă și mai simplă sunt curelele speciale cu cleme care sunt, de asemenea, trase prin mâneci. Mătușile sau mănușile sunt apoi atașate de cleme.

Reutilizează o mănușă spartă

Transformați mănușile rupte sau vechi în mici monștri pentru copii - idee creativă de reciclare

Mănușile pentru copii care nu se mai potrivesc, dar și cele pentru adulți care se rup ușor, de exemplu, pot fi folosite pentru o după-amiază minunată de obiecte de artizanat. Pot fi folosite pentru a realiza figuri mici, precum monștrii din imaginea de mai sus. Faceți fețe amuzante cu nasturi, ochi googly și fetru, umpleți mănușile cu material de umplutură și coaseți toate deschiderile. Când faceți obiecte de artizanat, puteți, de asemenea, să tăiați unul sau celălalt deget de mănușă. Variantele sunt numeroase!

Faceți marionete cu degetele

Transformați mănușile pentru copii în marionete cu degetele pentru un spectacol de păpuși

Dacă îți pui o față pe vârful degetelor, mănușile copiilor se transformă în păpuși amuzante de mână cu care poți face un spectacol de păpuși. Pot fi proiectate păpuși, monștri sau chiar animale. Puteți folosi întreaga mănușă pentru aceasta, precum și doar părțile degetelor pe care le-ați tăiat și apoi le formați. În acest fel, marionetele individuale ale degetelor pot fi, de asemenea, utilizate separat.

Idei de decor pentru viața de zi cu zi sau pentru joacă - proiectați monștri între degete

Aceste două idei sunt potrivite atât pentru joacă, cât și pentru un teatru de păpuși, precum și pentru viața de zi cu zi. Este proiectată zona dintre degetul arătător și degetul mare. Din pâslă albă, decupați două benzi care sunt zimțate pe o parte (foarfecele în zig-zag vă pot ajuta aici). Lipiți sau coaseți una dintre benzi în partea inferioară a degetului arătător și cealaltă în partea de sus a degetului mare. Ai deja o gură cu dinți. Apoi decupați o bandă crestată mai mare pentru spate din pâslă verde și, în cele din urmă, lipiți un ochi înclinat. Cel mai bine este să folosiți clei textil.

Sau ce zici de celălalt monstru cu aripi de liliac? Ochii lui constau din mici pomponi care sunt prevăzuți cu ochi oscilanți și apoi lipiți de degetul arătător. Dinții sunt realizați în același mod ca și cu celălalt monstru. Apoi puteți adăuga aripi dacă doriți. Desigur, puteți experimenta culorile.

Monștri și flori de primăvară

Ideea de reciclare a mănușilor pentru tineri și bătrâni - monștri și flori de primăvară din fetru

Doar pentru că este toamnă sau iarnă nu înseamnă că nu putem aștepta cu nerăbdare florile de primăvară acum. Florile colorate pot fi făcute pur și simplu din fetru și apoi pot decora mănușile copiilor. Dacă florile de pe vârful degetelor vi se par destul de enervante, puteți decora pur și simplu partea din spate a mâinii cu câteva flori de casă.

Găină amuzantă, pui și ouă

Ideea amuzantă de artizanat cu mănuși - faceți-vă propriile găini cu pâslă

Mai potrivit pentru joacă sau doar pentru obiecte de artizanat, aceasta este probabil ideea amuzantă. Una dintre mănuși devine găină, în timp ce cealaltă reprezintă doi pui și două ouă într-un coș. Puteți încerca această idee de artizanat, de exemplu, la Paște și puteți folosi mănuși vechi pentru copii sau adulți. Dacă doriți să obțineți un anumit efect 3D, puteți, de asemenea, să umpleți mănușile cu material de umplutură și să le coaseți. Veți primi deja un decor minunat de Paște!