DIY

Construiți din carton bucătăria propriilor copii – O instrucțiune simplă de asamblare

Construiți singuri o bucătărie pentru copii instrucțiuni-cutii-simple-din-carton

Fiecărei mame îi pasă de îndeplinirea dorințelor copilului său și de a-i oferi o atmosferă de viață plăcută. Și ce modalitate mai bună de a face acest lucru decât diverse zone de joacă în care copiii se pot cufunda în lumea lor fantastică și o pot lăsa liberă. Rodessa Villanueva-Reyes a implementat un proiect interesant pentru fiica ta după ce a descoperit că îi place să petreacă mult timp în bucătărie. Este o bucătărie drăguță de joacă care nu necesită abilități speciale de construcție. Și tu poți face una Construiește-ți singur o bucătărie pentru copii și asta cu materiale foarte obișnuite.

Construiți singur bucătăria copiilor – distribuiți cutii de carton

bucătărie pentru copii-construiește-te-singur-pas-1-construcție-instrucțiuni-joacă bucătărie

Ai nevoie doar de carton pentru a putea construi singur această bucătărie simplă pentru copii. Acesta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a folosi cutiile de carton acumulate pentru o cauză bună. În plus, îl faci pe copilul tău foarte fericit și îi oferi posibilitatea de a-și petrece timpul liber util în interior, într-o zi ploioasă sau rece. Instrucțiunile de construcție pentru bucătăria copiilor sunt mai ușor de implementat decât ați putea crede. Incearca-l!

Planificați și construiți singur bucătăria copiilor

bucătărie pentru copii-construiți-vă-vă-jucați-colț-bricolaj-proiect-începători

Cutiile de carton trebuie să fie de dimensiuni diferite dacă construiți singur o bucătărie pentru copii. Cutiile pentru tejghea, cuptor și chiuvetă trebuie adaptate la dimensiunea copilului tău. De asemenea, aveți nevoie de unele mai mici pentru, de exemplu, dulapuri mai mici sau un cuptor cu microunde. Faceți frigiderul dintr-o cutie de carton mai înaltă. Numărul exact este dificil de determinat în prealabil. Acest lucru depinde, printre altele, de cât de mare va fi bucătăria de joacă și de câte accesorii ar trebui să existe. Dacă ați adunat o mulțime de cutii de carton, puteți construi singur bucătăria copiilor. Pentru a face acest lucru, așezați-le pe peretele respectiv. Acum puteți începe să planificați dimensiunea și forma. Uită-te la cutii ca blocuri de construcții. Dacă este necesar, schimbați unele, schimbați tipurile de dulapuri și experimentați până când veți obține bucătăria perfectă. Acesta este cel mai bun mod de a afla dacă trebuie să obțineți mai multe cutii și în ce dimensiuni și forme.

Proiectați ușile dulapului

construiește-propria-bucătărie-carton-idee-fată-albastră

Dacă sunteți mulțumit de compoziție, puteți juca cu ușile dulapului. Mai întâi desenează-le în mijlocul fiecărei cutii cu un pix. Același lucru este valabil și pentru frigider, cuptor cu microunde și cuptor. Apoi tăiați cu atenție liniile cu un cuțit cutie. Acum copilul dumneavoastră poate deschide și închide ușile dulapului fără prea mult efort. Dacă este necesar, vă puteți gândi și la un fel de încuietoare pentru dulapuri dacă construiți singuri bucătăria copiilor.

Decorează bucătăria

construiți-vă-propriul-bucătărie-bricolaj-dulapuri-cu-cuptor-cu-ferestre

Întrucât cutiile de carton par cu greu atractive și cu siguranță nu sunt potrivite pentru copii, trebuie să folosiți culori strălucitoare. Există diferite opțiuni. Pentru unul, desigur, puteți folosi vopsea – de exemplu, vopsea acrilică. Cu el puteți desena singur orice modele și motive. Pe de altă parte, foliile și autocolantele sunt, de asemenea, potrivite. Le puteți lipi cu ușurință pe suprafețele vizibile ale dulapurilor de bucătărie. În funcție de vârsta copilului tău, îi poți lăsa și pe tine să te ajute să construiești singur bucătăria copiilor.

Accesorii potrivite

construiește-ți singur bucătăria copiilor bar-laptop-roz

Deoarece bucătăria mamei servește drept inspirație, copilul tău va avea, desigur, nevoie și de aceleași accesorii. Ați adăugat deja un cuptor cu microunde, frigider și cuptor. Aparatele mici de bucătărie încă lipsesc. Multe magazine de jucării au aceste produse gata făcute, astfel încât să puteți cumpăra ceea ce aveți nevoie. Important este să luați jucării care nu sunt grele. Plasticul gol sau chiar hârtia sunt cele mai bune. La urma urmei, bucătăria de joacă este doar din carton și nu poate suporta nicio greutate mare. Puneți vase de plastic sau chiar farfurii de hârtie în dulapurile mici. Acestea din urmă sunt oferite chiar în culori frumoase și modele în magazinul de petreceri.

Construiți-vă propria bucătărie pentru copii cu o chiuvetă

Construiește-ți singur o bucătărie pentru copii fereastră-chiuvetă-tapet-colorat

Chiuveta nu este atât de dificil de imitat. Puteți folosi o tigaie veche sau un castron din metal. Tăiați o gaură în dulapul ales, care este mai mică decât diametrul exterior. Puneți recipientul și chiuveta este gata. O pompă pe care o luați dintr-un săpun gol pentru mâini este potrivită ca robinet. Este foarte eficient dacă proiectați chiuveta sub o fereastră artificială. Acest lucru face ca bucătăria să arate mult mai confortabilă și mai autentică. Puteți utiliza orice imagine de peisaj ca fundal sub forma unui poster sau puteți imprima ceva.

Blocați aparatele de bucătărie

bucătărie pentru copii-construiește-te-frigider-cuptor-ideea de rochie

Butoanele sau sticla cuptorului cu microunde și a cuptorului pot fi, de asemenea, imprimate cu ușurință. Dacă preferați ceva individual, pur și simplu pictați-l pe voi înșivă. Desigur, acest lucru necesită și mai mult timp. Cu toate acestea, puteți utiliza propriul cuptor sau cuptorul ca șablon. După ce ați construit singur bucătăria copiilor, nu uitați câteva decorațiuni. Plantele artificiale, de exemplu, sunt o idee grozavă sau o copertină și de ce nu picturi murale, dacă există spațiu pentru ele.

Zona de joacă excelentă

bucătărie pentru copii-construiește-te-singur-te-joc-copertină-hârtie-materiale naturale

Exemplul de bucătărie a fost integrat în bucătăria mamei. Dar dacă nu aveți spațiu acolo, puteți alege desigur o altă locație dacă doriți să construiți singuri o bucătărie pentru copii. Pe de o parte, există camera pentru copii, unde copilul dumneavoastră se poate juca netulburat. Dacă nu există nici spațiu, s-ar putea să găsiți un spațiu liber în camera de zi sau în altă cameră. Important este să te gândești bine la asta. La urma urmei, nu doriți să remodelați și să rearanjați totul după câteva săptămâni doar pentru că descoperiți brusc că a devenit prea strâns.