DIY

Cusutul unui lanț de fanion – 2 proiecte pentru începători și alte sfaturi

Coaseți un lanț de fanion - decorare-iută-vintage-face-it-yourself

Proiectele care, desigur, nu sunt prea dificile, nu ocupă prea mult timp și au un factor wow sunt deosebit de potrivite pentru începători în cusut. Decorurile frumoase și accesoriile mici îndeplinesc perfect aceste criterii și pot fi prezentate frumos după aceea – cuvintele de laudă sunt întotdeauna binevenite după cum urmează. Vă propunem două ghiduri simple despre cum să faceți unul Coaseți un lanț de fanion poate și, de asemenea, alte idei de imitat. lasă-te inspirat!

Coaseți un lanț de fanion – o idee excelentă de decorare pentru a vă face singuri

Coaseți un lanț de fanion -primaveră-decorare-vară-pur și simplu-faceți-o singură

Lanțurile de fanion pot fi folosite și atârnate într-un mod imaginativ, similar cu ghirlanda. Lanțul decorativ este minunat potrivit ca decor pentru o petrecere de ziua de naștere sau ca un mic cadou pentru nașterea unui bebeluș și este, de asemenea, cusut rapid. În funcție de ocazie, ar trebui să alegeți și țesăturile și să le coordonați una cu alta.

Coaseți un lanț de fanion – creați un model

Lanț de pânză-închide-model-șablon-carton-tăiat-cuțit-tinker

În primul rând, ar trebui să decideți dimensiunea adecvată a elementelor și să creați un șablon în consecință. Sunteți binevenit să le faceți din carton sau carton mai puternic cu ajutorul cuțitului de tăiere.

Coaseți un lanț de fanion – ca cadou sau ca decor de ziua de naștere 

Lanț de pandantiv-aproape-de-ziua-de-naștere-ghirlandă-face-țesătură-hârtie

Pentru o petrecere de ziua de naștere sau un cadou personalizat, ar putea fi mai frumos dacă sunt implementate scrisori. Cu toate acestea, acestea sunt greu de cusut perfect pe fiecare fanion, în special pentru începătorii cărora le este greu să obțină cusătura dreaptă. Alternativ, puteți vopsi literele frumoase manual cu vopsele textile și puteți proiecta lanțul fanionului într-un mod cu adevărat special.

Cusutul unui lanț de fanion – instrucțiuni pentru proiectul pentru începători

Lanțul de sticlă-aproape-instrucțiuni-țesături-colorate-de-decor-triunghiuri

Pentru realizarea lanțului fanionului sunt necesare următoarele materiale:

  • Țesăturile sau resturile de țesătură sunt cel mai bine realizate din bumbac (cantitatea depinde de mărimea și dimensiunile fanionului)
  • Bandă decorativă, bandă de părtinire sau țesătură pentru a crea una singură
  • mașină de cusut
  • Accesorii de cusut

Coaseți un lanț de fanion – alegeți țesături potrivite sau resturi de țesătură

Lanț de pandantiv-aproape-instrucțiuni-țesături-bucăți-foarfece-colorate-bandă decorativă

Forma fanionului nu trebuie să fie triunghiulară. Poate fi, de asemenea, dreptunghiulară sau rotundă. Așezați șablonul pe țesătură și marcați cifrele cu un stilou.

Folosiți modelul pentru a tăia fanionele

Triunghiuri-model-de-cusut-lanț-de-cusut-țesătură

Puteți economisi țesături dacă așezați triunghiurile unul lângă celălalt, astfel încât două triunghiuri să devină un diamant. Decupați câte bucăți doriți, asigurându-vă că numărul este egal. Pentru a face un fanion, aveți nevoie de două părți identice.

Tăiați câte părți doriți – număr par

Instrucțiuni-de-cusut-fanion-model-piese-pregătire-țesătură

Așezați fiecare piesă laturile drepte, astfel încât partea din față să se întâlnească cu partea din față. Acum fixați cele două părți ale fanionului împreună cu un știft. Apoi vine vorba de cusut – coaseți piesele împreună, astfel încât partea din spate să fie vizibilă pe ambele părți. Marginea superioară rămâne deschisă – unde banda de polarizare va fi fixată mai târziu.

Coaseți un lanț de fanion – coaseți fanionul împreună pentru a face o părtinire sau o panglică decorativă

pennant-chain-close-instructions-deco-ribbon-deco-cord-triunghiuri-culoare

Țesătura este întoarsă prin deschiderea din partea superioară, iar laturile frumoase ale țesăturii vor fi din nou la exterior. Acordați atenție cusăturii drepte, altfel triunghiurile dvs., ulterior fanion, vor arăta strâmb.

Coaseți un lanț de fanion și folosiți-l pentru a decora frumos peretele

Lanț de pandantiv-închide-instrucțiuni-decorare-perete-agățat-triunghiuri-colorate-rigide

Calcați triunghiurile de pe partea frumoasă, astfel încât vârful și marginile să fie clare și drepte. Apoi toate piesele sunt așezate pe centură cu aceeași distanță între ele. Folosiți știfturi pentru a fixa panglica în centrul fiecărui triunghi și apoi coaseți totul împreună.

Cusutul unui lanț de fanion – instrucțiuni pas cu pas

Instrucțiuni de închidere a lanțului-fanion-panglică-panglică-panglică-decorativă-colorată la margine decorativă

Lanțurile Pennant sunt cu adevărat versatile și se remarcă foarte diferit atunci când sunt proiectate în alb și negru, auriu și argintiu sau pestriț. Sunt idei excelente de decorare pentru decorațiuni de petrecere sau ca ghirlande de Crăciun. De asemenea, sunt bune pentru începători, deoarece puteți practica cusutul direct înainte.

Coaseți un lanț de fanion – tăiați triunghiuri din țesătură colorată și coaseți împreună

Instrucțiuni-de-cusut-pânză-model de cusut-șablon-șablon-model

Este important să fiți preciși când coaseți cele două părți ale fanionului împreună. Cele două laturi frumoase ale țesăturii sunt pe interior și sunt cusute în acest fel. Începătorii pot coase cusăturile de două ori – de fiecare parte a triunghiului, deschiderea rămâne în partea de sus. Alternativ, puteți coase fanionul dintr-o singură dată. Când ați cusut o parte a triunghiului împreună aproape până la capăt, lăsați acul în țesătură, ridicați piciorușul presor, rotiți bucata de țesătură și coaseți cealaltă parte până la capăt.

Coaseți un lanț de fanion – îndepărtați firele și rămășițele necurate

fanion-close-instructions-triunghi-culoare-țesătură-împreună

Îndepărtați cu atenție orice bucăți de țesătură neclare după ce ați cusut cu foarfeca.

Coaseți un lanț de fanion – coaseți triunghiurile pe banda decorativă sau de părtinire

Instrucțiuni-de-cusut-lanț-șifon-bordură-panglică-de-cusut-culoare-margine decorativă

Ca alternativă la banda de părtinire, puteți utiliza bandă decorativă sau bandă de bobinare. Banda de polarizare acoperă partea deschisă stângă și alternativele sale – nu. În acest caz, trebuie să coaseți și a treia parte. Faceți o cusătură, apoi înfășurați marginea către vârf o dată și coaseți din nou.

Creați-vă propriul lanț de fanion fără a coase

Pennant-chain-close-instructions-felt-sinfach-children-coloured

Puteți face singuri fanioane din țesături fără a coase – din pâslă. Obțineți bucăți de pâslă de grosime medie și decupați figuri la alegere. În acest caz, este necesară o singură bucată pentru fiecare fanion (pâsla nu are față și spate).

Faceți un lanț de fanion din fetru fără a coase

Lanțul-sticlă-închide-instrucțiunile-pâsla-de-mână-foarfece

Luați un fir greu de culoarea preferată și un ac de cusut cu un ochi mare. Ghidați firul prin pâslă și folosiți-l în loc de șir sau panglică decorativă.

Epocă Lanț de fanion de hârtie

fanion-aproape-de-hârtie-maro-decor-vintage-ghirlandă

Lanțurile de sticlă pot fi realizate cu succes din hârtie. Acestea sunt plăcute ochiului și pot fi făcute de tine într-o clipită. Potrivit cu gust cu ambianța, se poate crea o atmosferă fermecătoare cu mijloace simple.

* Puteți găsi instrucțiunile complete pentru primul proiect entry-level Aici

* Veți găsi al doilea ghid pas cu pas pentru lanțurile de fanion Aici