DIY

Decorați elegant – simțiți-vă absolut confortabil

decora idei perete design original

Mai presus de toate, ar trebui să puteți ajunge, să vă relaxați și să vă relaxați în propriile patru pereți. Pentru ca acest lucru să funcționeze, dimensiunea apartamentului sau a casei nu este decisivă. Pare mult mai important să îți aduci propriul gust în mobilier și decor.

Decorați elegant – mergeți în funcție de tendință sau sezon?

decora idei canapea design perete

Cu toate acestea, un număr mare de chiriași și proprietari de apartamente nu au neapărat talentul potrivit pentru designul interior potrivit. Li se recomandă să arunce o privire asupra revistelor actuale sau a selecției largi de pe Internet. Acolo veți găsi sugestii care sunt în prezent deosebit de populare. Există, de asemenea, un număr foarte mare de interioare atemporale online.

 Adaptarea apartamentului la sezonul respectiv este deosebit de frumoasă și variată. Mai ales toamna și iarna, gama de elemente și idei decorative este aproape nelimitată. De asemenea, vă puteți baza pe materiale ieftine și deosebit de autentice direct din natură, inclusiv castane, frunze sau conuri de pin.

Decorează elegant – Clasic sau colorat?

idei de decorare elegante mobilier

Adesea, proprietatea însăși dictează stilul de decorat. O clădire veche, cu pardoseli din lemn dezbrăcat sau cu șiret, nu poate face față nici bijuteriilor perfecte. Deci z. B. însemna o ramă cu o margine de lemn crăpată sau un scaun nevopsit ca un ochi. Cu toate acestea, dacă sunteți interesat de un penthouse, care printre altele www.mein-besitz.de ar trebui să fie prezentate, pe de altă parte, ar trebui să se bazeze pe obiecte decorative de calitate superioară. Minimalist și tocmai din acest motiv atât de expresiv – acesta este credo-ul acestui stil arhitectural. O pictură mare sau sculpturi uluitoare din marmură sau oțel inoxidabil pot acționa ca un punct de atracție. Pe de altă parte, este permis un amestec colorat de diferite stiluri sau epoci, pentru casele din lemn sau locuințele mai vechi.

 Decorul viu?

decora idei de plante de design de perete

Pentru majoritatea oamenilor, plantele sunt indispensabile în casă. Alții, pe de altă parte, își încredințează degetul mare verde și tocmai de aceea nu posedă orhidee, frunze de fereastră etc. Dar florile și plantele au un beneficiu suplimentar: curăță aerul și asigură astfel un climat sănătos în propriii tăi pereți. . Acesta este un alt motiv pentru care ar trebui să luați în considerare dacă nu ar trebui să puneți una sau cealaltă bijuterie pe masă sau pe pervaz. În plus, îl puteți condimenta cu o mare varietate de ghivece de flori, care la rândul lor se potrivesc perfect în restul interiorului.