DIY

Cum îți poți crea singur vaze de flori frumoase?

vase-frumoase-cu-flori-colorate-pictate-DIY-instrucțiuni-decorare de masă

Florile frumoase aduc întotdeauna o notă deosebit de proaspătă ambianței. Nu toate gospodinele au timp și înclinație să aibă grijă de flori proaspete de interior. Însă un ghiveci de flori pe masă la cină este întotdeauna un ochi grozav.

O vază elegantă cu flori frumoase decorează masa de luat masa și este unul dintre accesoriile obligatorii din interior. Florile proaspete și parfumate completează designul camerei și adaugă o notă romantică ambianței. Mirosul său minunat reîmprospătează aerul și vă calmează simțurile.

Astăzi vrem să vă împărtășim idei interesante și ușor de implementat despre cum să ajungeți acasă frumoase vaze de flori poate face obiecte de artizanat fără a cheltui mulți bani. Pentru acest proiect DIY, tot ce trebuie să faceți este să obțineți vopsea în ulei pentru a decora vasele.

Frumoase vaze de flori de făcut-o singură: așa funcționează

Refacerea-nuanțelor-amestec-ulei-vopsea-vase-vechi-ca-vaze-de-flori

Și așa – tot ce aveți nevoie în afară de vopseaua de ulei sunt sticle vechi de sticlă, pe care le transformați în vaze și seringi mari, groase, care pot fi cumpărate în farmacii.

Puteți folosi sticle de sticlă de diferite forme și dimensiuni, în funcție de vaza pe care doriți să o creați. Desigur, ai nevoie și de imaginația și creativitatea ta aici! Pentru a crea vaze frumoase și unice, puteți amesteca mai multe culori sau nuanțe diferite. Rezultatul va fi cu siguranță uimitor!

Umpleți seringa cu vopsea cu ulei

frumoase-vaze-cu-flori-vopsire-seringa-cu-vopsea-umplere

Lucrați pas cu pas așa cum se arată în imagini. Urmați ghidurile noastre foarte atent pentru un rezultat final bun!

Colorează interiorul sticlei

Umpleți-seringa-cu-sticlă-de-vopsea-masă-decor-primăvară-manuală

Mai întâi umpleți seringa cu vopsea! Pentru sticlele mari, sunt suficiente aproximativ 100 ml de vopsea spray. Pe măsură ce întoarceți sticla, distribuiți vopseaua uniform pe interiorul borcanului.

Vaze-frumoase-cu-flori-instrucțiuni-de-a-face-singur

După ce vă asigurați că vopseaua a acoperit totul, întoarceți sticla cu susul în jos pentru a lăsa să curgă excesul de vopsea. Apoi lăsați sticla să se usuce.

vaze-frumoase-cu-flori-fac-tu-singur-sticle-cu-sus-in jos

Decorați noua vază frumoasă cu flori frumoase și parfumate! Invitați-vă prietenii la cină. Cu siguranță vei fi plăcut surprins de abilitățile și abilitățile tale creative! Cu vaze vopsite în culori vii, aduceți un fler elegant în camera dvs. de zi și creați o atmosferă confortabilă acasă!

Vaze interesante lucrate manual 

frumoase-vaze-de-flori-realizare-idei-DIY-sticlă-uscare

Frumoase vaze de flori ca decor de masă

Idei-interesante-vaze-handmade-aranjamente-florale-pentru-masă

Aranjați buchete de flori tăiate

vaze-frumoase-cu-flori-creează-flori-frumoase-tăiate

Idei de decorare-primăvară-decorați-masa-DIY-cu-vaze-cu-ulei-de-vopsea