DIY

Coaseți o geantă din blugi vechi – instrucțiuni și idei simple

Geantă din blugi vechi aproape de instrucțiuni-școală-de-călătorie-mare

unu Geanta din blugi vechi este un proiect de upcycling perfect pentru weekendul care vine. Această geantă este robustă, modernă și foarte ușor de făcut acasă. Tot ce aveți nevoie sunt câteva abilități de cusut de bază. Puteți găsi instrucțiuni detaliate și alte idei grozave pentru buzunarele de blugi DIY în articol!

Coaseți o geantă din blugi vechi – materiale

blugi-vechi-reciclează-geanta-de-închidere-materiale

Toată lumea iubește blugii pentru că sunt confortabili și oferă o varietate de combinații vestimentare. Cu toate acestea, dacă blugii vechi sunt rupți undeva sau nu se mai potrivesc, atunci puteți coase o geantă frumoasă din ei. Mai jos veți găsi instrucțiuni pas cu pas pentru o geantă de mână de blugi pe care o puteți face singură. Mai jos este lista materialelor și instrumentelor necesare.

Materiale:

– Blugi vechi

– două curele

– nituri

Instrumente:

– foarfece de pânză

– Foarfece

– mașină de cusut

– punte sau pumn

– ciocan

– ruletă

– Pinii

blugi-vechi-reciclează-geanta-închide-instrucțiuni

Cheia succesului aici este să folosești o pereche veche de blugi care sunt confecționați dintr-o țesătură din denim robustă și nu prea elastică! Țesăturile elastice sunt mult mai dificil de lucrat, deoarece tind să se extindă atunci când tăiați și coaseți.

Coaseți o copertă a broșurii în U – instrucțiuni simple și idei excelente de bricolaj

Reciclați blugii vechi – ceva nou poate fi modificat?

Cadouri pentru tineri sau cusute pentru naștere – 12 idei și instrucțiuni DIY

Coaseți o geantă din blugi vechi – instrucțiuni

Geantă din blugi vechi închideți-instrucțiuni-tăiați-picioarele-pantalonilor

Odată ce ați adunat toate materialele și instrumentele necesare, puteți începe proiectul DIY. Mai întâi așezați blugii în fața dvs. și tăiați un picior la 50 de centimetri. Tăiați de-a lungul cusăturii și dezvăluiți țesătura. Repetați procesul cu celălalt picior de pantaloni și așezați-le exact una peste alta. Măsurați o secțiune de 20 cm în centru de-a lungul fundului pieselor. Tăiați spre tivul piciorului într-un unghi, astfel încât rezultatul să fie un trapez.

Colțurile și fundul sacului

blugi-vârstă-de-buzunar-aproape-de-instrucțiuni-tăiere-pe-colț

Acum decupează colțurile și fundul sacului. Măsurați și tăiați 50 de centimetri de la vârful unui picior de pantaloni. Tăiați de-a lungul cusăturii și expuneți țesătura așa cum ați făcut-o pentru părțile laterale ale pungii. Apoi măsurați două dreptunghiuri lungi de 9 x 50 centimetri și tăiați-le. Pentru partea de jos a pungii, tăiați o bandă de țesătură de 9 x 28 centimetri. Acest lucru vă va oferi câțiva centimetri în plus pentru cusătură.

Coaseți toate părțile împreună

blugi-vârstă-blugi-instrucțiuni-de-cusut-fixare-știfturi-de-cusut-întoarcere

Acum este timpul să punem punga laolaltă. Acest exemplu folosește interiorul blugilor ca exterior al buzunarului, dar îl puteți face diferit. Remediați cu câteva știfturi. Amintiți-vă că după ce toate colțurile au fost cusute, punga ar trebui să fie răsturnată. Coaseți colțurile cu o mașină de cusut.

Fixați cureaua cu nituri

blugi-vârstă-blugi-instrucțiuni-de-cusut-bretele-de-piele-fixare-nituri

Acum aveți nevoie de curele, de clești de perforat, de ciocan și de nituri. Așezați centura pe o parte a sacului și scoateți exact locul unde ar trebui să fie nitul. Partea inferioară a nitului este împinsă prin țesătură din stânga și capacul mic din partea dreaptă prin orificiile centurii. Așezați pe o suprafață dură și atingeți cu atenție capacul cu un ciocan. Adăugați mai multe nituri pentru a fixa cureaua. Atașați a doua curea de cealaltă parte a pungii și ați terminat!

Și gata!

Atașează la curea geanta din blugi vechi

Ideea și realizarea brit.co

geanta mare, pentru tot ceea ce vrei să duci

blugi-vârstă-blugi-instrucțiuni-de-cusut-curele-curea

Puteți folosi această geantă ca weekend, deoarece este mare și oferă suficient spațiu pentru multe articole. De asemenea, este perfect pentru cumpărături sau chiar școală. Dacă doriți, puteți coase și un buzunar interior cu fermoar pentru a vă proteja lucrurile personale de furt.

Buzunarul blugilor a fost îndesat cu o cârpă colorată

blugi-vârstă-de-buzunar-instrucțiuni-de-închidere-pânză-florală-îndesată

Dacă doriți să condimentați geanta autocusută din blugi cu un accesoriu frumos, atunci diferite cârpe sunt foarte potrivite. Șalurile pot fi găsite în orice culoare și cu tot felul de modele și astfel alegeți un design individual pentru propria dvs. geantă de mână. Eșarfa este cea mai ușor de legat pe una dintre bretele și întotdeauna dă un accent frumos geanței din denim de culoare simplă.

mai multe idei și variante pentru buzunarul blugilor DIY

geanta-vârstă-blugi-centură auto-făcută

Deși picioarele pantalonilor au fost folosite pentru a coase buzunarul blugilor în instrucțiunile anterioare, pot fi folosite și alte părți. De asemenea, puteți înlocui centurile de piele cu alte centuri, cum ar fi cele realizate din centuri din țesătură. De asemenea, sunt, de obicei, puțin mai confortabili și pot adăuga o notă de culoare jucăușă pungii făcute din blugi vechi.

Folosește buzunarele blugilor

geanta-vârstă-blugi-auto-făcute-curele-piele-nituri

Dacă doriți să coaseți singur o geantă din blugi vechi, puteți folosi de obicei orice parte a blugilor. De exemplu, dacă îți place mai mult partea superioară a blugilor, atunci poate fi folosită pentru a coase geanta. În acest fel, buzunarele pantalonilor pot fi folosite și pentru obiecte mici, cum ar fi un telefon mobil, ochelari sau unele schimbări.

geanta-vârstă-blugi-curele din piele făcute de sine

merge cu o ținută casual de zi cu zi

geanta-jeans-age-made-self-big-travel-shopping-bag

O geantă din blugi vechi este completarea perfectă pentru o ținută de zi cu zi. Desigur, poate fi purtat în combinație cu blugi, dar și cu o rochie drăguță sau pantaloni sportivi. Designurile mai mari sunt perfecte pentru călătorii și se adaugă unui aspect casual.

Buzunar blugi cu curea de umăr lungă

geanta-vârstă-blugi-auto-făcută-bandă-pepped up

Cureaua pentru geantă din blugi vechi poate fi cusută și din țesătură din denim. Puteți folosi tivul lung al blugilor pentru acest lucru și chiar să coaseți o curea de umăr. Această idee este perfectă pentru cei care preferă gențile respectabile decât gențile de mână. Cu o geantă de umăr, mâinile sunt libere în orice moment, motiv pentru care este adesea preferată pentru plimbări în parc.

Geantă de cusut din blugi vechi pentru fetiță

geanta-blugi-age-centura-auto-confectionata-cu-panza-florala

Fetițele poartă, de asemenea, genți pentru jucăriile lor preferate sau accesorii pentru păr. Prin urmare, puteți coase un buzunar de blugi special pentru micuța dvs. prințesă și îl puteți decora cu motive pentru copii. Cârpele, butoanele și aplicațiile colorate sunt perfecte pentru acest lucru. Lăsați creativitatea să se elibereze și evocați o geantă unică din blugi vechi.

Buzunar blugi stil patchwork

geanta-vârstă-blugi-auto-făcute-arata-uzate

Stilul de patch-uri este în prezent foarte la modă și poate fi perfect combinat cu un aspect folosit. Prin urmare, puteți încerca să coaseți o geantă frumoasă din diferite piese de blugi. Piesele folosite ar trebui să aibă dimensiuni diferite și pot fi cusute împreună pentru a crea un design frumos.

Coaseți o geantă din diferiți blugi

blugi-vârstă-de-buzunar-dungi-făcute-de-sine-diferite-culori

Blugii pot fi găsiți în multe nuanțe diferite de albastru. Unele modele au, de asemenea, un aspect spălat și oferă o combinație reușită de nuanțe întunecate și deschise. Dacă aveți mai mulți blugi de reciclat, puteți coase o geantă cu mai multe blugi. Pentru a face acest lucru, bucăți individuale de blugi pot fi cusute împreună și transformate într-o geantă frumoasă pentru uz zilnic.

blugi-vârstă-de-buzunar-auto-confecționați-colorate-în-interior

buzunar-age-jeans-self-made-back-use pocket

blugi-vârstă-de-buzunar-aspect-shaggy

mini-buzunar-blugi-age-self-made-back-pocket-decor-

geanta-age-jeans-close-ideas-clutch-button-denim-soff-simple-wallet

geanta-blugi-age-near-ideas-laptop-bag-casual-denim-jeans jeans-bricolaj

sac-vârstă-blugi-aproape-idei-rucsac-bricolaj-denim-țesătură blugi

geanta-blugi-age-near-ideas-geanta-sac-sac-tesatura-din-denim

geanta-jeans-age-jeans-aproape-idei-geanta-de-umar-laptop-geanta-din-jeans-tesatura