DIY

Coaseți o geantă cosmetică – instrucțiuni de cusut cu fermoar

cusut geanta cosmetica idee cadou-bricolaj-impermeabil-textil

Vrei să faci tu ceva practic? Apoi, puteți încerca această idee pentru o geantă de machiaj. Toate produsele și ustensilele de machiaj mai mici pot fi depozitate în geantă, lucru deosebit de util atunci când călătoriți. unu Coaseți geanta cosmetică Dar puteți, de asemenea, dacă sunteți în căutarea unei idei originale de cadouri pentru o prietenă, o soră sau altă rudă. Doar faptul că le-ați creat singuri este garantat că va coborî bine. Dar acum ajungem la instrucțiunile simple.

Coaseți geanta cosmetică cu o mașină de cusut

geantă cosmetică de cusut pânză neagră-albă-tipar-model-ceară

Cel mai bine este să folosiți pânză de ulei ca material pentru punga cosmetică. Această țesătură este impermeabilă și poate fi spălată fără probleme. Partea inferioară a pânzei de ulei este la rândul său echipată cu un strat pufos pe care îl puteți folosi pentru interiorul pungii. În plus, dacă doriți să coaseți geanta cosmetică, veți avea nevoie de o mașină de cusut echipată cu un picior cu fermoar.

Geantă cosmetică de cusut – materiale

sac de cosmetice-cusut-dreptunghi-textil-ceară-pânză-model-individual

Pânza de ulei trebuie să aibă dimensiunea de 22 x 28 cm. Dacă trebuie mai întâi să o tăiați, utilizați o riglă pentru a obține marginile cât mai drepte posibil. Defectele mici nu sunt o problemă, deoarece marginile sunt cusute spre interior. De asemenea, ar trebui să obțineți un fermoar care să se potrivească cu culorile pânzei de ulei. Au nevoie de o lungime de aproximativ 18 cm. Apoi așezați fire și o panglică de culoarea potrivită și puteți începe să coaseți cu punga cosmetică.

Tăiați materialul textil la dimensiune

Pungă de machiaj cusut-pânză de ceară-înjumătățire-țesătură-instrucțiuni-ușor

Pentru a coase o pungă cosmetică, tăiați bucata de pânză de ulei în două jumătăți de aceeași dimensiune. Apoi întindeți două bucăți mai mici de resturi de textile cu care să echipați fermoarul. Aceste pătrate mai mici ar trebui să aibă dimensiunea de aproximativ 4 x 4 cm. Aceasta înseamnă că, practic, aveți toate piesele individuale de care aveți nevoie pentru geantă.

Coaseți fermoarul

geanta-cosmetica-cusut-geanta-pentru-femei-bricolaj-accesoriu-moda-spatiu-de-depozitare

Micile pătrate pe care le-ați pregătit pentru a coase punga cosmetică vin pe cele două capete ale fermoarului. Pentru a face acest lucru, pătratele sunt pliate. Așezați-l la jumătate pe fermoar și împăturiți excesul în jos. Asigurați-l temporar cu un știft și repetați cu celălalt capăt. Coaseți totul în siguranță.

Cusut pentru începători

Make-up-bag-sew-wax-cloth-material-do-it-yourself-machine-sewing-machine

Acum luați unul dintre dreptunghiurile mari ale pânzei de ulei și pliați una dintre laturile lungi spre interior, la aproximativ 60 mm. Fixați fermoarul și fixați totul la loc cu știfturi, astfel încât să nu poată aluneca nimic. Când coaseți geanta cosmetică, ar trebui să utilizați știfturile cât mai des posibil.

Fixați fermoarul

Cos-cosmetice-sac-de-cusut-știfturi-unelte-DIY-proiect

Acum folosiți piciorul fermoarului pentru a coase fermoarul pe pânză. Cele două capete ale elementului de fixare sunt cusute în același mod. Scoateți știfturile și folosiți-le acum pentru a repeta acest pas pentru a coase punga cosmetică cu celălalt dreptunghi și pe cealaltă parte a fermoarului..

Testarea este mai presus de studiu

sac de cosmetice-coase-jumătate-țesătură-mașină-de-cusut-picior cu fermoar

În cele din urmă ar trebui să arate așa. Dacă încă nu sunteți atât de sigur, puteți pune toate piesele doar pentru a obține o imagine de ansamblu înainte de a coase această parte a sacului de machiaj. Marginile pliate sunt deosebit de importante pentru a obține un aspect îngrijit.

O privire asupra detaliilor

cosmetice-sac-cusut-inspirație-accesorii-machiaj-ustensile

Capetele fermoarului ar trebui să arate cam așa după ce sunt cusute de restul țesăturii. Cusătura este, de asemenea, la doar aproximativ 3 mm distanță de fermoar. Abaterile mici nu sunt în niciun caz fatale și normale pentru începători. Modul în care punga cosmetică este formată într-un recipient este explicată mai jos:

Modelați geanta

machiaj-sac-cusut-doamne-stil-de-călătorie-valiză-ambalare

Sunt necesari mai mulți pași pentru a modela și coase punga. Pentru unul, ar trebui să deschideți fermoarul pe jumătate. În caz contrar, după ce coaseți geanta cosmetică, închiderea va ajunge în interiorul pungii, iar deschiderea și închiderea fermoarului va deveni un proces complicat.

Întoarceți punga în afară

Make-up-sac-cusut-moale-material-sac-interior-design

De asemenea, este important să întoarceți geanta în afară. Pentru a coase o geantă cosmetică, partea bună, modelată, trebuie să fie mai întâi pe interior, așa cum se face și cu îmbrăcămintea și alte lucruri. În acest scop, tăiați piesa în jumătate. Fermoarul servește drept ghid și este situat în pli.

Pinul ca prieten și ajutor

sac-cosmetic-cusut-idei-începător-fermoar-plastic

Pentru ca nimic să nu poată aluneca din nou aici, folosiți ace pentru a asigura totul bine. Fixați-l de-a lungul marginilor care sunt încă deschise. Acestea nu sunt pliate de data aceasta. Acest lucru este evitat prin coaserea interiorului. În principiu, va fi pliată mai târziu când întoarceți din nou geanta cosmetică.

Pregătiți totul bine pentru cusut

geanta-cosmetica-de-cusut-idee-de-cadou-face-tu-tu-ace-galbene

Înainte de a coase geanta cosmetică, asigurați-vă că ați montat totul bine. Fermoarul ar trebui să arate ca cel afișat în fotografie după ce a fost tăiat în jumătate. Lățimea pliului corespunde lățimii fermoarului. Partea albă care poate fi văzută la sfârșitul elementului de fixare este pătratul mic pe care l-ați cusut la început. El umple golul.

Coaseți marginile

Make-up-bag-sew-fleece-îmbrăcăminte-stow-make-up

Când sunteți mulțumit de poziția celor două bucăți de țesătură, este timpul să le coaseți împreună. Lăsați suficient spațiu între margine și cusătură. Cinci milimetri ar trebui să fie suficiente aici. Pentru a fi sigur, puteți adăuga și o a doua cusătură.

Consolidați cusătura

make-up-bag-sewing-kanen-corner-shaping-precise-work

Dar puteți, de asemenea, să întăriți cusătura colțurilor, așa cum sa făcut și în acest exemplu. Acesta este și ultimul pas în coaserea pungii de machiaj pe care trebuie să o coaseți. De asemenea, puteți tăia vârfurile colțurilor într-un unghi. În caz contrar, acestea ar fi doar o pacoste în buzunar și, prin urmare, sunt de prisos.

Întoarceți din nou punga cosmetică

sac-cosmetice-cusut-motive-moderne-cu-fermoar-negru

Acum că ați terminat de cusut punga cosmetică, o puteți întoarce din nou în afară, astfel încât exteriorul real să fie dezvăluit. Cel mai bine este să înțepați colțurile cu un obiect îngust, dar contondent (de exemplu, un creion) pentru a le modela și ele.

Coaseți o pungă cosmetică – colțuri îngrijite

Geantă de machiaj-coase-colțuri-design-tinker-machiaj-accesorii

Așa ar trebui să arate colțurile după ce ați terminat de cusut punga cosmetică și ați întors punga din afară. Acordați din nou atenție fostelor pătrate mici de pânză de ulei. Completează perfect aspectul elegant și creează un colț perfect.

Condimentează fermoarul

Cosmetic-sac-cusut-cusut-tesatura-panglica-taiere-unghii-oja-verde

Urmează banda pe care ar trebui să o iei. Scopul său este de a putea prinde și deschide fermoarul mai repede și mai ușor. Tăiați panglica la orice lungime, în funcție de ceea ce vi se pare mai confortabil. Pentru a preveni învârtirea marginilor în timp, puteți să le sudați închise cu ajutorul unei brichete.

Creați o buclă

sac-cosmetic-cusut-buclă-cravată-accent-practic

Formați o buclă cu panglica și puneți-o prin gaură. După aceea, glisați cele două capete ale benzii și trageți strâns. Acum le puteți apuca oricând repede și evitați lăutările constante și enervante. Sunteți binevenit să folosiți altceva în loc de o bandă. Această idee pentru a coase o pungă cosmetică este utilizată doar ca exemplu și poate fi schimbată individual.

Geanta cosmetică terminată

cusut geantă cosmetică fermoar-clopot-idee-practică-doamne

Și cu asta ați terminat deja proiectul DIY pentru coaserea pungilor cosmetice. Nu te simți foarte mândru de rezultat? Puteți face geanta cosmetică cât de mare doriți. Instrucțiunile sunt, de asemenea, perfecte pentru realizarea unui portofel mic, până la o geantă de mână mai mare sau chiar o geantă de plajă, la care trebuie doar să adăugați un mâner. Încercați și faceți-vă fericiți pe dvs. și prietenii dvs..

prin intermediul insidenanabreadshead