DIY

Construiește-ți propriul suport pentru pantofi – idei originale de imitat

Construiți-vă propriul suport pentru pantofi - idei-benzi de tavan-perete

Îți plac pantofii și ai absolut nevoie de un loc pentru depozitare? Apoi, puteți construi cu ușurință un raft pentru pantofi. Dar, chiar dacă nu sunteți un fanatic al pantofilor, ci pur și simplu aveți o familie numeroasă, de exemplu, veți fi recunoscător să aveți un suport practic pentru pantofi, care nu numai că are spațiu pentru toți pantofii, dar și arată bine. Și nu este atât de dificil să construiești un astfel de raft. Având în vedere acest lucru, am dori să vă oferim o selecție excelentă de idei pentru Construiește-ți propriul suport pentru pantofi care vor găsi cu siguranță o utilizare practică.

1. Construiește-ți propriul suport pentru pantofi – Rafturi obișnuite

Construiește-ți propriile idei de ghete-cizme-stiletto

Dacă aveți suficient spațiu, puteți folosi și rafturi obișnuite pentru a vă păstra pantofii. Datorită dimensiunilor sale mari, există spațiu pentru o mulțime de pantofi, astfel încât să puteți aranja cu adevărat toate perechile.

2. Nișă de perete

Construiți-vă-propriul-suport-pentru-pantofi-idei-nișă-construi-bar

Puteți folosi o nișă în perete într-un mod minunat și puteți construi un suport pentru pantofi pentru tocurile înalte. Pur și simplu atașați câteva bare și agățați-vă pantofii de călcâi. Pare o operă de artă, nu crezi?

3. Un raft din țevi

raft-pentru-pantofi-construiți-vă-idei-vechi-țevi-raft

Dacă construiești singur acest impresionant suport pentru pantofi, nu numai că îți poți păstra pantofii acolo. Există, de asemenea, spațiu pentru alte articole, cum ar fi cărțile. Pentru un aspect vintage, utilizați tuburi metalice, care sunt, de asemenea, cel mai bine realizate din cupru.

4. Cutii din lemn

Construiți-vă-propriile-idei-de-raft-pentru-pantofi-convertiți-cutii-de-vin

Puteți utiliza, de asemenea, acest exemplu de construire a propriului suport pentru pantofi, dacă sunteți în căutarea unui aspect vintage. Folosiți astfel de cutii de lemn agreabile pentru a construi un suport pentru pantofi, stivuindu-le pur și simplu unul peste altul. De asemenea, puteți să le înșurubați și să le atașați de perete pentru o mai mare stabilitate.

5. Bancă vintage

raft-pentru-pantofi-construiește-propriile-idei-spațiu-de-depozitare-bancă-ponosită

Un dulap scăzut funcționează excelent ca raft pentru pantofi. Pur și simplu scoateți orice ușă și utilizați suprafața ca o bancă pentru a vă pune mai ușor încălțămintea. Dacă nu aveți un dulap la îndemână, puteți construi singur un astfel de suport pentru pantofi fără eforturi mari. Designul vizual depinde în totalitate de dvs. A fost ales din nou aspectul vintage la modă.

6. Construiește-ți propriul suport pentru pantofi – sub scări

Construiește-propriile-idei-sub-scări-construiește-ți propriul-suport-pentru-pantofi

Folosiți spațiul liber de sub scări și construiți sertare în care să puteți integra rafturile pentru pantofi. De asemenea, puteți păstra acolo alte lucruri, cum ar fi agenți de curățare sau prosoape.

7. La ușă

raft-pentru-pantofi-construiți-vă-idei-ușa din spate

De asemenea, puteți transforma partea din spate a ușii într-un suport pentru pantofi. Puteți construi singur acest suport pentru pantofi adăugând câteva bare pentru a vă ține pantofii. Acest lucru asigură ordinea!

8. Construiește-ți singur un suport rotativ pentru pantofi

raft-pentru-pantofi-construiește-propriile-idei-economie-de-spațiu-circulară

Această variantă a unui raft pentru pantofi este, de asemenea, foarte populară. Acest lucru se datorează în principal faptului că oferă spațiu pentru multe perechi de pantofi, la care se poate ajunge cu ușurință folosind funcția de rotație. Dacă doriți să construiți singur un astfel de suport pentru pantofi, îl puteți proiecta și astfel încât fiecare nivel să poată fi rotit individual.

9. Un raft lung

raft-pentru-pantofi-construi-propriile-idei-rafturi-din-lemn-tije-metalice

De asemenea, îți poți construi singur un suport de pantofi impresionant în acest fel. Aveți nevoie doar de plăci tăiate la dimensiune pentru cadru și pentru compartimentele individuale. Lăsați panta să se îndrepte spre perete, astfel încât pantofii să fie susținuți.

10. Skateboard-uri

Construiți-vă propriile idei-suport-pantofi-skateboard-uri-pentru-tineri

Pentru cei sportivi dintre voi, această idee de a vă construi propriul suport pentru pantofi este, de asemenea, foarte potrivită. Ți-ai luat un skateboard nou, dar cele vechi sunt prea bune pentru a le arunca? Apoi, le puteți folosi doar pentru a construi acel atelier de mult așteptat de care aveți atât de multă nevoie. Chiar practic, nu-i așa??

construiește-ți propriul suport pentru pantofi comoda hol oglindă orhidee

suport pentru pantofi construiește-ți propriile cutii de genți din lemn

construiți-vă propriul suport pentru pantofi saci transparenti dulap din plastic

Construiți-vă propriul suport pentru pantofi, spațiu mare de depozitare a lemnului alb, rotativ

construiește-ți propriul suport pentru pantofi bancă ideea dulapuri tapițerie laminat