DIY

Construiește-ți propria lampă creativă din bețe de gheață – idei de bricolaj cu instrucțiuni

Lampă realizată din bețe de gheață lampă de masă-construiește-te-singur-cu-hârtie

Dacă sunteți în căutarea unui nou proiect DIY pentru apartament, atunci ați ajuns în locul potrivit. Puteți găsi o mulțime de idei grozave pentru una în acest articol Lampă cu gheață, că te poți construi acasă și astfel poți proiecta creativ apartamentul. Lasă-te inspirat de ideile noastre pentru veioze, abajururi și veioze mici!

Lampă de designer realizată din betisoare pentru o casă modernă

Lampă realizată din bețe din gheață de designer-lumini-lămpi de podea-fabbian

Designerul francez Matali Crasset a proiectat o colecție de lămpi creative pentru producătorul italian de iluminat Fabbian. Designul abajururilor amintește de mici bețișoare de înghețată care au fost colectate din înghețata pe care ați mâncat-o. Această lampă de podea elegantă din lemn poate fi utilizată ca sursă de inspirație pentru proiectele dvs. de bricolaj pentru o lampă din betisoare din gheață.

Lampă de gheață pentru o atmosferă naturală

Lampă realizată din betisoare din gheață spiralată-creativă-creativă

Figurile creative pot fi cusute cu bastoane de gheață în diferite dimensiuni și transformate într-o lampă frumoasă. Deoarece bețele de înghețată sunt de obicei din lemn, ele creează o atmosferă naturală în cameră. Structura lemnului permite trecerea unei lumini calde, iar construcția lămpii creează efecte de iluminare frumoase în cameră.

Construiți-vă o lampă spirală din bețișoare de gheață

Lampă realizată din bețișoare de gheață în formă de spirală creativă

Dacă sunteți un începător la artizanatul popsicle stick, încercați mai întâi un proiect mai simplu. O lampă în spirală poate fi realizată cu ușurință din betisoare din lipici și lipici fierbinte. Mai întâi, faceți o bază pentru aceasta, așezând bastoanele de înghețată una lângă alta. Apoi faceți un triunghi pe el și lipiți-l. Acum ar trebui să construiți pur și simplu mai multe triunghiuri deasupra acestuia, abaterea puțin de la triunghiul de mai jos. În cele din urmă, veți obține o spirală din bastoane de gheață în care puteți așeza o lampă mică sau un șir de lumini.

Lampă DIY din bețișoare de înghețată – materiale

Construirea unei lămpi din betisoare din gheață-instrucțiuni-materiale

Pentru a face lămpi originale din betisoare de gheață, aveți nevoie de un adeziv bun pe lângă spatula de lemn, cum ar fi un pistol de adeziv fierbinte. Pentru acest proiect special DIY sunt necesare câteva cuburi de lemn și o lumânare cu LED.

Faceți o lampă din bastoane de gheață ca un turn – instrucțiuni

lampă-fabricată-din-gheață-bețe-de-asamblare-instrucțiuni-turn-tinker

Mai întâi faceți o bază pătrată și lipiți un alt stick de gheață pe fiecare dintre cele patru margini. Acum lipiți două spatule de lemn una lângă alta pe părțile opuse. Apoi, lipiți cuburile de lemn pe margini și continuați structura. Când partea inferioară a turnului este gata, puteți închide golurile mari de pe laturi cu bețe de gheață.

Formați acoperișul lămpii turnului

Lămpi făcute din bețișoare de gheață-turn-acoperiș-bețe de înghețată

În ultimul pas puteți face un acoperiș pentru turn. Creați un cadru din bastoanele de gheață pe care le strângeți la fiecare pas pe care îl faceți. Urmați instrucțiunile din imagini. Când construcția este terminată, puteți plasa pur și simplu lumânarea cu LED-uri în lampă și ați terminat.

Lampă DIY realizată din bastoane de gheață cu vază de sticlă

lampă-fabricată-din-gheață-bețișoare-turn-bază-sticlă-vază

Dacă puneți o lumină de ceai sau o lumânare cu LED într-o vază de sticlă, aceasta va oferi camerei o strălucire caldă. Dacă doriți să faceți un turn din bețe de gheață și să îl utilizați ca o lampă de masă elegantă, puteți pune o vază potrivită în ea și vă puteți bucura de lumina redusă.

O lampă colorată din betisoare din gheață lucrează cu copiii

Lampă-fabricată-din-înghețată-bețișoare-cu-copii-colorate

O lampă sau un felinar cu efect colorat pot fi ușor tencuite cu câteva bețe de înghețată, niște hârtie de ceară și creioane colorate. Decorați patru foi de hârtie de ceară cu culori strălucitoare, faceți rame pătrate din bastoane de gheață și asamblați diferitele părți. Cu o lumină adecvată în mijloc, veți obține o lampă de noapte sau un felinar colorat, care se potrivește perfect cu camera copiilor.

Lampă cub fabricată din bețișoare de înghețată și hârtie

Lampă-fabricată-din-gheață-bețele-lampă-pătrată-hârtie-lampă de noapte

Dacă acoperiți cu hârtie lampa de casă făcută din bețe de gheață, puteți evoca efecte minunate de lumină în cameră. Puteți folosi atât hârtie albă, cât și hârtie colorată. Cu toate acestea, hârtia nu trebuie să fie prea densă pentru a nu estompa complet lumina.

Instrucțiuni video: construiește-ți propria lampă de masă creativă din bețe de gheață

Faceți un abajur din bastoane de gheață

Faceți-vă-lampă-din-înghețată-bețișoare-candelabru-dumneavoastră

Pentru acest proiect creativ de bricolaj aveți nevoie de trei rame de broderie de diferite dimensiuni, bastoane de gheață și spatule din lemn, precum și unele sârme de legare, știft de îmbrăcăminte și pistolul de lipit fierbinte. Ar trebui să lipiți bastoane de înghețată de dimensiuni adecvate pe ramele de broderie și să le lăsați să se usuce bine. Apoi, piesele individuale sunt construite împreună cu bețe de gheață, sârmă de legare și lipici pentru a forma un abajur elegant din lemn.

Construiește-ți propria lampă creativă din triunghiuri

Faceți-o lampă-din-gheață-cu-instrucțiuni-faceți-un-triunghi

Cu bastoane de gheață puteți asambla multe figuri geometrice și le puteți folosi pentru a crea lămpi de masă creative. Următorul proiect este pentru o lampă care arată ca o figură geometrică complicată, și anume icosaedrul. Această figură este alcătuită din mai multe triunghiuri și este perfectă pentru o lampă creativă din bastoane de gheață.

Instrucțiuni – realizați și asamblați triunghiuri

lampă-fabricată-din-înghețată-bețișoare-instrucțiuni-lipici-triunghiuri-împreună

Pentru a face această lampă din bastoane de gheață, ar trebui să faceți mai întâi un total de douăzeci de triunghiuri din bastoane de gheață folosind pistolul de lipire fierbinte. Apoi primul lucru pe care îl faci este să construiești un fel de capac format din șase triunghiuri prin atașarea laturilor cu bandă și a colțurilor cu lipici fierbinte.

Faceți-vă o lampă geometrică din bastoane de gheață

lampă-făcută-din-gheață-bețișoare-forme-geometrice-creative

În cele ce urmează ar trebui să faceți o rețea de trei triunghiuri și să o atașați la capacul deja terminat. Din nou, utilizați pistolul de adeziv fierbinte doar pe punctele de colț și lăsați adezivul să se usuce bine înainte de a trece mai departe.

Faceți lampă de icosaedru din bastoane de gheață

Construiți-vă-propriul-lampă-din-gheață-bețe-instrucțiuni

Urmați același model până când obțineți întreaga ei figură. Dacă ți se pare dificil să creezi această figură, poți da frâu liber creativității tale și poți încerca o altă figură. La final, lampa va arăta la fel de bine.

Lampă de noapte DIY cu lumină de ceai

Lampă-fabricată-din-gheață-bețișoare-iluminare-idee-tealight

În lampa finită, puteți fie să integrați un suport pentru lampă cu un cablu, fie pur și simplu să puneți o mică lumină de ceai. Puteți decora această lampă de noapte după cum doriți și o puteți folosi ca iluminat de noapte pentru dormitoare sau camere pentru copii.

Lampă originală realizată din bețe de gheață cu abajur

Construiți-vă-lampa-de-înghețată-bețișoare-de-hârtie-mache

Cu bețișoare de gheață, lămpile de masă creative cu multe modele diferite pot fi adaptate. Dacă îți place să faci obiecte de artizanat cu hârtie machiată, atunci poți evoca un abajur frumos pentru lampă din bețe de gheață.

Lampă de masă DIY din betisoare din gheață cu abajur din hârtie mache

Faceți-o lampă-din-gheață-bețe-de-hârtie-mache-abajur

Pentru fabricarea acestei lămpi de masă sunt folosite bețe de gheață de diferite dimensiuni. Baza este formată din mici bețișoare din gheață, cu spatule mai mari din lemn folosite pentru partea de mijloc. Pentru a face abajurul, puteți acoperi un balon cu hârtie mache și tăiați forma dorită din acesta.

Faceți o lampă simplă din betisoare din gheață

Construiți-vă-lampa-de-gheață-dreptunghiulară

Cu mai multe bețișoare de gheață și un suport de lampă cu cablu, puteți face lămpi la fel de simple și care să arate încă frumos în interior. O astfel de lampă aruncă o lumină caldă și evocă minunate reflexii de lumină pe pereți.

Lampă de masă triunghiulară din bețe de înghețată

lampă-fabricată-din-bețișoare-de-gheață-formă-triunghiulară-pere

Pentru forma lămpii de masă simple puteți alege dintre triunghi, pătrat, pătrat sau chiar pentagon. Cu hârtia în diferite culori puteți evoca efecte minunate de culoare în cameră.