DIY

Cusut haine pentru bebeluși pentru începători – 5 proiecte minunate de bricolaj cu instrucțiuni și modele

lucrurile pentru copii începători coase bucăți de țesătură pânză crăpată

Vă așteptați un copil în curând sau sunteți o mamă nouă și doriți să coaseți ceva foarte special și unic în design pentru nou-născut? În următoarea postare am selectat proiecte DIY minunate pe care le puteți folosi pentru a coase lucruri frumoase și practice pentru copii. Instrucțiunile detaliate pas cu pas îi ajută pe începători să își implementeze ideile de cusut cu ușurință.

Cusut articole practice pentru bebeluși – cusut bavete pentru bebeluși

bavete de cusut pentru bebeluși cu țesături cu model

Lucrurile auto-cusute pentru bebeluși sunt, de asemenea, potrivite ca daruri iubitoare și personale pentru naștere, botez sau diverse alte ocazii. Pentru prima noastră idee de a coase haine pentru copii, cunoștințele de bază despre acul de tricotat și mașina de cusut sunt suficiente. Atunci când alegeți materiale, trebuie să aveți întotdeauna în vedere faptul că bebelușilor și copiilor le place să le pună totul în gură. Prin urmare, este important ca materialele textile selectate să nu conțină substanțe dăunătoare și să nu se spargă ușor. Nu atașați piese mici sau cabluri fixe, deoarece există riscul de a înghiți. Mai presus de toate, designul accesoriilor pentru bebeluși ar trebui să fie practic și colorat.

Instrucțiuni simple de cusut haine pentru bebeluși

materiale lucruri pentru bebeluși instrucțiuni de cusut modele de cusut ace butoane din țesătură

Un salopete, de exemplu, este necesar pentru o lungă perioadă de timp în fiecare gospodărie pentru copii. Puteți coase acest salopete pentru copii dacă nu aveți o mașină de cusut.

Materiale:

Mașină de cusut și / sau ac și fir

Dispozitiv de fixare cu snap sau fixare cu velcro

Modele (pot fi găsite mai jos pentru a le imprima gratuit)

Pix

Fier

Țesătură de bumbac sau pânză de pânză

lucruri pentru bebeluși model de cusut țesături ace instrucțiuni

1. Imprimați modelul și decupați-l.

2. Îndoiți țesătura o dată, fixați hârtia pe țesătură, transferați modelul și tăiați tăietura de două ori (pentru față și spate). Când transferați modelul, calculați o limită de cusătură de aproximativ 1 cm. Calcați țesătura pentru a preveni întinderea acesteia în timp ce coaseți.

fir de țesătură bavete pentru bebeluși lucruri de cusut începător

3. Acum așezați piesele de model una peste alta, cu laturile stângi orientate, și fixați-le în poziție. Lăsați o deschidere de aproximativ 10 cm pentru rotire.

4. Începeți să coaseți salopeta în jurul acelor, lăsând o mică cotă (aproximativ 0,7 cm). Lucrați încet și precis în jurul gâtului pentru a crea o curbă frumoasă și uniformă.

salopete pentru bebeluși lucruri pentru bebeluși coaseți singuri elemente de fixare

5. Tăiați cota de cusătură înapoi la câțiva milimetri, astfel încât mai târziu sălbaticul de casă pentru bebeluși să fie frumos și plat pe partea dreaptă și cusăturile să nu iasă. Acum decupează curba gâtului.

6. Rotiți baveta pentru bebeluș prin deschidere și călcați accesoriul practic pentru bebeluși frumos și neted. Puteți închide deschiderea manual cu câteva cusături îngrijite. Dacă doriți, puteți să cusuiți din nou salopeta.

7. În cele din urmă atașați dispozitivul de fixare cu velcro sau știfturile de presare și baveta este gata.

Modele de cusut haine pentru bebeluși

salopete pentru copii lucruri pentru bebeluș cusut instrucțiuni model

Cusut pânză trosnită pentru bebeluși

cusut cârpă pentru bebeluș cârpă instrucțiuni simple pas cu pas

Dacă sunteți în căutarea unor idei de cadouri drăguțe și utile pentru bebeluși, atunci ați ajuns în locul potrivit cu o cârpă mică, cârcotașă, cu bucle colorate cu care să vă jucați. Bebelușilor le place să se țină ocupați cu o jucărie atât de simplă. Piese colorate, cum ar fi această cârpă trosnitoare, sunt adesea păstrate ca amintiri grozave pentru copii.

cusut pânză crăpată pentru idei pentru copii panglici din țesături colorate

Pentru pânza moale și colorată, veți avea nevoie de:

Tesatura din bumbac 24 cm x 24 cm

Terrycloth 24 cm x 24 cm

Panglici țesute în diferite culori, în total aproximativ 60 cm

Bucăți de tub de prăjire 24 cm x 24 cm

foarfece

rigla

creion

mașină de cusut

Ață de cusut

Pinii

Atașați bucăți colorate de bandă. Coaseți o cârpă crăpată

1. Tăiați un pătrat care măsoară 24 cm x 24 cm de țesătura călcată pentru față și spate. Lăsați tubul de prăjire de două ori când iese din rolă și tăiați de asemenea un pătrat de 24 cm x 24 cm.

2. Acum decupați câteva bucăți de panglică țesută (aproximativ 7 cm lungime). Îndoiți fiecare piesă în jumătate și călcați-o.

3. Luați bucata de tub de prăjire, pliați-o de mai multe ori și faceți găuri în ea cu pumnul de birou.

4. Așezați bucata de țesătură cu partea frumoasă în jos în fața dvs. și distribuiți panglicile țesute în jurul șalului la intervale regulate. Fixați-le în loc cu un știft fiecare.

crăpături jucării de pânză pentru copii mici țesături bucăți de bandă

5. În partea de jos, așezați țesătura cu buclele orientate în sus. Apoi puneți pânza de deasupra deasupra, de asemenea, cu fața în sus, iar ultimul strat este folia care trosnește. Fixați toate piesele în loc și coaseți împreună peste ace cu o cusătură dreaptă. Lăsați o deschidere de rotire unde nu există bucăți de bandă țesută.

6. Tăiați cu atenție colțurile cârpei care trosnește fără a tăia cusătura.

7. Acum atingeți deschiderea și rotiți cârpa care trosnește. Modelați colțurile cu un bețișor sau un știft și călcați pânza colorată.

8. În cele din urmă, coaseți marginea țesăturii aproape de margine cu o cusătură dreaptă. Acesta este și modul în care deschiderea de strunjire este cusută.

Cusut echipament pentru bebeluși – cârpe de râs ca un însoțitor indispensabil

lucrurile ușoare pentru bebeluși practic coase sticla pentru bebeluși

La fel ca îmbrăcămintea pentru prima dată din corpuri, salopete, scutece etc., cârpele din râpă fac parte din echipamentul de bază al bebelușului. Vizuina este adesea destul de umedă, iar cârpele de râpă protejează hainele părinților. Dacă doriți să coaseți singur haine utile pentru bebeluși, atunci următorul proiect de cusut este potrivit pentru dvs..

bricolaj țesături materiale modele de cusut lucruri utile pentru bebeluși

Instrumente și materiale necesare:

foarfece

Pix

Capse sau știfturi

mașină de cusut

Tesatura din bumbac

Tesatura vafe

lucruri pentru copii coase-te idei țesătură dreptunghiuri clip

1. Decupați două dreptunghiuri de aceeași dimensiune din ambele țesături.

2. Așezați modelul de bumbac cu partea frumoasă în jos pe țesătura de vafe. Fixați o latură scurtă și cele două lungi în jur cu știfturi sau capse. Partea deschisă va fi deschiderea de rotire.

foarfece din țesătură modelată tăiate colțuri instrucțiuni de cusut articole pentru bebeluși

3. Acum coaseți cele două părți cu o cusătură dreaptă.

4. Tăiați cu atenție colțurile. Vă rugăm să nu tăiați cusăturile.

5. Intindeți-vă în deschidere și întoarceți cârpa de burp în dreapta. Apăsați colțurile spre exterior cu degetul și călcați foaia pentru bebeluș.

Cusut pânză Burp pentru țesături cu modele colorate pentru bebeluși

6. Îndoiți marginile țesăturii spre interior pe partea deschisă, fixați-le în loc și coaseți deschiderea.

7. În cele din urmă, tăiați pânza de burp cu o cusătură în zig-zag sau o cusătură decorativă.

Cusut pătură pentru bebeluș

începătorii coase pur și simplu pături pentru copii pe două fețe

Unul dintre accesoriile pentru bebeluși pe care le poți folosi oricând atât acasă, cât și în deplasare este fără îndoială o pătură pentru bebeluși care se simte moale și moale și fascinează cu un design drăguț. De asemenea, puteți utiliza pătura reversibilă ca pătură pentru bebelușul dvs. în cărucior, scaun auto sau suport pentru bebeluși. Dacă doriți să umpleți pătura cu lână de volum, o puteți folosi ulterior ca o pătură târâtoare.

tăiați țesătura pentru a măsura instrumentele riglei coaseți singur pături pentru bebeluși

Ustensile de cusut necesare:

Lână Nub 115 cm x 115 cm

Tesatura din bumbac 115 cm x 115 cm

mașină de cusut

Ață de cusut într-o culoare potrivită

Foarfece din țesături

Ruletă

Pinii

Ace de siguranță

creion

cusut pătura pentru bebeluși tăiați țesăturile la dimensiunile colțurilor rotunjite

1. Tăiați țesătura de bumbac la dimensiunea dorită și așezați-o pe fleece. Acum puteți pur și simplu tăia în jurul său și nu mai trebuie să măsurați sau să fixați. Așezați ambele bucăți de țesătură pe partea dreaptă împreună. Marginile ar trebui să fie perfect potrivite între ele.

2. După ce ați tăiat cele două pătrate, puteți rotunji colțurile. Cel mai simplu mod de a obține o curbă uniformă este de a urmări marginea unei plăci cu un creion.

3. Fixați piesele în loc cu știfturi de siguranță mari sau cu știfturi de împingere. Fixați la fiecare 20-25 cm pentru a preveni schimbarea țesăturilor în timp ce coaseți. Neteziți țesăturile din când în când, deoarece lâna este elastică.

4. Și aici trebuie să lăsați o deschidere de rotire de 10-20 cm, astfel încât să puteți întoarce pătura cu două fețe după aceea. Dacă doriți, puteți marca locul deschiderii cu știfturi introduse perpendicular pe margine.

Pini tăiate cu ac în pătură pentru copii

5. Acum puteți coase o dată în jurul păturii cu o cusătură dreaptă. Pentru a obține umflăturile perfecte, puteți ridica piciorușul presor la colțuri, rotiți țesătura ușor, coborâți piciorul și apoi continuați să coaseți.

6. Tăiați cu atenție colțurile fără a tăia în cusătură.

7. Scoateți știfturile de siguranță și întoarceți pătura pentru bebeluși. Lucrați frumos colțurile manual. Calcă pătura.

8. Pentru a închide orificiul de rotire, rotiți marginile țesăturii spre interior și fixați-le astfel încât să obțineți o margine dreaptă. În cele din urmă, puteți cusui pătura pentru bebeluși de jur împrejur cu o cusătură dreaptă. Coaseți cu o limită de cusătură de 1 – 1,3 cm și asigurați-vă că deschiderea este cusută bine.

Idei de cusut pentru bebeluși – instrucțiuni pentru coaserea jucăriilor

bebeluș apucă mingea instrucțiuni de cusut diferite țesături colorate

Bebelușilor și copiilor le plac mingile. Indiferent dacă ești singur sau multicolor, mare sau mic, bebelușii se pot ocupa cu el ore întregi. Se minunează de minge sau o rostogolesc înainte și înapoi. Mai târziu, vă veți bucura să jucați și să prindeți cu el. Dacă sunteți în căutarea unor idei grozave pentru a coase lucruri pentru bebeluși pentru începători, s-ar putea să puteți face o minge din material textil moale și antiderapant..

piese din țesături jucării pentru copii cusut instrucțiuni simple

Materiale:

6 x modelul din diferite țesături (bumbac, jerseu, blugi etc.)

mașină de cusut

Ac si ata

Fiberfill

Minge de zgomot sau disc

eventual pini

Haine pentru bebeluși model de cusut pentru bila de material

jucarii din tesatura mingea pentru bebelusi lucruri pentru copii cusut model de cusut

1. Desenați mai întâi modelul și tăiați de-a lungul liniilor. De asemenea, sunteți binevenit să utilizați materialul în două straturi. Repetați procesul până când obțineți 6 piese de model.

2. Luați două piese de model și așezați-le părțile drepte împreună. Dacă este necesar, fixați bucățile de țesătură în loc cu ace. Mai întâi coaseți partea dreaptă cu o cusătură dreaptă, asigurând începutul cusăturii.

3. Desfaceți acum materialul și așezați următoarea piesă de model laturile drepte împreună pe partea dreaptă. Coaseți din nou bucățile de țesătură și asigurați începutul și sfârșitul cusăturii. De îndată ce ați cusut ultima parte, închideți mingea pentru bebeluși așezând părțile deschise ale modelului una peste alta.

4. Pentru a preveni deschiderea cusăturilor, trebuie să coaseți peste piesele care au fost deja cusute împreună. Coaseți sub mijloc și lăsați o deschidere rotativă de aproximativ 3-4 cm. Începeți să coaseți din nou după deschidere.

5. Întoarceți bila și umpleți-o cu polifundare până când este frumoasă și rotundă.

6. În cele din urmă, închideți mâna frumoasă pentru bebeluși folosind o cusătură pentru saltea.