DIY

Asigurați-vă cardul de zgârieturi pentru diferite ocazii – 2 instrucțiuni și idei de utilizare

Realizați singuri cărți cu zgârieturi pentru cărți, bilete și multe altele - instrucțiuni pentru elaborare

Cardurile de zgârieturi de casă sunt la modă acum și pot fi folosite în numeroase scopuri. Dacă credeți că a face o cartelă de zgârieturi este cu siguranță un lucru complicat, vă înșelați greșit. Nu numai că se face în doar câțiva pași. Există chiar și mai multe moduri diferite pe care le puteți încerca. În timp ce unii preferă vopseaua acrilică, alții folosesc oja pe care fiecare doamnă o are probabil acasă. În cele ce urmează vă vom arăta de ce alte materiale aveți nevoie dacă doriți să creați singur un card de zgârieturi, instrucțiuni și câteva idei despre modul în care puteți utiliza aceste carduri DIY.

Asigurați-vă singuri cardul cu zgârieturi – idei de utilizare

Idei pentru cărți de zgârieturi și cărți pentru nunți, bărbați de onoare, domnișoare de onoare și ca propunere de căsătorie

 • Tinker slăbit: Toată lumea știe cărți cu zgârieturi sub formă de bilete. În consecință, biletele sunt exact motivul potrivit pentru o petrecere, dacă doriți absolut să creați singur un card de zgârieturi. Fie pentru o petrecere distractivă de vară, o petrecere amuzantă pentru copii, pentru Halloween, pentru Mardi Gras sau pentru o zi de naștere, dacă faceți singur astfel de bilete, puteți juca multe jocuri de petrecere diferite, care sunt garantate pentru a fi distractive pentru toată lumea. Și toată lumea va fi mai mult decât fericită de premii. Dar nu uitați să faceți câteva nituri dacă faceți fiecare carte de zgârieturi.
 • Felicitari de nunta: Felicitarea de nuntă este deosebit de populară atunci când o „propunere” trebuie făcută celui mai bun bărbat sau domnișoarei de onoare. Așadar, dacă doriți să-i cereți fratelui, celui mai bun prieten sau altcuiva această onoare într-un mod special, puteți crea un card de zgârieturi pentru cel mai bun om. Dar propunerea de căsătorie reală între doi iubiți poate fi realizată și în acest fel. Vino doar cu un motiv minunat pentru care iubita ta ar trebui să zgârie cardul, iar surpriza din spatele acestuia este întrebarea „Vrei să te căsătorești cu mine?”.

  Idei suplimentare: meniu de nuntă pentru toți oaspeții; Carduri de mulțumire pentru favoruri de petrecere; Salvați cardurile de dată

Faceți-vă o hartă a lumii ca un card de zgârieturi ca cadou pentru iubitorii de călătorii

 • Card de sarcină pentru sarcină: În prezent, mulți organizează o petrecere pentru a anunța sexul, dar chiar (și mai ales) viitorii părinți nu știu încă. Așadar, puteți face și dvs. un card de zgârieturi pentru această ocazie. Dar sunt și un lucru binevenit la un duș clasic pentru bebeluși. Deoarece jocurile pot fi organizate din nou acolo, pentru care puteți crea singuri cărți de zgârieturi.
 • Felicitare: Faceți o carte frumoasă de Valentine și adăugați orice mesaj care trebuie zgâriat sau faceți o felicitare de Crăciun, o felicitare de Paște, o felicitare pentru o zi de naștere, o felicitare pentru botez, absolvire, înscriere la școală, aniversare etc..
 • Harta lumii pentru iubitorii de călătorii: O hartă a lumii pentru a zgâria toate țările vizitate sau orice țară cu obiective turistice de zgâriat
 • Carduri de invitație Tinker: Informațiile importante despre invitația de casă, cum ar fi data, ora și locul, pot fi ascunse în spatele unui strat de zgârieturi. Această idee, pentru care poți face singur un card de zgârieturi, este potrivită pentru orice tip de petrecere.

Realizați singuri cărți zgârieturi fără acril și cu ojă

Faceți-vă singur cartonașul - instrucțiuni pentru o inimă cu ojă și ceară

 • Orice carduri de proiectat (de exemplu, pentru o aplicație sau pentru loturi)
 • foarfece
 • o lumânare (ceară) sau creion alb
 • Oja în argint, aur, cupru sau altă nuanță metalică (de preferință mată)

În primul rând, pregătiți orice card pentru a fi transformat într-un card zero sau bilet. Dacă doriți să creați singur un card de zgârieturi, îl puteți imprima sau proiecta singur. Acum ia lumânarea sau creionul și freacă întreaga zonă cu ceara pe care vrei să o acoperi și pe care vrei să o freci mai târziu. Faceți acest lucru cu atenție și nu ratați nicio parte. În cele din urmă, vopsiți aceeași zonă și cu oja.

Ceara și oja aurie pentru a crea un câmp de zgârieturi pe o carte

Folosiți o ojă care acoperă bine, pentru că ar trebui să aplicați doar un strat subțire și să nu pictați niciodată peste el a doua oară imediat, deoarece rezultatul, spre deosebire de oja de pe unghii, nu este mai opac, ci aglomerat și neuniform. Un al doilea și poate chiar un al treilea strat de vopsea va fi probabil cel mai probabil necesar. În acest caz, asigurați-vă că lăsați primul strat să se usuce bine înainte de a aplica al doilea.

BACSIS: După ce ați realizat singur cardul de zgârieturi, atașați o bucată de 1 cent în orice punct de pe cardul finit cu bandă adezivă, astfel încât să poată fi frecată imediat după ce ați dat-o.

Realizați singur cărți de zgârieturi cu vopsea acrilică și detergent

Realizați singuri cărți de zgârieturi pentru diferite ocazii - felicitări cu inimă aurie

 • Vopsea acrilică în orice culoare (de ex. Auriu, argintiu, cupru)
 • Detergent
 • film adeziv transparent sau bandă adezivă largă și transparentă
 • Perie (de preferință o perie de spumă pentru a evita dungile)
 • Scriere / mesaj pe hârtie

Pregătiți mesajul (sau cardul) înainte de a crea singur cardul zero. Aceasta poate fi notată manual sau tipărită după cum doriți. Apoi lipiți filmul transparent pe zona care urmează să fie frecată mai târziu. Într-un recipient adecvat, amestecați lichidul de spălat cu vopseaua acrilică într-un raport de 1: 2. În timp ce amestecați ambele, aveți grijă, astfel încât să nu se formeze sau cel puțin cât mai puține bule de aer posibil.

Cărți de zgârieturi Tinker cu vopsea acrilică și lichid de spălat pentru petrecere

Ca și în cazul ojei, sunt necesare mai multe straturi. Dar lăsați fiecare strat să se usuce bine înainte de a aplica următorul. Odată ce mesajul dvs. a dispărut, ați terminat. Apoi lăsați cardul să se usuce din nou timp de câteva ore. În acest fel, puteți crea acum câte cărți de zgârieturi doriți.

Felicitări de casă pentru a le oferi cu un câmp amuzant

Imprimați baloane sau alte motive și transformați-le într-o cartelă de zgârieturi sau o cartelă de zgârieturi