DIY

Creați-vă propriile clopote de vânt din lemn de drift: Instrucțiuni pentru clopote frumoase cu scoici și mărgele de sticlă

Un sunet de vânt creează tonuri moi care ne relaxează și transformă terasa sau balconul într-o adevărată oază de calm și liniște. Dacă este realizat din materiale naturale, arată și el minunat. Vă explicăm cum vă puteți crea propriile clopote de vânt din lemn de plutire. Aduceți un sentiment maritim în grădină cu scoici, sticlă de mare și margele de sticlă!

Fă-ți propriile clopote de vânt din lemn de plutire

Campanii de vânt din lemn de drift și lemn de Vuka fac instrucțiuni

Un sunet de vânt din lemn de plutire creează un sunet tipic care relaxează simțurile și vă permite să visați la mare și la vară. În cele ce urmează, vă explicăm cum puteți face singuri un astfel de vânt. Prima instrucțiune este pentru un cântec făcut din vuka și lemn de drift. Deoarece lemnul Vuka are în mod natural găuri, vă puteți salva găurind și pur și simplu închideți ramurile din lemn de plutire.

Faceți un sunet de vânt din lemn de drift ca decor de grădină

Pentru a doua idee de meșteșug, aveți nevoie de mai multe ramuri din lemn de drift, margele ceramice, șnur, burghiu pentru lemn și un ac de tricotat.

Procedați după cum urmează:

1. Mai întâi, găuriți o gaură în fiecare ramură de lemn de plutire.

2. Apoi filetați alternativ ramuri din lemn de plutire și margele ceramice. Puteți folosi acul de tricotat pentru a ghida firele prin găuri.

3. Sigilați găurile cu un pandantiv frumos și un nod dublu.

Realizați-vă propriile clopote de vânt din lemn de drift și margele ceramice

Desigur, puteți înlocui mărgelele ceramice cu mărgele de sticlă. Alegeți culori precum verde iarba sau albastru azuriu, deoarece acestea aduc un sentiment maritim în zona exterioară.

Faceți un sunet de vânt din lemn de plutire și scoici: Instrucțiuni

Clopote de vânt din lemn de plutire și scoici și butoane care oferă instrucțiuni

Aveți scoici și sticlă de mare din ultima vacanță pe plajă sau intenționați un weekend la mare și doriți să strângeți materiale pentru un ogar? În cele ce urmează vă vom oferi o idee despre modul în care îl puteți folosi pentru a crea un sunet frumos. Îl puteți condimenta cu butoane mici, margele de lemn și sticlă și bile de sticlă de mare.

Nu toate materialele pot produce sunet. Dacă nu sunteți mulțumit de rezultatul final realizat numai din materiale naturale, atunci sunt ideale barele de sonerie sau clopotele metalice. Ele pot fi găsite în toate magazinele de artizanat și pot fi atașate rapid și ușor. Dar alte articole de uz casnic, cum ar fi lingurile metalice, vor face sunete melodice la fiecare atingere sau în vânt.

Faceți-vă propriile clopote de vânt din lemn de plutire și margele de sticlă

Faceți-vă propriile clopote de vânt din lemn de plutire și margele de sticlă

Pentru următorul proiect de artizanat, veți avea nevoie de următoarele materiale și accesorii:

 • Mărgele de sticlă
 • Driftwood
 • Acrilice
 • banda adeziva
 • 7-8 șuruburi de ochi zincate (pentru lemn)
 • o foarfeca
 • un clește
 • un burghiu cu ciocan
 • un burghiu pentru lemn potrivit pentru burghiu cu ciocan

Cu puțină îndemânare și poate ajutor din partea copiilor, ogarul poate fi terminat rapid. Și datorită culorilor sale vesele, de asemenea, arată minunat și este ideal ca decor de grădină.

Cum se fac clopote de vânt din scoici și lemn de plutire

Pentru proiectul meșteșugăresc, veți avea nevoie de mărgele de sticlă și piatră, șnur, o ramură lungă de lemn de drift, vopsele acrilice, o perie și bandă.

Fă-ți propriile clopote de vânt din lemn de plutire

Primul pas este de a curăța ramura de lemn derivat, lăsați-o să se usuce și apoi lipiți lemnul în jur cu benzi de bandă. Lăsați un spațiu de 4-6 cm între benzile de bandă. Acum puteți vopsi lemnul după cum doriți. Mai întâi aplicați o culoare de bază, lăsați-o să se usuce și apoi punctați lemnul. La cerere, puteți crea, de asemenea, diferite motive, cum ar fi stele, sori, valuri etc. a picta. Lăsați vopselele să se usuce, apoi îndepărtați cu atenție banda. Puteți șterge cu atenție reziduurile de vopsea și lipici cu un burete.

Instrucțiuni pentru Campanii Eoliene de la Idei DIY Driftwood

Apoi, trebuie să înșurubați cârligele cu șuruburi în lemnul de plutire. Cea mai rapidă modalitate de a face acest lucru este să găuriți mai întâi găurile și apoi să înșurubați șurubul de ochi cât de mult puteți cu mâna. Puteți folosi clești pentru ture finale.

Campanii de vânt din lemn de drift cu idei de mărgele de sticlă

Începând de la cele două capete ale ramurii din lemn de drift, înnodează două 15 cm, apoi două 20 cm, apoi două 25 cm și în mijloc o bucată de sfoară lungă de 30 cm până la șuruburile ochiului. Apoi înfășurați mărgele pe fiecare bucată de sfoară. Apoi legați un nod dublu.

Campanii de vânt din lemn de drift fac idei chiar cu mărgele de sticlă

Ogarul finisat este garantat pentru a atrage atenția tuturor prin culorile sale vesele.

Clopote de vânt DIY realizate din lemn de drift, scoici și sticlă de mare

Cum să faci clopote de vânt din lemn de drift și scoici

Ultima idee de bricolaj este super simplă și poate fi implementată fără mult efort și instrumente. Pentru clopoțelele de vânt din lemn de plutire, scoici și sticlă de mare, veți avea nevoie de următoarele materiale:

 • Crustacee
 • Pahar de mare
 • două bucăți de lemn în derivă
 • Cablu de iută

Tăiați doar câteva bucăți de șnur de iută și folosiți-le pentru a închide scoicile și bucățile de sticlă de mare. Pentru a face acest lucru, înfășurați bucățile de cablu de două ori în jurul lemnului și legați un nod dublu.

Agățați jumătate din scoici pe prima bucată și restul pe cea de-a doua bucată de lemn de drift. Acum nu mai rămâne decât să conectați cele două ramuri ale lemnului de drift – înnodați pur și simplu o bucată de cablu de iută mai întâi la partea superioară și apoi la cea inferioară. Pentru a fi sigur, verificați dacă soneria este echilibrată.

Clopote de vânt din lemn de plutire și scoici și butoane care oferă instrucțiuni