DIY

Buzunar pliant pentru tacâmuri din șervețele – 15 instrucțiuni pentru masa de banchet

idei de pliere de buzunar tacâmuri-masă-bricolaj-instrucțiuni-decorare

Dacă doriți să decorați masa de pe masa de banchet sau pentru o ocazie specială, o puteți face într-o varietate de moduri. În plus față de vesela drăguță, decorațiuni și o față de masă festivă, puteți plia și pungi originale pentru tacâmuri. În acest fel, puteți combina șervețelele cu tacâmurile și a evoca atrăgători extraordinare. Există multe ghiduri pentru anumite forme, dintre care am dori să vă arătăm astăzi. Dacă aveți un Îndoiți buzunarul tacâmurilor nici măcar nu aveți nevoie de o experiență specială, deoarece instrucțiunile sunt excelente și pentru începători.

Fald de buzunar pentru tacâmuri din șervețele

tacâmuri buzunar pliere hârtie servetel-impresie-romantic-farfurie-alb

Șervețelele cu buzunare pentru tacâmuri pot avea o mare varietate de forme. Ce variantă alegeți depinde de gustul dvs. și de restul decorului mesei. Puteți încerca, de asemenea, instrucțiunile simple pentru plierea buzunarului tacâmurilor pe pintenul momentului, deoarece acestea nu ocupă mult timp. Ideile sunt potrivite pentru a lucra împreună cu copiii.

Șervețele pliante pentru ocazii speciale și festive – 47 de idei

Îndoiți șervețele de hârtie pentru fiecare ocazie – 27 de instrucțiuni

Servetele pliante – 80 de idei de vara pentru decoratiuni de masa

Pliați buzunarul pentru tacâmuri – instrucțiuni pentru o ruladă simplă

tacâmuri de buzunar-ori-triunghi-instrucțiuni-colțuri-țesătură gri-festivă

Aceste instrucțiuni pentru plierea pungilor pentru tacâmuri sunt foarte ușoare și rapide. Acesta este un rol pe care îl legați fie la final, fie îl fixați cu un autocolant. Puteți plia șervețelele într-un buzunar pentru tacâmuri urmând instrucțiunile. Mai întâi formează un triunghi din șervețelul pătrat, pe latura mai lungă a căruia așezi tacâmurile. Apoi îndoiți colțul stâng spre interior.

Frumos Îndoiți singur buzunarele pentru tacâmuri

geantă pliantă pentru tacâmuri roll-tacâmuri-stow-away-simple-instructions-tinker cu țesătură

Apoi îndoiți și colțul din dreapta spre interior. Acum începeți să vă rotiți fundul șervețelului. Apoi, după cum sa menționat deja, lipiți vârful în loc. Aceste instrucțiuni pentru plierea pungii pentru tacâmuri sunt foarte potrivite pentru o decorație de ultim moment, pe care copiii o pot ajuta. Apoi buzunarele pentru tacâmuri sunt gata în cel mai scurt timp.

Buzunar pentru tacâmuri cu dungi diagonale

tacâmuri buzunar pliere pânză șervețel-idee-roz-culoare-tutorial-fă-o-singur

Împăturirea acestei variante într-o pungă pentru tacâmuri este ceva mai complexă. Începeți din nou cu un pătrat și tăiați-l în jumătate prin plierea părții stângi spre dreapta. Apoi îndoiți jumătatea inferioară în sus, astfel încât să obțineți din nou un pătrat. Luați stratul superior și pliați-l în colțul din stânga jos. Apoi repetați acest lucru cu celelalte straturi, împingându-le întotdeauna sub cel precedent și lăsându-le să se uite puțin.

Șervețele pliante elegante pentru tacâmuri

buzunare tacâmuri pliate dungi-design-elegant-hârtie-șervețel-țesătură

Mai sunt doar câțiva pași pentru a plia buzunarul tacâmurilor. Acum pliați partea stângă înapoi până la jumătate din spate. Apoi repetați același lucru cu partea dreaptă. Fața are acum trei dungi. Puteți distribui tacâmurile în toate buzunarele sau pur și simplu utilizați buzunarul superior și puteți decora restul cu flori.

Îndoi kimono

buzunar tacâmuri pliuri stimulare-kimono-design-galben-model-șervețel

De asemenea, găsim acest kimono deosebit de original. Puteți proiecta acest lucru pentru o petrecere tematică. Dacă doriți să pliați acest buzunar pentru tacâmuri, aveți nevoie de un șervețel mai mare, pe care să îl puteți întinde din nou în formă pătrată. Restul este mai ușor decât ai putea crede la prima vedere. Puteți stoca tacâmurile în guler, precum și în buzunarul inferior.

Îndoiți un buzunar pentru tacâmuri cu șervețele ondulate

tacâmuri-geantă-falduri-romantice-din-pânză-șervețel-tinut-de-ziua-de-naștere

Geanta de tacâmuri autoblocată devine cu adevărat romantică în stil vintage atunci când folosești un șervețel cu margine ondulată sau unul cu dantelă. De asemenea, puteți sublinia perfect marginea cu un astfel de model. Punctul de plecare pentru plierea buzunarului pentru tacâmuri este un șervețel care a fost pliat de două ori (pasul doi pentru buzunarul pentru tacâmuri cu model în dungi). După aceea, luați colțurile fiecărui strat în jos, așa cum se arată.

Design romantic – servetele pliaza buzunarul tacamurilor

tacamuri de buzunar pliate servetel-margine-valuri-drăguț-chic-design

Apoi întoarceți șervețelul și îndoiți colțurile laterale spre centru. Dacă întorci din nou șervețelul, poți umple buzunarul tacâmurilor cu tacâmurile. Aceste instrucțiuni pentru plierea buzunarului pentru tacâmuri sunt foarte asemănătoare cu ideea cu modelul cu dungi. Dacă utilizați un serviette cu margine dreaptă, geanta pentru tacâmuri va arăta în cele din urmă mai elegantă decât romantică.

Îndoiți cravatele din șervețele

tacâmuri de buzunar-ori-cravată-formă-ușor-de-clătit-idee

Sărbătoriți o promoție sau o ocazie similară? Atunci această cravată se potrivește cu siguranță ca pungă pentru tacâmuri. Poate fi din nou pliat atât dintr-o cârpă, cât și dintr-un șervețel de hârtie. Aceste instrucțiuni pentru plierea buzunarului pentru tacâmuri sunt, de asemenea, foarte simple. Decorul este un adevărat punct de atracție pe fiecare masă!

Decorează frumos masa de banchet

tacâmuri-pliuri de buzunar-elegante-roșu-serviette-decorează masa

Alege culoarea șervețelului pentru a se potrivi cu ocazia. De Crăciun, de exemplu, roșu, alb și verde sunt foarte potrivite. Toate culorile strălucitoare și strălucitoare sunt foarte potrivite pentru Paște în primăvară. Șabloanele de pe șervețele sunt, de asemenea, întotdeauna un lucru binevenit pe masă. Puteți obține un design foarte elegant cu instrucțiunile de mai sus pentru plierea pungii pentru tacâmuri.

Buzunar pentru tacâmuri cu motive de diamant

tacâm-sac-pliant-cuțit-furculiță-lingură-farfurie-decorativă

Instrucțiunile pentru această geantă originală pentru tacâmuri pot fi găsite în următorul videoclip. Nu există prea mult timp pentru a planifica plierea pungii pentru tacâmuri. Acest design de șervețel este foarte frumos chiar și fără tacâmuri. De asemenea, puteți înlocui tacâmurile cu flori sau pur și simplu combinați ambele elemente. Decorează-i farfuria în același timp.

Îndoiți un buzunar simplu pentru tacâmuri

tacâmuri-geantă-ori-masă-fixă-decor-idee-instrucțiuni-simple

Această idee simplă și instrucțiunile cu care puteți plia o geantă pentru tacâmuri sunt simple și totuși foarte șic. Geanta arată foarte frumos atât direct pe farfurie, cât și lângă ea, astfel încât să puteți decora farfuria și cu alte lucruri. Lăsați-vă imaginația să se elibereze atunci când proiectați masa de banchet și creați un aranjament individual.

Riduri pentru începători

tacâmuri-sac-pliuri-crăciun-masă-decor-gri-serviette-fără-cusături

Dacă doriți să pliați această pungă pentru tacâmuri, începeți din nou cu un dreptunghi. Luați marginea inferioară în mână, trageți-o în sus și pliați-o încă o dată, așezând marginea pe pliul pe care tocmai l-ați făcut. Întoarceți șervețelul așa cum este. Îndoiți partea stângă până la mijloc sau puțin înainte de mijloc, în funcție de cât de larg doriți buzunarul pentru tacâmuri.

Pune tacâmuri pe ecran

tacâmuri-geantă-ori-spa-deco-argintiu-tacâmuri-tabel-accent

În cele din urmă, pliați partea dreaptă peste partea stângă care tocmai a fost pliată și ați terminat deja cu plierea buzunarului pentru tacâmuri. Acum puteți pune tacâmurile în buzunar. Există, de asemenea, suficient spațiu pentru alte decorațiuni: flori de primăvară pentru Paște, vâsc pentru Crăciun sau orice altceva vă puteți gândi.

Buzunarul pentru tacâmuri se pliază în formă de plic

tacâmuri-geantă-ori-flori-decorare-inspirație-tacâmuri-design

Această geantă pentru tacâmuri este, de asemenea, fără îndoială destul de frumoasă. Veți primi instrucțiunile sub forma unei instrucțiuni video. Exemplul este una dintre cele mai simple idei și este din nou perfect dacă doriți să pliați un buzunar pentru tacâmuri în ultimul moment. Dacă șervețelul dvs. de pânză nu rămâne în formă pliată, puteți folosi, de asemenea, un fier de călcat pentru a întări pliurile.

<

Îndoiți orice formă

tacâmuri-geantă-falduri-unghiuri-idei-instrucțiuni-simplu-începător

Această geantă pentru tacâmuri, pe care o puteți obține în doar câțiva pași, este la fel de elegantă. Puteți plia această geantă pentru tacâmuri din țesătură sau hârtie. Îndoiți șervețelul de două ori pentru a face un alt pătrat. Îndoiți stratul superior de țesătură în jos și întoarceți șervețelul. Acum îndoiți colțurile laterale spre mijloc, întoarceți din nou șervețelul și decorați masa cu el.

Îndoiți buzunarele pentru tacâmuri din hârtie

sac de tacâmuri-plia-hârtie-dantelă-design-fă-te-singur

Puteți decora atât șervețelele din țesătură, cât și hârtia cu astfel de elemente din dantelă. În principiu, o mare varietate de lucruri sunt potrivite pentru decorarea pungii pentru tacâmuri. Utilizați crenguțe, panglici, țesături, sârmă de pluș, fir sau flori. Vino cu ceva și creează un decor unic prin plierea unui buzunar pentru tacâmuri.