DIY

Cum să obțineți spațiu de stocare suplimentar acasă

bucătărie shabby-chic-alb-bucătărie-dulap-aparate-integrate-spațiu de depozitare

Dacă casa ta are nevoie de câteva modificări organizaționale, nu te grăbi să crezi că toate opțiunile de stocare sunt urâte sau te va costa mult timp și bani pentru a pune totul în ordine. Soluțiile de depozitare pot fi atât plăcute din punct de vedere estetic, cât și funcționale, atâta timp cât luați decizii inteligente cu privire la acestea. Deci, cum puteți asigura spațiu de stocare suplimentar acasă??

 Spațiu de depozitare acasă: încercați să vă gândiți în afara cutiei

depozitare-extragere-pat-cu-sertare-camera-tineretului-pereți-mov

Unele dintre cele mai bune moduri de a adăuga spațiu suplimentar de depozitare în camerele dvs. este să transformați o parte din mobilierul existent în soluții de depozitare. Gândiți-vă la tot spațiul neutilizat de sub pat, poate că se vor potrivi câteva containere pentru a depozita haine și încălțăminte de care nu aveți nevoie în acest moment. Banca din holul dvs. poate avea o funcție dublă și poate servi și ca suport pentru pantofi. Dacă spațiul este redus în camera de zi sau în sufragerie, luați în considerare schimbarea măsuței de cafea pentru ceva mai mic, în stil vintage. Schimbarea va adăuga o notă de farmec capricios în camera dvs., apoi veți găsi cu siguranță suficient spațiu pentru a stoca jocuri de masă și jucării pentru copii.

Spațiu de depozitare acasă: puteți închide o mulțime de lucruri

ikea-bucătărie-suport-veselă-cârlig-spațiu-de-depozitare-proiectează-casa-ta

Adăugarea opțiunilor de stocare într-o cameră mică sau aglomerată este întotdeauna o provocare. Cu toate acestea, dacă aveți un perete gol și nu l-ați folosit până acum, este momentul să faceți acest lucru. Rafturile sunt geniale pentru depozitarea diferitelor articole, cărți și trucuri. Luați în considerare agățarea de oale și tigăi în bucătărie. Așezați rafturile acolo, astfel încât bucătăria dvs. să nu pară aglomerată.

Cârlige pentru haine-decorative-cușcă-pasăre-metal-hol-idei-de-design

Fii creativ atunci când faci cumpărături

Dacă sunteți interesat să găsiți cele mai frumoase și neobișnuite opțiuni de stocare pentru casa dvs., atunci nu cumpărați primul lucru pe care îl observați. Descoperiți alternative unice! De exemplu, dacă sunteți un grădinar avid, luați în considerare investițiile în cizme inovatoare de cauciuc care se usucă în interior, fără a încurca pardoseala. Există anumite lucruri mici care îți fac imaginația să zboare atunci când te gândești la nevoia de noi soluții de stocare.

Când aveți dubii, adăugați rafturi noi

organizare-idei-ustensile-bucătărie-dulap-sertar-încorporat-aparate-spațiu de depozitare

Dacă descoperiți că dulapurile dvs. sunt prea mari pentru obiectele pe care le aveți, luați în considerare adăugarea de rafturi suplimentare, astfel încât să utilizați mai bine spațiul suplimentar. Este ușor să instalați pereți despărțitori verticali în dulapurile de bucătărie și să păstrați tăvile de copt și capacele pentru oală păstrate cu grijă pe ele.

Dacă te gândești la asta, vei găsi o mulțime de colțuri nefolosite în casa ta care pot servi drept opțiuni de depozitare!

lemn-alb-bucătărie-mobilier-depozitare-idei-design-pentru-bucătării-mici

Spațiu de depozitare acasă – dulapuri de bucătărie practice pe roți

neobișnuit-hol-mobilier-idei-cârlige-pentru-haine-din-lemn-optică-decorativ-alb

Accesorii neobișnuite pentru casă pe hol

pat-cu-solutii-de-depozitare-camera-pentru-adolescenti-birou-modern

 Pat cu spațiu de depozitare pentru camera de tineret

idei-creative-spațiu-de-depozitare-casă-baie-mobilier-upcycling

Soluții de depozitare pentru băi

alb-baie-gresie-din-lemn-rafturi-rustic-prosop-suport-suport-depozitare-idei

baie-podea-nivel-duș-mozaic-țiglă-rafturi-sistem-prosop-șine

baie-perete-design-tavan-sistem-de-rafturi-inalte-fara-usi

spațiu-depozitare-case-idei-scară-din-lemn-rafturi-sistem-pictură-roșie