DIY

Construiește-ți propriul dulap – 31 de idei creative pentru dulapuri DIY pe hol

idei pentru garderoba lemn galben tablă cutie poștală flori cârlig

Un vestiar oferă spațiu pentru a atârna paltoane, jachete, pulovere, eșarfe și pălării și este o soluție bună dacă doriți să aduceți ordine acasă. Există două tipuri de vestiare: independente și montate pe perete. Un vestiar poate fi funcțional și decorativ în același timp. În loc să cumpărați o piesă scumpă, vă puteți construi propriul dulap. Vestiarele sunt adesea trecute cu vederea ca un element decorativ cu fler artistic și ascunse sub îmbrăcăminte și accesorii. Aici vă oferim câteva idei originale și creative de garderobă pentru hol, care ar putea deveni adevărate momente culminante în casa dvs..

Construiește-ți propriul vestiar – motivul copacului

idei pentru garderobă motiv copac frunze negre geacă eșarfă

Un suport pentru haine poate fi ușor asociat cu un copac. Îți poți atârna pălăria pe una dintre ramurile sale. Acest motiv s-a schimbat ușor în ultimii ani, iar copacii seamănă mai mult cu siluetele de pe perete. Cumpărați un autocolant de perete pentru copac și adăugați cârlige pentru haine la capătul ramurilor. Acest lucru creează un efect frumos, ca și cum hainele ar fi atârnat pe ramuri. Alegeți o culoare atrăgătoare, care contrastează frumos cu culoarea peretelui. Sau puteți construi un dulap original folosind mânere vechi ale ușilor și butoane pentru sertare în loc de cârlige. Găsiți mânere de ușă de epocă la piețele și magazinele de vechituri și proiectați-vă piesa unică. Acum puteți privi mai multe idei originale.

Idei pentru garderoba din cupe

idei pentru cupe garderobă paltoane roșii albe negre

Cu un vestiar auto-construit, puteți oferi holului sau zonei de intrare a apartamentului dvs. o notă foarte individuală. Puteți fi sigur că dulapul de perete va fi un adevărat ochi pentru oaspeții dvs. și îi va uimi. Înainte de a te apuca de treabă și de a realiza o idee unică, creativă, ia în considerare mai întâi ce dimensiune ar trebui să aibă. Dimensiunea depinde în primul rând de spațiul disponibil pe hol. Dacă zona de intrare este îngustă, un suport de haine suspendat pe perete sau tavan este o idee practică și care economisește spațiu. Un suport pentru haine suspendat este, de asemenea, o soluție bună dacă doriți să vă aranjați atât pantofii, cât și jachetele. Dacă zona de intrare este suficient de mare, suportul pentru haine în picioare este o alternativă bună. Standurile sunt, de asemenea, foarte potrivite dacă doriți să vă păstrați umbrelele pe hol.

Pur și simplu faceți-vă singuri cârlige – 13 idei originale

20 de idei pentru designul holului, cu decalcomanii de perete și cârlige

Cârlig de perete în holul mic ca înlocuitor pentru economia de spațiu pentru vestiar

Folosiți ramuri pentru vestiar

idei pentru dulap ramuri pălării gri

Practic, cârligele pentru haine sunt cea mai bună opțiune pe holul îngust. Luați în considerare, de asemenea, ceea ce doriți să găzduiți și ajustați dimensiunea la nevoile dvs. Indiferent de varianta pe care o alegeți, ar trebui să existe suficient spațiu pentru mișcare pe hol. Gândiți-vă la cel mai bun loc pentru a poziționa cârligele sau suportul pentru haine. Vestiarele, situate în imediata apropiere a ușii apartamentului, sunt practice. Deci, puteți închide jacheta confortabil și puteți evita plimbările lungi prin tot holul. Dacă aveți o alcovă pe hol sau poate o zonă inutilizabilă, puteți poziționa vestiarul acolo. Singura cerință pentru aceasta este ca spațiul oferit să fie ușor accesibil, mai ales dacă aveți copii. Dacă doriți ca ei să-și închidă jachetele singuri, probabil că puteți proiecta o garderobă potrivită pentru copii și colorată, astfel încât cei mici să se simtă la fel ca adulții.

Vestiar cu aspect retro, cu bile colorate

idei pentru garderoba bile colorate idee sarma metalica retro

Dacă ați ales deja locul exact pentru garderoba auto-realizată și ați planificat forma, trebuie să alegeți materialul potrivit pentru aceasta. Dacă doriți să utilizați materiale ușor de lucrat, lemnul este o alegere bună. De exemplu, puteți crea un copac atrăgător pentru garderobă din diferite plăci și șipci. Puteți proiecta „ramurile” individuale ale copacului după conținutul inimii voastre. Culorile strălucitoare sau culorile contrastante conferă zonei de intrare o notă personală și proaspătă. Ești o natură aventuroasă și îți place să călătorești ori de câte ori apare ocazia? Apoi, poate, puteți proiecta lamele individuale, cum ar fi semnele de nume de loc și să notați destinațiile de călătorie pe care doriți să le vizitați în viitor. Semnele care arată direcția pentru camerele individuale din apartamentul dvs. sunt, de asemenea, o variantă distractivă. Dacă doriți, puteți crea autoportrete frumoase în loc de fonturi. Pictarea unei farfurii cu tacâmuri sau reprezentarea unui pat pentru dormitor face o impresie drăguță și amuzantă. De fapt, nu sunt necesare materiale scumpe pentru a realiza idei originale pentru dulapuri în câțiva pași simpli.

Garderoba DIY – 7 instrucțiuni simple și o mulțime de idei creative și inspirație!

Construiește-ți propriul dulap din paleți – instrucțiuni și idei

Construiți-vă un vestiar dintr-o ușă veche: instrucțiuni și idei suplimentare

Construiți-vă propriul dulap – mânerele și butoanele ușilor

idei pentru garderoba-hol-do-it-yourself-sertare-vechi-butoane-butoane

De exemplu, dacă doriți să creați un fler rustic, puteți utiliza, de asemenea, materiale mai stabile, cum ar fi țevile și să proiectați un dulap creativ. La fel ca mobilierul în stil industrial, garderoba tubulară va fi cu siguranță un succes care va atrage priviri entuziaste. O singură piesă este creată în cel mai scurt timp dintr-o singură țeavă și doi conectori de țevi pe care îi atașați de perete. Tot ce trebuie să faceți este să obțineți niște umerașe și să vă atârnați jachetele și paltoanele. În ceea ce privește suspensia, puteți alege între umerașe și cârlige.

Placi cu modele geometrice

idei-garderoba-hol-faci-tu-singur-albastru-vechi-dulap-butoane-upcycling

Dacă doriți să utilizați cârligele disponibile în comerț, puteți crea un aspect jucăuș prin atașarea cârligelor decalate în înălțime. Puteți realiza cârlige pentru haine din mânerele vechi ale dulapului, mânerele ușilor, lingurile sau, de ce nu, din mânerele umbrelelor. Puteți evoca din nou schema de culori după cum doriți, pictând peste cârlige în culoarea dorită sau acoperindu-le cu o țesătură modelată.

Chic industrial pe hol

idei-garderoba-hol-conducta-perete-carlige

Dacă vrei să faci o declarație îndrăzneață în casa ta, alege un dulap construit din țevi și fitinguri. Acest design este un mod frumos de a refolosi lucrurile vechi. Găsiți accesorii pentru robinet, consolă sau alte piese care pot fi utilizate ca cârlige pentru haine.

Mânerele umbrelei vechi în loc de cârlige

idei-garderoba-hol-sus-ciclism-suport-umbrela

Copac alb pentru vestiar

idei-garderoba-hol-copac-alb-vopsit-albastru-deschis-perete-vopsea

 Linguri cu nume

idei-garderoba-hol-upcycling-lingura-nume-membri-familiei

 Furci funky ca cârlige

idei-garderoba-hol-upcycling-furculita-lamela din lemn

 Model drăguț de animale

idei pentru vestiar-hol-siluete-animale-culoare-albă

Perfect pentru stilul maritim sau shabby chic

idei-garderoba-hol-maritim-stil-padele

 Eclectic cu diferite cârlige

idei-dulap-hol-panou-din-lemn-butoane-vechi-usi

 Folosește o ramură bizară

idee-garderobă-ramuri-acoperiș înclinat-îmbrăcăminte pentru copii

Construiește-ți propriul dulap dintr-un skateboard vechi

skateboard wall vestiar roll roll diy idea

garderoba-idee-pinboard-salut-font

vestiar-hol-idee-design-partiție-perete-oglindă

vestiar-hol-idee-bandă de mesteacăn-ramură-iută

garderobă-de-sine-cu-tije-de-lemn-fă-o-singură

idei-dulap-hol-utilizare-sertare-butoane-perete-cârlige

idei-garderoba-hol-scaune-vechi-perete-atasate

perete-din-lemn-vestiar-construi-te-idei

vestiar-hol

idei-garderoba-camera copiilor-figuri-animale-pictate in rosu

vestiar-coridor-idee-biliard-bilă-cifre-cârlig-de-perete

vestiar-hol-lemn-de-perete-înclinat-de-fire-înfășurate-picioare

idei-dulap-hol-roșu-copac-construiește-te

bricolaj-dulap-hol-umerase-croșete-perete tăiate

creativ-vestiar-hol-direcții-cameră-negru